Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#822664 tozsdenyul Előzmény: #822662

tényleg, hajnal 2-kor részegen a buli után neked van eszed beszaladni a mekibe kidobni a taccsot, és mit csinálsz majd az ajtóban, amikor rájössz, hogy bezárt 11-kor? Okos :)

Kérödzöl egy kicsit? :)

Te meg az élet, az két külön dolog, szerencse hogy arra megy az ország, a merre ti szeretnétek, jó lesz a vége .


re

#822662 Spade Előzmény: #822659

"ha nincs köztéri, akkor maradt a járda, mindenkinek!"

Jah értem, akkor tegnap te szartál oda ? Nemtom én ilyenkor beugrok egy mekibe vagy iszok egy kv-t valahol, és nem odaszarok, de lehet h te más vagy, vagy fejlett libsi vagy:)


Tényleg zártam

re

#822659 tozsdenyul Előzmény: #822650

ha nincs köztéri, akkor maradt a járda, mindenkinek!

magyar 200 ezer lakosú egyetemvárosban van 1 db köztéri wc, ami 5 éve zárva van.

Ha nyitva lenne, akkor sem használná senki, mert nem megy bele senki a szarba hugyba.

És amíg nyitva volt, és takarítva volt (rohadt gyurci, tudod) rendszeresen használták hajléktalanok.

Döntés kérdése hogy tiszta wc-ket hozol létre, meg egyebeket, tisztítod az utcákat, szemetest pakolsz 200m-enként, ahol a tisztaság motivál embereket, hogy ne szemeteljen, vagy elzárással oldod meg a problémákat, és marad mindenki a mocsokban. 26 csikk közé mindenki eldobja a 27-iket is.

Ki milyen országban érzi jól magát. A magyarok jelentös része magyarországon nem.



re

#822658 Spade Előzmény: #822655

Amúgy Boby már írtam h a főníciaiak találták ki a zegészet, a kurva anyjukat még1x, gyurci meg tehetetlen volt pedig varázstáncot is lejtett lövetett is oszt mégse használt :)

re

#822655 Boby. Előzmény: #822647

Még a végén kitalálod,hogy a Józsi bácsi kényszerítette a fideszre a devizahitel,minden korlátozás nélküli bevezetését!:-)

re

#822653 Spade Előzmény: #822652

nehidd h a betépett devizahiteles arrébb tud menni 10 m-t szarni meg hugyozni, elengedi ott ahol éppen áll, fexik vagy fasz tuggya mit csinál.

Ezzel zártam a témát nem vonzom be délutánra a zaranyesőt

re

#822650 Spade Előzmény: #822649

ja hogy már köztéri wc-ről beszélsz és nem járdáról ? megébredtél akkor erősen. Megjegyzem frankfurtban és párizsban amszterdamban nemhogy szaros a köztéri wc hanem még nagy eséllyel seggbe is kurnak ha bemész oda de ha nem akkor simán betépsz mire kiérsz onnan. Londont nemtom ott inkább pubban intézem el, de lehet h a te perverziód h odajársz lehet h éppen a kalandot keresed ott :)

A malterosokat meg engedd el mert megárt a zegészségednek a sok gyötrődés miatta, nem tudtam h nem tudod h nem a mikulás hozza az ajándékokat. A malteros ugyanolyan mese mint a hétfejű sárkány engedd el oszt jólvan.

re

#822649 tozsdenyul Előzmény: #822643

ha láttál bármely más nagyvárosban köztéri wc-t, meg vonaton wc-t, és pesten meg a MÁV-on, akkor nem beszélnél hülyeségeket. Pedig hidd el, szarnak hugyoznak oda is rendesen.

Ilyen hülye logikákkal, hülyék támogatásával épül a rendszer itthon, és majd pár év múlva utólag ezt is magyarázod, hogy ez is a malterosok miatt van, az volt a mestertervük kezdettöl hogy a hülyéket hülyítsék, aki persze nem te voltál sose.



re

#822647 Spade Előzmény: #822646

Igen pontosan ezt mondtam és szerinted ez mit jelent ? Mit jelent a futtatás? azonos lenne egy lehetőséggel ? Sztem azt jelenti h tömegesen alkalmazza nagy számban használja él vele, de lehet h tévedek majd utána nézek a devizathitelesek nagy értelmező szótárában :)

Mellesleg ez a kormány semmiképp nem azonos a kisgazdás orbán kormánnyal, de ez már apróság

re

#822646 Boby. Előzmény: #822645

"gyurcid futatta meg nem ez a kormány"

A korrektség kedvéért,egészen pontosan ezt mondtad.Ami ebben a formában nem igaz.

re

#822645 Spade Előzmény: #822642

nem cáfoltál meg Boby mert én azt mondtam h gyurci futtatta meg nem árt ha a zember olvas is mielőtt ír ÉRTED ? :). Amúgy meg egyértelmű h a főníciaiak a hibásak akik kitalálták és bevezették a pénzt meg a hitelt ráadásul devizában is 3000 évvel ezelőtt, a kurva anyjukat, tönkretették a sok devizahitelest :)

re

#822643 Spade Előzmény: #822641

Hát tényleg csak keveset láttam, de Londonban Párizsban Frankfurtban sőt le se merem írni h a nagy almában is sok a devizahiteles meg a szar, Nápolyban Rómában meg segítőkész helyiek kezét lábát eltörik aki odaszarik a rendőrök meg nézik lehet h e felé kéne mennünk ?

