Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mr Eltolcsy

#822951 walex Előzmény: #822803

Pénzpumpa leáll, EU pénzek kifutnak, jó ha nem lesz itthon visszaesés, hanem csak stagnálás vagy minimális növekedés.

Történelmi lehetőséget hagyott ki a Fidesz az ország rendbetételére, a régóta halogatott struktúrális reformok végrehajtására.

Ilyen pozitív körülmények belátható időn belül még egyszer nem lesznek. Óriási hiba volt ezt kihagyni.

A cuki árulóknál mindig …

#822950 walex

A cuki árulóknál mindig van lejjebb. Bizonyítékkal cáfolt hazugság. Szurkolok, hogy az ÁSZ bünti miatt ne élje meg a párt 2022-es választást.

https://www.kuruc.info/r/2/186958/

re

#822923 tozsdenyul Előzmény: #822895

amikor valaki ugyanazt tolja, az inga másik szélén is, azt úgy is mondják, hogy hiteles ember. Az inga jó oldalán tolni könnyü.

Mondjuk ez az az ország, ahol szinte mindenki volt már fasiszta, kommunista, antikommunista - de mindig utólag. Mert valamelyiket csak beszámítják már a nyugdíjba :) (Hofi)

Látom, ez ma már megint érdem lett...a hiteles ember meg megvetendö hülye.

A rasszista persze hogy másként hat a 15 évvel ezelötti libsi országban, meg ma a széljobb országban. A 15 évvel ezelötti szavazó vsz lerasszistázná mai magát.

De nem a fogalom változott, hanem az ország.

Pont erröl beszéltem, köszönöm az illusztratív kifejtést.

Szerintem hiba ha a fide…

#822898 banyaiz Előzmény: #822817

Szerintem hiba ha a fidesz népszerűségét csak erre vezetjük vissza.

Biztos ennek is köze van hozzá bár én elutasítom ezt a vidékre hegyezzük ki. Arra hegyezzük ki ott működik ez a migránsos csodacsali ott kajálják ezt az emberek kizárólagosan. Működik ez a csodacsali nagyobb városokban, Bp-en is.

De csodacsali ide vagy oda ez még karcsú lenne ehhez a választási eredményhez. Más okai is vannak bőven. Mérleg nyelve lehetett ez mert ha ilyen csalim lenne pontyra pl akkor hülyére fognám magam jobb mint a legjobb tigrismogyoró , vagy bojli mindig minden körülményben működő csali. :) Maga a fix pont az életben ahol megvetheted a lábad ez a gonosz migránt műfaj. :)

De ennek ellenére még mindig karcsú történet ahhoz önmagában a migrántozás , és általánosságban ez az ellenségekkel szélmalomharcra , megvédésre építő politika Fidesz ilyen sikereihez elég legyen. Sok más összetevő is van ami ezt megalapozza.


re

#822895 Spade Előzmény: #822886

persze az inga leng, de aki bebetonozza magát az egyik végén mint vakmajom is meg kicsit zsiday meg rengeteg magyar magát nagyra tartó megmondóembör,amúgy senki, az elég hülyének meg viccesnek néz ki az inga másik szélső helyzetében ha ugyanazt tolja. Ilyen elcsépelt kiüresedett hülyeségek mint fasiszta meg rasszsista meg homofób meg stb. ezek már annyira nem jelentenek semmit annyira lejáratták h max krampuszok tudják vele ijjesztegetni a bölcsiseket amúgy mindenki kiröhögi meg leszarja

Úgy is mondhatnám egy e…

#822894 banyaiz Előzmény: #822713

Úgy is mondhatnám egy egy bírálathoz kapcsolódva közli általában a véleményét a bírólóról a maga közvetlen stílusában. Nyilván mindezt leginkább belföldre szánva "lefordítva" az eseményeket az olvasóknak .

