persze.
Ha Erste netbpro-ban 2 pakkot szeretnék eladni ma, de el kell mennem, és két különböző szinten szeretném megtenni, akkor betehetek két eladást egyszerre?
Okés! Már rájöttem hogy azért nem értettem a helyzetet, mert rossz helyre rajzolta Egon a rést. Legalább megnyugodtam hogy képben vagyok a résekkel... már kicsit megijedtem hogy mehetek szexológushoz.
Francba!
Át kell ugranom az irodámba a reggeli terv bedőlt.
Nem baj majd meglátom jó volt-e.
a rés azért van, mert nincs betöltve :)
Hmmm. Bocsi, de már rájöttem... A rés valóban ott van, csak nem ott ahová rajzolta. A rajz még a 3550-es betöltött résnél mutatja...
Egon mai elemzésében arról ír, hogy az OTP-ben van egy nyitott rés 3450-nél ( http://freepeti.equitas.hu/q/111375/index.htm). A kérdésem az lenne hogy az a rés nem lett betöltve két nappal a keletkezése után? Vagy valamit rosszul tudok a résekről ;)
Uganezt láttam, akkor teb meg megerősítesz abban hogy mit várunk ma.
Megfigyeltem 10-ből 8-9x ha gappal nyit akkor kicsit még megy abba az irányba és nagy valószínűséggel visszaford, majd megint.
Ezt neveztem gödörnek, - vayg púpnak-fejnek,-.
Majd mindíg van egy kezdő irányváltás az első fél-1 órában aztán visszatér.
Sőt, ha lanyha napok vak akkor az első és uccsó 1-2 óra ok, közben szinte semmi.
Sebaj, jól haladsz és jó, hogy gyorsan kiszállsz a veszteséges poziból, ha a trend másfele megy. még engem is megerősítesz a gondolataimban :)
Viszont lehet, hogy reggel nem lesz gödör vagy mit írtál. Szerintem a mai nap egész nap nem leszek, így csak utólag látom a dolgokat, de szerintem már nyitótól menni fog fel és utána le. Mondjuk még az alcoa jelentést nem is néztem, de a rádió már napokkal ezelőtt valami 30%-os javulást várt a gyorstól.. nm tudom mihez képest, de ezt mondta.. így meg is nézem
:((
o)
385-nél kiszálltam.
Azt megtanultam: nem szabad dédelgetni a pakkot, azonnal kiszórni, mert olcsóbban visszavéve nagyobb a nyereség.
Ebből adódik a kapkodásom, mert túl hamar cselexem, gondolván ha tartom, csak nagyobbat bukom, miközben pl tegnap ha az átlag 3200-on vett pakkom tartom és nem dobom 170-en, akkor nem termelek veszteséget és ma nem kéne vennem: azaz 3x brokidíj helyett csak egyszeres és nincs árfolyam veszteségem sem.
Tudom, látom, és mégis többször elkövetem ezt a hibát.
Majd felnövök és akkor jajj lesz!
Leírom a tervem és nem akarom magam meghazudtolni tehát tartanom is kell!
Mivel ma felpattanást várok reggel, ezért longra veszek pár száz darabot -igyexem egy kisseb gödörben beszállni még nyitás után-, és lesek, mert valójában komoly tartós esőcsatornában - ez már folyó, nem csatorna- vagyunk, tehát dt longra veszek, amit ma el is kell adnom 3250 körűl, innen várhatóan shortolni lehet.
Ha nem tartom magam xar vagyok, és ha bukom bukom, de a tervet hoznom kell.
Akkor csak vettem jótanácsra a gyakorlati foglalatosság csak február 24.-én kezdődött
a jelenlegi helyzetedre vagy az a megoldás hogy kiülöd, vagy a lejjebb visszavétel ( ha lesz lejjebb) ,más sajnos nincs.
igen természetesen így van. a jövőben mindenképp használj stoppot , ha nem tudsz rá figyelni !!!
ezt értem és gondolkodom is rajta de nem szerettem volna nagyot esni,bár már az októberi bevásárlást kihevertem 0-ban
Viszont ha nem sikerül lentebb visszavenni (pl. az alján adtad el), akkor így visszavonhatatlanul realizáltad a bukód.