re

#822642 Boby. Előzmény: #822636

Érdekes, ha megcáfolom az állításodat - a tiédet ÉRTED? -, hogy nem a Fleto, hanem a fidesz,abból számodra egyből az következik,hogy én egy Fleto fan vagyok,illetve ha nem a Fleto miatt van, akkor meg csak az eu - esetleg Soros - miatt lehet.Amúgy csak zárójelben jegyzem meg,hogy az élő isten és csapata éppen ezekben az időkben állítja pályára a következő tíz év nyomorultjait,a kancsi hitel pumpájával....úgyhogy hajléktalanból lesz utánpótlás...,csak bírjátok törvénnyel kordában tartani őket!

re

#822640 Spade Előzmény: #822638

Igazad van nyuszi, köztéri kamerán kéne állandóan kukkolni legalább 4-5 embernek egy útcát és amikor már tolja le a betépett devizahiteles a gatyáját indulna ki 2 ember kis elektromos járművel feltakarítani azt mert ugye nem elég csak felsöpörni fertőtleníteni is kell. Köszi a remek ötletet még azt nemtom h azzal mit csinálsz ha lehugyoznak ezen dolgozzál még egy kicsit vagy kérdezd meg a nagyeszü malteros haverjaidat :)

re

#822638 tozsdenyul Előzmény: #822636

értjük, tehát ez is a malterosok miatt van :)

Tény, hogy mocskos Budapest meg Magyarország, erre van megoldás amit már feltaláltak a malterosok, a takarítás.

Attól, hogy bezárod a hajléktalant még szarba, csikkbe, hányásba, rágógumiba fogsz lépni továbbra is.

Ne állj meg félúton, a tisztaság érdekében zárd be a bagósokat, rágózókat, jól sikerült parti után behányókat, kutyasétáltatókat, közveszélyes szemetelöket is. 14-30 év között mindenkit, 30 felett csak a lakosság felét kell. Aki marad, az élvezheti a tisztaságot.


re

#822636 Spade Előzmény: #822630

Huuu bazky te aztán keményen tolod a saját cikked első 2 mondatát elolvashattad volna:

"Más kérdés, hogy erre külföldi kapcsolataink miatt valószínűleg mindenképp szükség volt – harmonizálni kellett a jogszabályokat az EU-val, az OECD-vel. Erről elég a törvény első mondatát elolvasni: „Az Országgyűlés a piacgazdaság kiépítésének következményeként, a forint konvertibilitását teljessé téve, az Európai Unióhoz történő csatlakozásra való felkészülés érdekében törvényt alkot a devizakorlátozások megszüntetéséről, a tőke szabad áramlásának elősegítéséről.”

Érted ? Az EU-ba belépéskor nemhogy konvertibilissé kell tenni a forintot hanem euro bevezetési kötelezettség is van, előtte 2 évig szűk sávban kell tartani az eurohoz képest a huf árfolyamát. Ez van a szerződésben. Talán az is megvan h nem 2001-ben léptünk be hanem 2004-ben akkor lehetett és kellett volna még csiszolni a tv-n

Figyelem, a következő bekezdés csak hard core számolni tudóknak !!!

Ugyebár ha szűk a sáv és kötelező a kamatkonvergencia akkor az euro deviza hitel sem gond hiszen kb ugyanaz a kamat és árfolyam marad 2 évig aztán meg jön az ájro ecb kamattal, ráadásul ahogy most olvasom orbán 2005-re már ájrót akart. De jött a gyurcid aztán mindent elkurt. csak h egy gyurci legendát meg buta kifogást tegyünk helyre :). Ráadásul mikor a pszaf szólt neki h ez veszélyes gyurci leszarta mint betépett belvárosi devizahitelesek a járdát. Azért jó bepróbálkozás volt :)

Amúgy leszarom a témát már 2004-ben mikor a megyo-gyurci-járai hármas éppen tönkrekurta a gazdaságot írtam a tforumon meg tozsdehiren is h nagy fasz aki deviza hitelt vesz fel és nagyon rábaszhat.

Ma is láttam sok beállt deviza hitelest szerencsére aranyesőt nem kaptam :)

re

#822630 Boby. Előzmény: #822629

"A devizahiteleket 2001. nyarán az I. Orbán-kormány engedélyezte, a „2001. évi XCIII. törvény a devizakorlátozások megszüntetéséről, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról” című jogszabállyal."

http://m.privatbankar.hu/cikk/111-kinos-tenyezo-a-...

Ez arra válasz,hogy kivezette be.Gyurci akkor még a kanyarban sem volt...,csak hogy egy fidesz legendát tegyünk a helyére!A többire meg nem tartom érdemesnek a válaszadást!