Ebből gondoltam valami kiváltó oka most is lehetett ennek , hogy Hitlertől 1 ugrással eljutott a gonosz migrántok megszállják Németországot történetig mindezt a német nagykövetnek címezve. Aki gondolom alig várta, hogy Bayer megossza vele a történelmi korszakokon átívelő gondolatait :)

Persze kínálja magát az is, hogy egyszerűen a gyógyszerét nem vette be. Ez is szimpatikus magyarázat, de mégis gondoltam hátha más konkrét apropója is volt , nem csak az alapjáraton meglévő problémái.

De valóban lehet, hogy csak gondolta a hálás témát még ragozza egy kicsit miért ne alapon.

Persze, hogy van egy ily…

#822892 banyaiz Előzmény: #822713

Persze, hogy van egy ilyen szerepe is . De úgy vettem észre konkrét bírálatokhoz szokott kapcsolódni válaszreakcióként az ilyen típusú "elemzésekkel".

Pl az ENSZ bírálja Mo-t , vagy az EU egyik "hatósága" bírálja Mo-t, stb stb aztán Bayer ír egy ilyen cikket , hogy az ENSZ vagy az EU stb miért teljesen fogalmatlan , és gonosz stb, és általában mindebben a gonosz migrántokhoz lyukad ki mint biztos pont ami soha nem hagyja cserben. :)

Na most ebből a tapasztalatból kiindulva gondoltam most valamit Németország, vagy a német nagykövet "elkövetett" Mo ellen, hogy Bayer 5 mondatos cikkben ismertette a nácizmustól napjainkig a német eseményeket , azok logikai láncát a német nagykövettel. Ebben a stílusban ráadásul ami elég feszültnek tűnik. :)

Lehet egyszerűen csak rég gonosz migrántozott egyet és ez volt az apropója.

re

#822886 Koffein Előzmény: #822880

15éve elég nagy libsiség volt, és az akkori állapotokat tekintve jogosan jelentette ki. csak azt hagyta ki a képletből, hogy változnak az idők, az inga ide oda leng. az ember tapasztal, észlel, érzékel... libsikkel az a gond, hogy befogadóak, tagadják a létező problémát, bezárkóznak a safe space.ükbe, majd amikor a létező problémára a társadalom válaszol, akkor a valóság jól pofán bassz(t)a őket, de ez fordítva is igaz, mert a másik oldalt is pofán fogja baszni egyszer a valóság, csak idő és miként kérdése...

re

#822884 Boby. Előzmény: #822880
Ne fáraszd magad,ne olvasd végig a beszélgetést, csak emelj ki belőle egy mondatot és szdsz-ezz egyet nyugodtan!:-)

re

#822880 Spade Előzmény: #822820

Ő édes istenem, nyuszival ugyanazt a szart rágjátok mint 15 éve az szdsz idején. Annyira anakronisztikusak vagytok ezzel a társadalmi nézettel mint ha a mammut üzletközpontba egy szörmébe burkolózott kezében kőbaltát lóbáló ősember besétálna nézelődni.

Mondjuk 15 éve is hülyeség volt csak akkor még nem volt ennyire nyilvánvaló, bár már akkor gyanakodni kellett volna amikor fukumaya magírta h a történelemnek vége mert a libsiség győzött (persze ő is rájött azóta h faszságot írt) , a világ fénysebességgel száguldott el emelett azóta már egy csimpánz is összerakná a puzzlet, ha akarná :)

nem, "szerintem" az van,…

#822853 tozsdenyul Előzmény: #822818

nem, "szerintem" az van, hogy megvették, magukévá tették az ideológiát.

Abban egyetértek, hogy van itt egy mosóporügynök, és könnyen befolyásolható népét be is folyásolja.

Abban is egyetértek, hogy átbszták öket, mert az biztos, hogy bszás lesz a vége, és nem a mosóporügynök fog szívni, hanem a népe.

De a termék az bizony meg lett véve, csak nem tünt fel mert évröl évre kicsi a változás.

