Prompton, még 12.804 is lehet gyorsban.
Ha alá megy akkor még ott van a 12.750-es támasz.
12.750 alatt viszont esés!!!!!!
Ha 13.000 vagy 13.049 lenne a cél, akkor előbb le kellene mennie 12.845 környékére és onnan megpróbálkoznia.
Viszont ez már veszélyes, mert nem lehet tudni, hogy egy újabb nekifutásra készül felfelé, vagy ez már a "C" hullám esése.
--------------------------------------------------------
ezért írtam, hogy veszélyes, mert nem lehet tudni, hogy ez már az esés, vagy erőgyűjtés még a felmenetelhez.
"C" hullám céljai lehetnek öt hullámban lefelé:
-------------------------------------------------
Hamarosan! Szerintem!
ötös....:)
szinte biztos vagyok, hogy a 13000 meg lesz, mert piszok sok shortnak ott a kiütési árra, az sq simán elviheti 13050ig is.
Én a hullám elmélett nem nagyon vágom, de más szempontokból nagyon egyébként most nem érzem az esés létjogosultságát, ha csak a 13000 környéki ellenállásról való lefordulás miatt nem, nem tudom. A mai nap érdekes lesz az biztos - ahogy az elkövetkező 2-3 nap is, hiszen ha tényleg lefordulunk, akkor először egy viszonylag gyors esésnek kellene lennie szvsz, hogy a 13000nél kistopolódott és magukat megégetett shortosok tömege ne merjen visszaszállni a vonatra, bár ez spekuláció részemről.
Ha 13.000 vagy 13.049 lenne a cél, akkor előbb le kellene mennie 12.845 környékére és onnan megpróbálkoznia.
Viszont ez már veszélyes, mert nem lehet tudni, hogy egy újabb nekifutásra készül felfelé, vagy ez már a "C" hullám esése.
12.952 lenne az ideális, de jó hangulatban felhúzhatnák 13.000-ig esetleg 13.049-ig is..
Viszont a "B hullám kritériumát elérte, innen bármikor elengedhetik majd lefelé.
Nekem 12.921-nél már van egy adag long zárásom, ha felérünk oda.
nincs privát felhőd???? :-O ha szeretnéd segítek INGYEN BÉRMENTVE!!!! Keress nyugodtan privátban.
Látszik, hogy számítógépes zseni vagyok.
Lett egy új számítógépem.
A régiről külső tárhellyel át lett másolva a 8-10 éve összegyűjtött anyagok.
A régi gépemet kapta a feleségem, neki bőven elég. A mai nap letörölgettem a gépéről a sok tőzsdei anyagot. Órák hosszat törölgettem, amikor lejöttem az új gépemhez.
Mit látok? Az új gépemen is kitörlődött az összes anyag.
Gondolom, hogy a két gép egy hálózaton volt, azonos felhasználóval és amit az egyik gépen csináltam azt a másikon is végrehajtotta.
Viszont az új gépemen nem engedte telepíteni a tőzsdei szolgáltatómat.
Így a kereskedéskor az emeleti géphez mentem fel, majd vissza le.
Hmmmm! ez nem az én napom!
Már csak abban bízom, hogy a lányom nem törölte a külső tárhelyen lévő anyagokat.