Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ha ez így van, akkor újr…

#818907 Koffein Előzmény: #818905

Ha ez így van, akkor újra kell számolni. Tegnapi hír, hogy az EBESZ megfigyelői azt mondják, hogy nem volt csalás, csak nagyon lejt a pálya.

Ha több panasz is volt, az ellenzék miért nem követeli az újraszámolást?

"Nekik attól sem jobb, s…

#818906 Boby. Előzmény: #818903

"Nekik attól sem jobb, sem rosszabb, hogy ki vezeti az országot."

Hát ez szerintem nincs így,de ha a hazai választási lehetőségekre gondolsz, akkor ezt sajnos el kell fogadjam.

"Ellenben, ha nekik szeretni kell a buuzziikat, "

Lehet vak vagyok,de én nem látok komolynak nevezhető politikai erőt, akinek ez célja lenne ma,Mo.-on.

Az első részben igazad v…

#818903 Ricsi Előzmény: #818900

Az első részben igazad van, én csak arra akartam rávilágítani, a zembereknek sosem volt igazán jobb, vagy igazán rosszabb. Élnek vidéken, dolgoznak - ha van mit - és nevelik a gyerekeiket. Nekik attól sem jobb, sem rosszabb, hogy ki vezeti az országot. A vidéki létformára nem nagyon van befolyása a politika felső vezetőségének, tetszik, nem tetszik.

Ellenben, ha nekik szeretni kell a buuzziikat, ha a gyerekeiket arra akarják nevelni, hogy fogadj el minden szexuális aberrációt (gender oktatás), sőt neveld a gyereked aberráltnak, na, erre már ugranak. Tetszik ez a lipsi városiaknak, nem tetszik.

re

#818901 Boby. Előzmény: #818895

Az igazi szado-mazo szex lenne!:-)Spade doki, már tízen évvel ezelőtt is,egy írásában, valami szegecses, bőrszerkós szexről ábrándozott.:-)

Egyrészt azt gondolom, h…

#818900 Boby. Előzmény: #818888

Egyrészt azt gondolom, hogy minden ember felelős a saját életéért, ezért aztán a választás végeredményében is van felelősségük.Ebben van nyúlnak igaza.Másrészt,ha valaki, okosabb,műveltebb ember ezen változtatni szeretne, akkor ezt nem elég az emberek fejére olvasni, hanem még kell értenie azt, hogy az emberek, milyen körülmények között hozták a döntésüket és ahhoz képest kell tennie a kívánt változások eléréséért.Ebben van neked igazad.

ennyikeH

#818899 walex Előzmény: #818896

Bekóstolta a nagykeresztény fővadászt és Andersent megtestesítő Mr. 20%-ot, de látható, hogy semmi eredménye.

Tegyük hozzá, hogy töketlen volt az ellenzék, pedig izzadtak a szereplők, menekültek a kamerák elöl. Nem a botrányokkal foglalkoztak, hanem saját maguk kreálták ezt a ki lép vissza kinek a javára tököléssel.

https://index.hu/velemeny/2018/04/09/hogy_lehetett_ennyire_hulye_egesz_magyarorszag/

#818898 banyaiz Előzmény: #818855

Sok igazság van ebben az indexes írásban . Viszont nem szeretem ezeket a típusú dolgokat mikor valaki Pestről lejön vidékre és akkor mintha a kőkorszakba megérkezne a felvilágosult ember hüledezik azon mi megy .

Mert Pesten is bőven van olyan ember aki elég egyszerű finoman szólva. Menjen el egy egy gettóba, vagy egy talponállóba Bp végállomáson , vagy a Hős utcába aztán kérdezze meg az embereket az aktuális eseményekről. Aztán hasonlítsa össze Decs kocsma véleménnyel. Vszínű nem lesz érdemi különbség.

Vagy kérdezze meg Pesten a közmunkásokat akik az utcán söprögetnek a világ dolgairól. Nem hiszem sok különbség lenne egy borsodi falu közmunkásaihoz képest.

Magyar Nemzet + Lánchíd Rádió

#818897 Koffein Előzmény: #818894

igen, ezt néztem be "A Heti Válasz sorsa is kérdéses, az Index úgy tudja, hogy Simicska Lajos azt üzente meg, hogy kereshetnek maguknak új befektetőt. Ha találnak, eladja a lapot, és működhet tovább."

Annyira meglepett, hogy a indextől kezdtem olvasni :)

Szerintem nincs elbutítá…

#818893 Ricsi Előzmény: #818889

Szerintem nincs elbutítás. Mire gondolsz? Hogy jönnek a migráncsok? Miért, nem jönnek? A lipsik azt beszélték, nem jönnek. Aztán nem kell kerítés. Aztán kell kerítés, de semmit nem ér. Aztán nincs kvóta. Aztán van kvóta de nem kötelező. Aztán ha nem veszel át, akkor elvesszük a pénzt.

Szerintem ez az elbutítás, mert mint látjuk, az eddigiekből semmi nem volt igaz, és a hazugság a legrosszabb elbutítás.

De érdekel komolyan, milyen elbutításról beszélsz.

Magyar Nemzet + Lánchíd Rádió

#818890 Koffein Előzmény: #818884

valamelyik cikkbe olvastam, hogy megüzente, hogy eladó, ha találnak maguknak befektetőt működhetnek tovább...

szerk: habár lehet félreértelmeztem valamit, hisz anno átadta egy alapítványnak...

Én nem szoktam hozzászól…

#818888 Ricsi Előzmény: #818887

Én nem szoktam hozzászólni, most is csak azért tettem, mert megint a zemberek a hibásak. Nem azok, akik olyat akarnak rájuk erőltetni, amit köszönik, nem kérnek. Ha engem gondolsz jobboldalinak, akkor eléggé félre vagy tájékozódva, olvasgass vissza. De a mai ellenzék nem baloldal, persze viktor sem jobboldali, tehát ha úgy vesszük, mégis jobboldali vagyok. Nem támogatok államosítást, vörös terrort, holokausztot, trafikmutyit, semmi hasonlót. Nem véletlenül élek Spanyolországban évek óta békében, nyugalomban.

Jájjj! Röpködnek a szter…

#818887 Boby. Előzmény: #818876

Jájjj! Röpködnek a sztereotípiák jobbról,balról!Látod nyuszi,mit váltasz ki a másik oldalból!? Ezért mondtam,hogy a Kádár-népe vakvágány.Van itt igazsága mindenkinek,meg nincs is.Csak nekem nincs rá időm,hogy minden mondatról véleményt mondjak.

ennyikeH

#818885 walex Előzmény: #818874

Pedig bedobhatott volna még pár szaftos sztorit. A lépés érthető, ilyen csapnivaló ellenzékkel nem lehet nyerni.