Ha megnézed mondjuk a 2000-es társadalmat, meg a mait, hát ég és föld.

Mindenki mosóportulajdonos most, és happy , nagyon lelkes tulaj. Boldogan ajánlja, tukmálja másnak is. Messze még a vétel utáni kijózanodás, hogy kellett a francnak ez...

Az majd akkor jön, amikor eljön a bszás pillanata , akkor is csak azért lesz a csalódás, mert azt hitte ö lesz a jó végén végre egyszer...

Én nem örülök ennek,de e…

#822819 Boby. Előzmény: #822818

Én nem örülök ennek,de ez van!És tudod kik tehettek volna az ellen,hogy ezek az emberek ne ilyenek legyen?Azok a kormányok,akik 2010. előtt regnáltak.Elsősorban az oktatáspolitikával,de ettől nem marad el a sz@r gazdaság és szociális politikájuk sem.

Nyugdíjasoknak tartott t…

#822818 Boby. Előzmény: #822817

Nyugdíjasoknak tartott termékbemutatókról hallottál már?!Tudod,ahol jól atb@szták őket.Szerinted ők azért vásároltak ott,mert szeretik,ha elszedik a pénzüket.A fenét,kihasználták a H*lyeségüket!Devizahitel és az apróbetűk?! Dettó!

ne viccelj már. Az iskol…

#822817 tozsdenyul Előzmény: #822815

ne viccelj már. Az iskolázatlanabb vidéki fidesz szavazó ellenére van a stop soros, meg stop migráns? A föúr meg cseléd felállás? A vezérelvü politika, az ezoterikus nacionalizmus, az elitellenesség, a vallásos máz, a globalizációellenesség, az euroszkepticizmus, a sundám bundám ügyeskedés? A plebejus demagógia? A jól odamondunk nekik legalább? Nem ezt akarják?

"A rendszer széljobb ren…

#822816 Boby. Előzmény: #822813

"A rendszer széljobb rendszer? Van a fidesztöl jobbra párt? Ezt válaszold meg elöször."

Retorikájában mindenképp.Ez egy bonyolultabb kérdés, aminek megválaszolására nincs most időm.

"A fidesz szavazók olyas…

#822815 Boby. Előzmény: #822813

"A fidesz szavazók olyasmire szavaznak 8 éve, amit igazából nem is akarnak? Akaratuk ellen való? "

Egy nagy részük igen!Megtévesztett,félrevezetett,megbabonázott emberek.Felelősek,és végeredményben saját maguk ellen szavaznak.

"Azt se tudják, milyen r…

#822813 tozsdenyul Előzmény: #822812

"Azt se tudják, milyen rendezvényen vannak!"

Ez nem zárja ki, hogy szélsöjobboldaliak lennének.

A magyar társadalom egésze folyamatosan tolódik jobbra, és a jobbszélre. Az elmúlt 20 évben.

Ezt mutatja egy sor szociológiai felmérés.

Pedig már 2004-ben is igen nagy része volt a társadalomnak széljobb. Na nem önbevallás alapján, hanem tényleges attítüdök terén.

Ébresztö, a nacionalista, idegengyülölö autokrácia nem a nép akarata ellen épül, hanem 10 éve 2/3-dal!!!

A rendszer széljobb rendszer? Van a fidesztöl jobbra párt? Ezt válaszold meg elöször.

A fidesz szavazók olyasmire szavaznak 8 éve, amit igazából nem is akarnak? Akaratuk ellen való? Ez a második válasz.

"az alacsony iskolázotts…

#822812 Boby. Előzmény: #822810

"az alacsony iskolázottságúak és a községekben élők kitartanak a kormánypárt mellett. A Jobbik viszont szavazókat vesztett."

Ez azt erősíti amit írtam!Te meg az alacsony iskolázottságúakra mondod,hogy szélsőjobboldaliak.Azt se tudják, milyen rendezvényen vannak!