Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Korábban jó volt, de mos…

#818603 TrendMan Előzmény: #818601

Korábban jó volt, de most a környék átépítás alatt áll.

Lehet, hogy a lángossütő dühös! :-)

A trafikosokról nincs infó, de azt tudom, hogy a lángossütőnek nagyon bejött, amikor a sajtó arról számolt be, hogy a Fidesz ismét sarokban szorított egy-egy korrupt MSZP-s politikust.

Ilyenkor megerősödött az öntudata.

Én egy helyi lángossütőr…

#818600 TrendMan Előzmény: #818598

Én egy helyi lángossütőről tudom biztosan, hogy elvakult Fideszes:-)

Sajna én láttam. Volt eg…

#818598 Koffein Előzmény: #818595

Sajna én láttam. Volt egy mami, aki 10et kért, hogy visz a szomszédjainak is. a lokál osztogatónak mondta, hogy adja át üdvözletét ov-nak, hogy milyen nagyszerű ember, hogy friss újságot biztosít nap mint nap... lefagytam egy pillanatra, de hát van aki bexopj@...

Hidd el, az a durva, h n…

#818597 KawaBazsy Előzmény: #818595

Hidd el, az a durva, h nagyon sok van. Nem találkozol velük, mert nem a te közeged..

Megint jött egy igazmond…

#818595 walex

Megint jött egy igazmondó Lokál a postaládákba,meg mellé 1 állampárti szórólap és 1 állampárti újság tele "tényekkel".

Még nem láttam embert, akinek bejött volna ez a primitív, legalja szint, aminek nézi a szavazókat az állampárt. Én azt látom, hogy ez a színvonal épp az ellenük szavazókat aktivizálja. Sokaknak elege van már a gyűlölködésből, megosztottságból, a hülyének nézésből.

napi cikk

#818591 thibi99 Előzmény: #818585

Kiállt a momentum azt itt nálunk kb 5000 14-22 kozottibol 90-100 tapsolta, sok mondta h nem erdekli , az okosabb meg tudja h meg szarabb lenne ha pl momentum lenne v mas! Hisz azok a kurva önző es falhoz járó brigád

Itt egy oldal, miért menjen el mindenki szavazni:

#818588 TrendMan Előzmény: #818583

Nem hiszem, hogy alapértelmezésben ennél kevesebbel meg lehet elégedni.

Természetesen lehetne relativizálni a dolgokat azzal, ha ennek a szervezetnek az irányító testülete időről-időre tájékoztatná a közvéleményt a dolgok állásáról.

Azaz nem azzal foglalkozni, hogy minden megoldódott-e már, hanem azzal, hogy jó irányba mennek-e a dolgok:-)

napi cikk

#818585 rbbj11 Előzmény: #818579

Vagy forradalmi lelkületü emberekre, akik kiállnak mint Petöfi a tömeg elé....szavazás elött egy ilyen tavaszt kéne csinálni! Hajrá 20 éves fiatalok! Én most influenzás vagyok, nem tudok beszédet tartani XD

Itt egy oldal, miért menjen el mindenki szavazni:

#818583 rbbj11 Előzmény: #818539

Ez nagyon tömény összefoglaló....ebböl mär 2-3 pont esetén is garantáltan belebukott volna bärmely északi vagy nyugati ország kormánya, és elörehozott välasztäsok lettek volna...hihetetlen, itt mit meg lehet tenni

napi cikk

#818579 TrendMan Előzmény: #818549

Szerintem az működhetne, ha lenne egy pártfüggetlen 'polgári front', amely 12 pontban egyértelművé tenné, mely elvárások teljesülése esetén gondolja azt, hogy a nemzeti oldal támogatható.

1) Korrupció visszaszorítása és kivizsgálása

2) Oktatás liberálissá tétele

3) Az állami egészségügy működőképességének helyreállítása

etc.

Ehhez persze megint csak szükség lenne egy független és erős középosztályra, amely nem a rövid távú hasznot lesi.

napi cikk

#818551 Fornit Előzmény: #818550

Londoni reptéren hallottam egyszer apu anyu magyarul beszélt a max 5 éves gyereknek, az meg angolul válaszolt nekik mindig, magyarul csak az apa, anya szavakat használta.

napi cikk

#818550 Kissherceg Előzmény: #818549

persze, de ha kivándorolnak és ott asszimilálódnak, akkor többségében az utódok már magyar identitásukat elveszítik. Nem gondolnám azok gyerekeit magyarnak. Aki kiköltözik se ennek szellemében neveli a gyereket, hiszen nem volt megbékélve ezzel a helyzettel. Az itthon maradott mag pedig folyamatosan kitermelik újra és újra magát illetve az új kivándorlókat. Ördögi kör.

napi cikk

#818549 Boby. Előzmény: #818547

Szerintem a kivándorlók nagy száma, nem feltétlenül azt erősíti,hogy a magyar néplélek erre vágyik,mint ahogy azzal sem tudok egyetérteni,hogy az itt maradóknak bele kellene törődnie abba,hogy országa egy antidemokratikus, feudális állam szintjére csússzon vissza.

napi cikk

#818547 Kissherceg Előzmény: #818545

fiataloknak szerintem kiváló összefoglaló. Kiút ebből szerintem nincs. A magyar néplélek erre vágyik, folyamatosan hullámzunk kelet és nyugat között. Kompország, ezt el kell tudni szerintem fogadni. 1000 éve is ez volt, a nép nem változik, csak a körülmények és a vezetők.

Aki nem tudja ezt feldolgozni az vándorol nyugatra.

napi cikk

#818545 Boby. Előzmény: #818543

Végre lándzsát törhetne már, valamiféle megoldástervezet mellett is, mert az,hogy Orbán és az elmúlt húszon év történéseit kommentálja, számomra kevésnek tűnik. Gondolom azoknak is akik ezt az időt végig élték. Sokkal szívesebben olvasnék arról,hogy milyen kiútat képzel el abból a helyzetből, amiben az ország van.

napi cikk

#818543 Kissherceg

https://tldr.444.hu/2018/04/05/tolgyessy-orban-kiv...

• Tölgyessy Péter szerint a migránskérdés főnyeremény volt a kormány számára, de a választásra kifulladni látszik ez a téma.
  • Orbán Viktor 1989-ben átélte, hogy milyen egy rendszer hirtelen megrendülése, és az aprócska ellenzék felülkerekedése, ezt pedig minden áron el akarja kerülni.
  • A miniszterelnök már világpolitikát csinál, ami még vissza is üthet az országnak.
  • A hazugság- és gyűlöletáradatban az egész közvélemény elbutult.
  • Az interjú első része.