Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

június 14-én kezdődik

#821724 Koffein

ennek apropóján EA azt jósolja, hogy "Franciaország nyeri a júniusban startoló csatasorozatot. Ha a számításaik helyesek, a döntőben ráadásul a címvédő németekkel kerülnek majd szembe, de a párharcot végül a rendes játékidő utáni büntetők fogják eldönteni, 5–4-re."

http://hvg.hu/tudomany/20180530_foci_vebe_2018_ea_...

Re: nincs cím

#707268 TrendMan Előzmény: #707266

Na ez a különbség ott és itt között.

Ott az utánpótlásközpontokra költött pénz emeli a labdarúgás szinvonalát, itt meg egyes emberek életszinvonalát.

Re: nincs cím

#707266 Euroman Előzmény: #707257

Löw nagyon összszedte a csapatot, rengeteg ember között tudott válogatni...ma minden német média ezzel foglalkozott, rengeteg adást én is megnéztem....az egyikben említették, hogy 2000 óta 700 millió eurót költöttek az utánpótlás központok kiépítésére, működtetésére....ez meghozta a gyümölcsét....és hát szerencséjük is volt, én legjobban az Algéria elleni meccsen aggódtam értük, mert ott xarul, szétesetten játszottak....a mai ünneplés is vérprofi volt, úgy volt jólszervezett, hogy lazának tűnt.

akit érdekel, ard élőben…

#707232 Euroman

akit érdekel, ard élőben közvetíti a világbajnokok ünneplését Berlinből...tréner négyes most volt a színpadon, hamarosan érkeznek a játákosok:) Deutschland über Alles! :)