Regisztráció Elfelejtett jelszó

FuturAqua Nyrt.

Joepappa

#842666 Peti84 Előzmény: #842618

Pf-re írtad, de ott kicsit sokan lettünk.....

Elméleteket építünk fel mint minden papírban. A pfre írt gondolatodat kissé kibővítve leírnád? Köszönöm

"ma, 16:04 előzmény: #14998 Peti84

#14999

Igen.. de szerintem elszólás volt, üzleti titok.
Szerintem Watereum RVH röviditett névvel rendelkező tag volt"

csodavárás, de mire???????

#842648 joepappa

Átnéztem egy kicsit a nyilvános anyagokat, és úgy döntöttem leírom a véleményemet röviden: 1db részvény, hogy ha van valami be tudjak ülni közgyülire. Nincs miért bíznom a cégben, jelenleg véleményem szerint az alapi üzem eszközeinek értékét éri meg. Ami részvényárra vetítve 0,5-1Ft. körül van. HYD Pharma csoport bitang minuszos, az utalványos cégek végrehajtás alatt vannak érdemi működés nincs bennük a Humangoods is élő halott cég, bevétel nélkül, (már korábban kikerült a konszolidációból, de az Olup-nak van még benne részesedése), van a watereum aminek honlapja sincs, valaki vett belőle ami számomra értelmezhetetlen, hogy miért. Sőt a watereum mivel víz vételi jogot biztosít még probléma is lehet, ugyanis nem tudjuk milyen áron lett eladva és mennyi tokken, így a nyilvános információkból nem tudható hogy a tokkenekere jutó víz kinyerési költsége alacsonyabb-e mint a tokkenek eladási ára (vagy legalább is én nem találtam semmit róla). Ahhoz hogy az alapi üzem érdemben működőképes legyen meglátásom szerint kb 8-9 millió forintot el kell költeni csak a csarnok körüli betonozásra, hogy kamionnal normálisan megközelíthető legyen és targoncával rakodható, és a géppark is eléggé le van romolva legjobb tudomásom szerint. Szóval nincs miért vennem, bár a kutakban és az üzem futtatásában lenne ráció.

Joepappa

#842622 joepappa Előzmény: #842618

don_kingnek a pf fórumra: nincs 1,5 miliárdos gépsoruk a futurosokank, jelenelg nincs nagy teljesítményű gépparkjuk, én kb 3 éve voltam az üzemben, csarnok sincs akkora, hogy 1,5 miliárdos gépsor oda bemenne, bár a kutak elbírnák :)

Futur

#842138 Kissherceg Előzmény: #842071

várom melyik nagydumás mesemondó kezd el kiszállni először és indítja el a domino dayt a papírban. Szűk lesz az ajtó

bővítés

#827269 Hathor Előzmény: #827266

KBR forumos a portfolio Fut. topikbol.

Nemregen lepte at az 5%ot ugyanilyen arfolyamnal. Ujabb 5%ot vett, 1milla reszvenyt, ha 10% 2milla. Arfolyam ugyanott, meg omlik le. Szerinted?!

bővítés

#827266 Kissherceg Előzmény: #827256

ahogy nézem a befektetőt egyelőre inkább gyűjt. Májusban szállt be és gondolom az oldalazásban támasztotta. Érdekes időpont, persze ha van háttere hozzá, hogy cégvezetésben változtasson... 50 alatt mindent megvesz szvsz

milliárdos sztori

#823925 Kissherceg

epic:


https://bet.hu/newkibdata/126906112/watereum_rktaj...

Megérkezett a WATEREUM: blockchain-alapú kriptovalutát alkotott a FuturAqua Nyrt. A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (7623 Pécs, Megyeri út 25. III. em.; adószáma: 23174586-2-02) örömmel tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit az alábbiakról. A FuturAqua Nyrt. a víz világpiaci kereskedelmének megteremtéséhez kapcsolódva létrehozta a WATEREUM elnevezésű (symbol: WRM), ethereum ERC20 blockchain-alapú kriptovalutáját: összesen 10.000.000.000 darab (tízmilliárd darab) WATEREUM token került generálásra. A most létrehozott kriptovaluta (token, vagy digitális utalvány) önállóan forgalomképes, különlegessége, hogy vagyoni értékű jogot tartalmaz. Egy egységnyi WATEREUM felhasználásával a vonatkozó feltételek mellett 1 liter ivóvíz vásárolható a FuturAquaNyrt-től. Az ethereum ERC20 blockchain-technológia lehetővé teszi a tokenek egyszerű és a világon mindenki számára hozzáférhető kereskedelmét. A Társaság távlati célja a most létrehozott blokklánc-alapú vízkitermelési kvóták közösségi értékesítésének biztosítása token-értékesítés (ICO) keretei között. Ennek során több lépcsős értékesítési struktúrában kínálja majd eladásra a digitális utalványokat a FuturAqua Nyrt. Az úgynevezett pre-sale fázisban elsősorban befektetők és a Társaság részvényesei számára lesz hozzáférhető a WATEREUM, majd ezt követi a külső befektetőknek történő kiajánlás, a privat-sale fázis. A kibocsátott tokeneket a FuturAqua Nyrt. be kívánja vezetni azokra a kereskedési platformokra, amelyek kriptovaluták forgalmazását végzik. A projekt keretében a nemzetközi trendeknek megfelelő tartalmú és színvonalú módon, valamint az ICO kibocsátást támogató rendszerekkel készül majd a WATEREUM tokenek honlapja, amelynek elkészítése is megkezdődött. A WATEREUM nevű, blokklánc alapú utalvány ivóvízre váltható, a most kibocsátott 10 milliárd darab token ivóvíz-fedezete a FuturAqua Nyrt. által idén megvásárolt vízbázis lesz. A vízműtelepen összesen hét vízkút található, ezek közül kettő mélyfúrású kút: talpmélységük 370-375 méter, szűrőzésük 300 és350 méter mélységben található, összesített vízhozamuk 2850 liter percenként. Az elvégzett vízvizsgálatok és hatósági szakvélemények alapján a K110 kataszteri számú mélyfúrású kút vize szigorú feltételek mellett ugyan, de akár ásványvízzé is minősíthető. A két mélyfúrású kút termelési volumene pedig alkalmas arra, hogy belátható időtávon (4-6 év) belül akár a teljes kibocsátott WATEREUM mennyiség tulajdonosai ivóvízhez jussanak.

vizes hírek:

#819493 Fornit

"A FORRÁS Nyrt. társaságunknak megküldött tájékoztatása alapján 660.000 darab FUTURAQUA Nyrt törzsrészvényt (ISIN: HU0000107362) adott át részvény-kölcsönadási szerződéssel a KÁRRO Befektetési és Vagyonkezelő Kft részére, ennek eredményeként részvényállománya 3.474.379 darabra csökkent, amely az alaptőke 17,35%-a. A KÁRRO Befektetési és Vagyonkezelő Kft. Társaságunknak megküldött tájékoztatása szerint az érintett részvényeket átvette, az ügylet eredményeként részvényállománya 1.105.999 darabra változott, ami 5,52%-os szavazati aránynak felel meg. A tranzakcióra a KÁRRO Kft. opciós szerződésből eredő kötelezettségének teljesítéséhez van szükség. A tranzakciók kapcsán a FORRÁS Nyrt. átlépte a 20%-os szavazati küszöbértéket, a KÁRRO Kft. pedig az 5%-os küszöbértéket."