KT tágul, öröm és mámor. 500 a KT imádom...
KT tágul, öröm és mámor. 500 a KT imádom...
Nem bír ezzel a gócponttal:
http://kepfeltoltes.hu/090708/10443046651_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
az a szép ha szembe mész az árral.. mivel lent van a bux így nem lefele nézem, hanem felfele nézem a lehetőséget, főleg hogy sok eladás volt OTPben
azt irom, hogy emelkedik akkor lefele körre várunk, esik, akkor meg felfele :)))
a mai 200pont is megvolt benne ez a lényeg, majd lesz még felfele is egy kör
kicsit erős, hogy otp esik 6%ot mi meg a reggeli nyitó szintnél vagyunk..:)
egyik shortot én most lezártam emberek..nem tettszik még mindig hogy külföld nem akar esni..
igy is kerestem a shorton..
Kevés Richterrel milyen jól lehet támasztani ez a nevetséges piacot!
Mikor szerzi vissza az OTP a régi súlyát a BUX-ban???
Téged is?
MOL-os geodéták lakását adtuk ki minap és ők meséltek egy két érdekes dolgot!
A legnagyobb baja a MOL nak hogy a Ruszkik akarják használni a finomított a tulajdonukba került részvények felhatalmazásával! Ehhez meg semmi joguk mert Ők akkor is csak részvényesek!!
Nem nagyon érezné meg állítólag a MOL a kiesést ha elvesztené az olajmezőt! Ez a gáz kitermelés meg csak kamu, most is csak égetik el a gázt, mert az Oroszok nem engedik a felhasználását vagy valami probléma van a szállításával, szóval a MOL-nak vannak máshol tartalékai, igaz azok nem a mi kis hazánkban köt ki és használjuk fel, De a MOL pénztárcáját dagasztja, jemen, szaudarábia, most kutatnak még egy pár helyen és nagy reményekkel, stb...
Az biztos, hogy esni fog nem kicsit, hogy a belső emberek olcsón vásárolhassanak a pánikba esett kis részvényesektől, de utána elidulhat felfelé! Reméljük....
csányi is egy apróság oroszokkal szemben, kár volt betartani nekik ilyen formában. Gerinctelen volt. Nem ezt a formát kellene választani.
Hati kezd bosszantani most már...
Hallottad Te is, hogy mit mondott? Nem semmi, nem kispályás az öreg de CS.S. a háta mögött van, majd Ő megvédi ha kell! :))
Fájni fog ez még nekünk szvsz!
Oroszok megszivatják a kis hernádit, túl nagy volt az arca.... helyreteszik.
Én is várnám hogy feljebb jöjjön,de Otit eléggé begyalázták,Molly és Ricsi szinte nem is esett még....nem látom benne most azt nagy erőt.
Richer támasza is eleset egyenlőre 32900 /most teszteli vissza
MOL sincs messze a támasztól 11000 és ilyen hangulatban a MOL csodákra képes pillanatokat annyit tud esni, a kis közkézhányad miatt, hogy csuhaj! :)
Ráadásul elkezdtek sakkozni az Oroszokkal, szerintem ha nincs valami ADU a kezükben, mi húzzuk a rövidebbet!
hm :-) péntekre elég ha beérik
Neked is szarakodik az erste?
merészek vagytok.. de aki mer az nyer.. én picit feljebb várom.. OTP túlszaladt.. semmi más nem zakózott. HUF is jól áll viszonylag
sokat nem hozott még :D