Hús legyen benne! :-)
Igazad van. Nem is érdemes leírni.
Nekem különleges, mert gyerekként sajátos családi hagyományként éltem meg a készítését.
Az iskolák egyébként eltérnek pl. a paprika és a paradicsom arányának tekintetében. Az én tapasztalatom szerint az igazán nagy paprikák jobbak.
Miben más,mint úgy általában, nincs benne paradicsom, meg paprika?!:-)
Nem is arra utaltam, hogy anyagilag még nem áll stabil lábakon, hanem a módszerre, ahogyan reagáltak a bejegyzésére...
Habár óvodapedagóguskén óriási fizura nem számíthat, max ha alapít egy magánovodát...
Azért ezt szakácskönyvből is el lehet kezdeni.
Szeretnél egy lecsóreceptet?
Apai örököség ????
Főiskolásan nem csoda, hogy nincs pénze.
Ettől még késöbb lehet lakása, bár egy fiatal lehet, hogy ezt nem így éli meg.
Viszont pl. ismerősöm azt meséli, hogy a műegyetemi kollégiumi hallgatók kenőmájast esznek főzött tésztával, annyira nincs pénzük.
Mondjuk, ha az államnak fontos a műszaki végzettség lehet, hogy ennél többet kellene nyújtania?
ráadásul lehet jobban jönne ki,ha az alapja kezelésére felvesz egy analfabétát.
ajánlhatna egy étermet is mostmár 500km es körben,amit kerülhetek:)
Perczel Tamás Számvetés dokfilm.
Én pl.majdnem semmit nem tudok főzni. Próbáltam egy párszor, de gyenge eredménnyel. Marad a zacskós leves, meg a félkész étel.
"De ők vendéglátós tanulók nem valaki az utcáról beesett ő most szakácskodna."
Na de a főzés azé az nem atomfizika . Legfeljebb vakmajom agyában h
csakls a finedining való étterembe meg a nano szakácskodás. Azért ne
legyünk már hülyék, szinte minden családos nő aki alapból főz a
családra magyar ízek alapján elég jól főz és műveli több (10) éves gyakorlattal. Tehát simán mehet egy étterembe főzni ha nem is főszakinak, de elég sok mindent kapásból megcsinál Ez különösen látszik a fözős realitiykból ahol azért amatőrök elég jól nyomják és bea asszony ugye aki cigo elég messzire jutott
Nagyon univerzális ember.
Az origón lévő cikkből kifelejtették az általad előbányászott idézeteket :)
titokban kiegyeztek? vagy csak ideiglenesen visszavonulót fúj?
Szoktam kajálni olyan iskolai konyhán ahol tanulók főznek részben, és ők szolgálnak fel néhány rutinosabb emberrel. Üzletvezető főszakács, főpincér és még néhány ember öreg róka a szakmában legalábbis az életkoruk alapján és a társaság nagy része tanuló korú fiatal . Ez így működik annyian járnak oda nagyon felkapott hely. De ők vendéglátós tanulók nem valaki az utcáról beesett ő most szakácskodna.
"Ha van egy főszakács mi a tökömért ne tudna akár egy írástudatlan is répát zellert meg faszom tuggya mit szeletelni pirítani megfőzni párolni stb.?"
Egyetértünk! Nem is én rettegtem itt az analfabétáktól.A hozzászólásomnak volt előzménye.
Akkor ez a szlovák szál Rohac és társai szlovák titkosszolgálati kapcsolatokkal. Szintén 1000 évre titkosított mindenféle nyomozással , vallomással. Itt is pedzegették azt a szlovákok azért küldték ide őket akadályozzák a magyar EU csatlakozást azzal, hogy itt Bejrút van.
Ezzel kapcsolatos vallomások, vizsgálatok is érdekelnének ha fel lehetne tenni a youtubera. :) Eltelt 20 év kellő távlat már ne várjuk ki már a 100 évet.
Rohacot elítélték az Aranykéz miatt állítólag bebizonyosodott ő volt Portik pedig a megbízó. Egyik tanúvallomás szerint megbízta azzal ölje meg Borost de nem így fél Budapestet lerombolja közben.
Jó lenne ezekben mindent nyilvánosságra hozni ki kire mit vallott és mi lett belőle, kicsit hasonló a téma mint az ügynök akták néha szivárog egy egy részlet.
"Jogi és erkölcsi elégtételt fogunk venni..."
Viktorka ezen kijelentése nem Gyárfásnak szólt.Ne ferdítsünk! Tavaly még puszipajtások voltak.
"Orbán Viktor miniszterelnök pénteken délelőtt az Országházban fogadta Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökét - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Elmondta: a kormányfő nagyra értékeli Gyárfás Tamásnak az elmúlt két évtizedben a magyar úszósport érdekében a kormánnyal összhangban végzett munkáját.
Orbán Viktor a találkozón hangsúlyozta, hogy a sportdiplomata itthoni és nemzetközi tevékenységére a jövőben is kiemelten számít, különös tekintettel a hazai rendezésű idei FINA világbajnokságra illetve a 2020. évi Európa-bajnokságra - mondta a sajtófőnök.
Forrás: MTI"