Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

A fidesz minden vezetöje…

#818834 rbbj11 Előzmény: #818804

A fidesz minden vezetöje és legtöbb tagja min 2 év börtönre lenne ítélve egy normális országban. Itt pedig tapsikolnak nekik. Na ezért nem lehet a magyar néppel felnött, felelös emberekként bánni.

Vona lemondott (a mandát…

#818833 walex

Vona lemondott (a mandátumáról is).

Hamarabb kellett volna, nem volt már hiteles a mondandója (180 fokos fordulatok több téren), ez többet vitt, mint hozott szerintem.

re

#818832 rbbj11 Előzmény: #818795

Szerintem pedig ugyanolyan manipulatívan, de más céllal és szándékkal kell ellene küzdeni, mert ez a nép egész egyszerüen nincs még olyan társadalmi fejlettségi szinten, hogy lehetne vele magasröptü diskurzusokat folytatni....ugy lätszik, a rendszervältäs ota eltelt 29 év nem volt elég. Pontosítok! Több száz éve szolga a magyar, hol a Habsburgé, hol a németé, hol az oroszé, nagyon sok idö kell ahhoz, hogy egy ilyen szolga felnöjön a szabad akarat felelösségéhez. Erre kell szabni a jószándékú politika kommunikációját is.

"Aki olyat akar, az men…

#818830 Koffein Előzmény: #818829

"Aki olyat akar, az menjen valami migránsországba."

Nyugi, nincs kizárva :)

ezek az összefogás volna…

#818829 tozsdenyul

ezek az összefogás volna jó szövegek, bilibe érnek a vágyálmaitok szint.

Azért jó lenne, ha a realitásokból indulnátok ki.

A föni tényleg jobban ismeri a valós magyar embert, kádár az és nem rákóczi.

Ennél többet nem is kell tudni, ez magyaráz mindent logikusan, nem kell mellé több információ.

Ti álomvilágban éltek, mind a társadalmi helyzetet, mind a politikai valóságot tekintve.

Sosem lesz duális rendszer, semmi lehetöség rá. Ahogy összefogásra, minimális együttmüködésre sem. Nem is volt sose, kivételként sem.

Aki olyat akar, az menjen valami migránsországba.

egyedül a fidesznek nem …

#818828 rbbj11 Előzmény: #818744

egyedül a fidesznek nem volt programja hahó! Te ezek szerint nem vetted a färadtsägot, hogy megnézd a pärtok honlapjait?

re

#818827 rbbj11 Előzmény: #818721

Részben osztom, hogy nem értem, miért nem meri egyik ellenzéki se sose felvállalni azokat, ami tök egyértelmüen többségi támogatást élvez: zero migráncs, családtámogatások, nemzetközi szervezetektöl megvédés, no es a legfontosabb az egy nép, egy nemzet, vagyi végre a külhoni magyarokkal foglalkozás. Ha ezt mind ugyanolyan hangosan hirdetné egy ellenzéki párt, mint a fidesz, de mellé azt is kiabálná, hogy de ez nem zárja ki azt, hogy:

jobb oktatási rendszer + eü + erösebb szociális rendszer a szegényeknek + kevesebb kátyú, akkor simán visszahozható lenne a politika a valós problémák szintjére, ahol csak idö kérdése lenne, hogy elvérezzen a fidesz. Ha a forumon végre csinálunk egy pártot, márpedig én most nagyon motivált lettem, akkor már most neki kell állni a munkának, és nem utolsó honapokban kapkodni, ami dilettáns ellenzék szokása. De felölem momentumban is betagazodhatnánk.

nem, nem öket románozom.…

#818826 tozsdenyul Előzmény: #818821

nem, nem öket románozom.

Csak lövésed sincs mi megy valójában.

Az erdélyi magyarok nem románok, viszont nem itt élnek, nem itt adóznak, de amúgy a fideszre szavaznak.

Ha neked jó, hogy a te adódról olyan szavazata dönt, aki nem fizeti, akkor nincs gond, öröm és bódottság neked :)

De

Emellett van százezres nagyságrendü orosz, ukrán, valóban román új csaló állampolgárunk, aki százasával jelentkezett be egy lakóhelyre, a rendszerváltás óta legtöbb embert érintö, kormányzati assziszttal végbement csalássorozatával.

