Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#81956 Hathor Előzmény: #81953

az a szép ha szembe mész az árral.. mivel lent van a bux így nem lefele nézem, hanem felfele nézem a lehetőséget, főleg hogy sok eladás volt OTPben

#81946 Hathor Előzmény: #81936

a mai 200pont is megvolt benne ez a lényeg, majd lesz még felfele is egy kör

#81924 BudFox Előzmény: #81914

egyik shortot én most lezártam emberek..nem tettszik még mindig hogy külföld nem akar esni..

igy is kerestem a shorton..

Kevés Richterrel milyen …

#81921 Zabás

Kevés Richterrel milyen jól lehet támasztani ez a nevetséges piacot!

Mikor szerzi vissza az OTP a régi súlyát a BUX-ban???

#81914 Zabás Előzmény: #81908

Téged is?

MOL-os geodéták lakását adtuk ki minap és ők meséltek egy két érdekes dolgot!

A legnagyobb baja a MOL nak hogy a Ruszkik akarják használni a finomított a tulajdonukba került részvények felhatalmazásával! Ehhez meg semmi joguk mert Ők akkor is csak részvényesek!!

Nem nagyon érezné meg állítólag a MOL a kiesést ha elvesztené az olajmezőt! Ez a gáz kitermelés meg csak kamu, most is csak égetik el a gázt, mert az Oroszok nem engedik a felhasználását vagy valami probléma van a szállításával, szóval a MOL-nak vannak máshol tartalékai, igaz azok nem a mi kis hazánkban köt ki és használjuk fel, De a MOL pénztárcáját dagasztja, jemen, szaudarábia, most kutatnak még egy pár helyen és nagy reményekkel, stb...

Az biztos, hogy esni fog nem kicsit, hogy a belső emberek olcsón vásárolhassanak a pánikba esett kis részvényesektől, de utána elidulhat felfelé! Reméljük....

#81908 Kissherceg Előzmény: #81891

csányi is egy apróság oroszokkal szemben, kár volt betartani nekik ilyen formában. Gerinctelen volt. Nem ezt a formát kellene választani.

Hati kezd bosszantani most már...

#81891 Zabás Előzmény: #81887

Hallottad Te is, hogy mit mondott? Nem semmi, nem kispályás az öreg de CS.S. a háta mögött van, majd Ő megvédi ha kell! :))

Fájni fog ez még nekünk szvsz!

Gl

#81883 Waszeitung

Én is várnám hogy feljebb jöjjön,de Otit eléggé begyalázták,Molly és Ricsi szinte nem is esett még....nem látom benne most azt nagy erőt.

#81881 Zabás Előzmény: #81874

Richer támasza is eleset egyenlőre 32900 /most teszteli vissza

MOL sincs messze a támasztól 11000 és ilyen hangulatban a MOL csodákra képes pillanatokat annyit tud esni, a kis közkézhányad miatt, hogy csuhaj! :)

Ráadásul elkezdtek sakkozni az Oroszokkal, szerintem ha nincs valami ADU a kezükben, mi húzzuk a rövidebbet!

#81874 Hathor Előzmény: #81868

merészek vagytok.. de aki mer az nyer.. én picit feljebb várom.. OTP túlszaladt.. semmi más nem zakózott. HUF is jól áll viszonylag