mehet is,oda való,már egy ideje.
meg a Kossuth térre a szivárványok mellé.
2022ben majd felszippant 10%ot a Fidesz,a többi szivárvány szavazó lesz.
mehet is,oda való,már egy ideje.
meg a Kossuth térre a szivárványok mellé.
2022ben majd felszippant 10%ot a Fidesz,a többi szivárvány szavazó lesz.
http://hvg.hu/kkv/20180512_Simicska_mar_nem_kegy...
Pallos szögre akasztva.
Ma aláírták a Jobbik halálos ítéletét azzal, hogy nem a még hiteles Toroczkai-Dúró páros került a párt élére, hanem Vona embere.
Megbukott a néppártosodás katyvasz, de erőltetik az idióták ezt a maszlagot. 4 év múlva mehetnek a szemétdombra az MDF, SZDSZ, FKGP, Együtt után.
Ma 2 nyertes lett, Vona és a Fidesz.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=960250...
Nem hittem, hogy igaza lesz Csurkának, de bejött, igaza volt anno a Jobbikkal kapcsolatban.
Milyen gyorsan menekült megint a kamera elöl Andersen Lajos.
kuruc.informacio/r/22/185773/
"Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a Budapest Timesnak adott interjújában arról beszélt, hogy a nem-schengeni forgalom nagyobb arányú bővülése miatt új terminál építésére van szükség Ferihegyen."
A Terminal 1 meg sok éve ott rohad lezártan, kihasználatlanul....
hát persze, a nagy magyar idők. Fogadnék, hogy az "emutt nyóc év" tetten érhető a cikkben.
A csehekhez képest jól állunk, + ott drágább az élet, ha jól tudom.
középsulis tanárok a top 3ból kiestek

de az általános iskolai tanároknak már bekerültek a top3ba.

sajnos, a legrosszabban megfizetettek tanárok oldalán szerepelnek. sajnos...
ez ám a lámpaláz https://24.hu/belfold/2018/05/09/meghalt-az-erett%...
Szia!
Te szoktál írni az Index Zanzibár fórumára? Mert ha igen, akkor érdekelne a véleményed a szigetről az Utazás topicban.
ez már a végjáték... kb mdf szintű haldoklást várok az elköv 4 évben.. botrány, hiszti stb...
Pl el tudnám képzelni ezt a csokis feladatot úgy ha már Gombóc Artúr, hogy ez lyukas csokoládé lenne ahol meg lenne adva hány gramm abban az esetben ha tömör, és a lyukak miatta súlyveszteséget ki kellene számolni egy téglatestnél. Ha ezt sikerül átugrani akkor már egy egyszerű % számítás . Hozzá esetleg még annyi csavart többféle csokiból állna amiknek más a kakaótartalma. Ezt mondjuk el tudnám képzelni bemelegítő feladatnak egy érettségin. Jó geci vagyok. :) De egy érettségire egy alap % számítás, 5-6. osztályban oldhatnak meg ilyet a gyerekek.
Jó biztos van ennek egy pszichés szerepe is, hogy ne az legyen leblokkol hanem rögtön sikerélményei vannak és megnyugszik menni fog ez.
Legalább vittek volna bele valami trükköt mondjuk többféle csokoládé vegyesen mint Gombóc Artúrnál és mindegyiknek más a kakaó tartalma fél oldalban felsorolva és a kérdés hány éves a csokimanufaktúra vezetője. :)
Elvileg ez arról szólna mint érettségi, hogy 12 év iskola után van egy minimum szint amit teljesít legalább aki ezt megkapja mint érettségit. Hát ilyen szövegértési feladathoz azzal a tanári kommentárral ez nehéz volt. Vagy ilyen matekpélda megoldásával érettségizett ember lehet és közben a nagy követelményekről ami agyonnyomja beszélni az vsz kínos. De lehet rég jártam már középiskolába aztán azért tűnik így. :)