Most a párezer egyiptomi, iraki, iráni új szavazónktól eltekintek, amire orbán és mikola már 2006 óta készül tudatosan, az a fenti két dolog, amit 2010 után végre is hajtottak.

Csak még mindig nem ébredtél fel.

Na mindegy, ezt érdemli …

#818825 Koffein Előzmény: #818823

Na mindegy, ezt érdemli ez az ország és elgondolkodunk, hogy ezek után wtf legyen...lehet menni kéne, mert erre igényem nincs...

választás kutyailag

#818824 rbbj11 Előzmény: #818713

ezzel kb egyet is értek

Momentum lehetne a kormányzo erö lmp-vel, még jobb lenne egy hármas koalicio, amiben fidesz vagy egy normälisabb modoru jobbos párt benne lenne, ellenzékben kutyák

Figy, én a mondó vagyok,…

#818823 Koffein Előzmény: #818819

Figy, én a mondó vagyok, hogy összefogás kellett volna, de nem ilyen, hanem egy teljes ellenzéki összefogás. Mindenki visszalép, egy ellenzéki, egy kormánypártival szembe. Kiegyenesíteni a pályát, visszaállítani az egyensúlyt, utána szóljon a kampány. De nem. Minden ellenzéki féltette a bársonyszéket. Ferivel az élen.

Teljesen egyetértek Oszkóval. Aki elhasználódott, menjen a fenébe, mert így csak szavazatot vesz el a többitől pl feri és társai... https://www.facebook.com/oszkopeterblogja/posts/19...

Nagyon látványos, de hel…

#818822 TrendMan Előzmény: #818814

Nagyon látványos, de helyesen a 32% így lenne:

--> Nem a Fideszre szavaztak.

te az erdélyi magyarokat…

#818821 Koffein Előzmény: #818817

te az erdélyi magyarokat románozod le "Nem Magyarországon él És/vagy Mégcsak nem is magyar", hogy nem magyarok. rájuk próbálod tolni a felelősséget, hogy nekik köszönhető a 2/3ad.

egyébként még mindig nem…

#818819 tozsdenyul

egyébként még mindig nem veszitek komolyan a fönit,

Jó elöre megmondta, hogy csak egyszer kell nyerni, de akkor nagyon

Ilyeneket nem akkor mond, amikor nem tudja a következö lépéseket

12 év fidesz kormány után is még mindig hiszel a mesében? Csak más kampány kellett volna?

Már kapuk sincsenek a pályán, és még mindig gólra törsz...nem fair a játszma már rég, és be lett mondva elöre

nem kell bünbakot keresn…

#818817 tozsdenyul Előzmény: #818816

nem kell bünbakot keresni, marci? :))

Ja, ha téged nem zavar a rendszer, akkor tényleg nem oszt nem szoroz félmillió nem-magyarországi szavazó (izé, szavazat-migráns?), majd ök megmondják, hogyan élsz te ezentúl

Az eredményen nem változ…

#818816 Koffein Előzmény: #818815

Az eredményen nem változtat. Nem kell bünbakott keresni, Marci hatalomharcot csinált, amivel erősítette Ferit, ezt az egész összefogásos _aszságot egy hét alatt le kellett volna pacsizni és a kampányt tolni, támadni a fideszt egészségüggyel, oktatással, mészárossal, pakssal, ott ahol jobban fáj. Nem ez történt. Remélem Marci levonja a következtetést és visszavonul a politikából. Habár kétlem, hogy megfogja tenni.

ehhez esetleg még érdeme…

#818815 tozsdenyul Előzmény: #818814

ehhez esetleg még érdemes megemlíteni:

A fideszre szavazottak akár 1/6-a, azaz a teljes 100%-ból kb akár 5 százalékpontnyi szavazó

Nem Magyarországon él

És/vagy

Mégcsak nem is magyar

Ami amúgy magyarázza a részvételt is

Bukott egy mandátumot a …

#818808 walex

Bukott egy mandátumot a Jobbik a kettős állampolgároknak köszönhetően.

Minek szavazhatnak olyanok, akik NEM ITT ÉLNEK???