Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Szerintem (remélem) szoc…

#818645 walex

Szerintem (remélem) szocik kiesnek. Ha egy kampányzárón csak kb. 500 ember jön össze, az sok mindent elmond a valódi támogatottságról és mindez Budapesten (ahol még van olyan ember, aki nem tanult az elmúlt 28 évből és az MSZP-re szavaz) egy nyilvános eseményen.

És még a kétfarkúak a komolytalanok

#818613 TrendMan Előzmény: #818609

"A csirkés csávót rengetegen megosztották, főként, mint sajtótörténeti érdekességet: végre egy nézhető műsor az M1-en, még ha csupán öt percig tartott is."

:-)

Milyen igaz:-)

Korábban jó volt, de mos…

#818603 TrendMan Előzmény: #818601

Korábban jó volt, de most a környék átépítás alatt áll.

Lehet, hogy a lángossütő dühös! :-)

A trafikosokról nincs infó, de azt tudom, hogy a lángossütőnek nagyon bejött, amikor a sajtó arról számolt be, hogy a Fidesz ismét sarokban szorított egy-egy korrupt MSZP-s politikust.

Ilyenkor megerősödött az öntudata.

Én egy helyi lángossütőr…

#818600 TrendMan Előzmény: #818598

Én egy helyi lángossütőről tudom biztosan, hogy elvakult Fideszes:-)

Sajna én láttam. Volt eg…

#818598 Koffein Előzmény: #818595

Sajna én láttam. Volt egy mami, aki 10et kért, hogy visz a szomszédjainak is. a lokál osztogatónak mondta, hogy adja át üdvözletét ov-nak, hogy milyen nagyszerű ember, hogy friss újságot biztosít nap mint nap... lefagytam egy pillanatra, de hát van aki bexopj@...

Hidd el, az a durva, h n…

#818597 KawaBazsy Előzmény: #818595

Hidd el, az a durva, h nagyon sok van. Nem találkozol velük, mert nem a te közeged..

Megint jött egy igazmond…

#818595 walex

Megint jött egy igazmondó Lokál a postaládákba,meg mellé 1 állampárti szórólap és 1 állampárti újság tele "tényekkel".

Még nem láttam embert, akinek bejött volna ez a primitív, legalja szint, aminek nézi a szavazókat az állampárt. Én azt látom, hogy ez a színvonal épp az ellenük szavazókat aktivizálja. Sokaknak elege van már a gyűlölködésből, megosztottságból, a hülyének nézésből.

napi cikk

#818591 thibi99 Előzmény: #818585

Kiállt a momentum azt itt nálunk kb 5000 14-22 kozottibol 90-100 tapsolta, sok mondta h nem erdekli , az okosabb meg tudja h meg szarabb lenne ha pl momentum lenne v mas! Hisz azok a kurva önző es falhoz járó brigád

Itt egy oldal, miért menjen el mindenki szavazni:

#818588 TrendMan Előzmény: #818583

Nem hiszem, hogy alapértelmezésben ennél kevesebbel meg lehet elégedni.

Természetesen lehetne relativizálni a dolgokat azzal, ha ennek a szervezetnek az irányító testülete időről-időre tájékoztatná a közvéleményt a dolgok állásáról.

Azaz nem azzal foglalkozni, hogy minden megoldódott-e már, hanem azzal, hogy jó irányba mennek-e a dolgok:-)