Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#818577 TrendMan Előzmény: #818573

Én az elmúlt 2 hétben csak szemlélődöm.

Abból indulok ki, hogy pénteken felszúrunk (S&P) 2690-ig.

Én ott short vételt tervezek.

Ha viszont túlmegy ezen, akkor középtávon long.

DAX

#818574 Lenthor Előzmény: #818572

olvas0

kell az a fej vállak

---------------------------------------

Ennek borzasztóan alacsony cél ára lenne.

Elliott szerint viszont a 4. hullámban vagyunk. Az 5. hullám után már mehetne borzasztóan alacsony árszintre.

https://invst.ly/73d9c

DAX

#818572 olvas0 Előzmény: #818569

ne vedd magadra, de én maradok bpmcwap fun... :) kell az a fej vállak és kell az a halálkereszt, a 100/200 nem az, csak az 50/100/200! DE Még ő sem biztos a fej vállak esésbe, mert ha a fejvállak bejön, akkor az csak a kezdet!!!! Márpedig az igen csúnya lenne.....Hozzáteszem, szarrá kerestem magam a tőzsdecápás elemzéseivel 10+ éve....

DAX

#818570 Lenthor Előzmény: #818569

Érdekes, hogy ha reggel a pihenés után nézek a chartra, sokkal jobb ötleteim vannak, mint este fáradtan.

Nem tudom, hogy megfigyeltétek!

Reggel felteszem "Sziasztok, jó reggelt" elemzésemet.

Nap közben történik ez, meg az, olykor módosítom az elképzelést. De végül mindig a reggeli szokott a legtöbbször bejönni.

DAX

#818569 Lenthor Előzmény: #818567

Ne hogy olyan fórum legyünk, amikor a nem várt irányba megyünk, akkor egymásnak esünk.

Próbáljuk megkeresni, mi az oka, mert nekem most gőzöm sincs.

Nem tudom, hogy USA mit lépett Kínai válasz lépésére a kereskedelmi háborúval kapcsolatban.

Azt tudom, hogy USA erre esett egy nagyot, de mi történt azóta.

Az viszont szokás, ha valami nagyon negatív, akkor a nagy esés előtt egy fals felhúzást csinálnak, hogy pozíciót váltsanak.

Szóval legyünk egymáshoz türelmesek és ez rám is érvényes.

Volt már, amikor én is elvesztettem a türelmemet.

DAX

#818568 Lenthor Előzmény: #818566

Megfordult a fejemben nekem is, hogy meg volt a 4. hullám alja.

Ugyan a hetes hiányzó alsó tüske meg lett!

https://invst.ly/73cr5

Ennek ellenére, már nekem a 11.430-11.460 durva esetben 11.150 lehetett elérhető.

Szerintem, amikor ilyen váratlant húznak, akkor általában éppen a durva elképzelést választották, tehát a 11.150 környékét és most megy az átverés.

Ha mégis az 5/1 hullám lenne az emelkedés, akkor is van lehetőség megszabadulni a shortoktól , mert az 5/2 hullám legalább az 50%-61.8%-78% -ig vissza kell jönnie.

az alj ahová vissza kellene jönnie, ilyen % arányában: 11.726

DAX

#818567 KB58 Előzmény: #818537

Hello Daxi!

Úgy látom, hogy a manapság elég ritka hozzászólásaim csak téged zavarnak, mást nem igazán. Lenthor is írta régebben, hogy őt sem zavarják.
A Lenthorral kapcsolatban általad leírtakkal tökéletesen egyetértek, nagyon jól csinálja és másoknak segítségképpen közzéteszi az elképzeléseit itt a fórumon, időnként viszont erősen hiányolja is a visszajelzéseket (lásd a közelmúltban, amikor fontolóra vette zárt fórumra való átköltözést). Te valóban nem sokat szólsz hozzá a fórumhoz, nem "szemeteled" tele azt, de nem is igen teszel közzé saját elképzelést sem, ami hasznos lehet a fórumozóknak.
Kicsit több objektivitást is belevihetnél a hozzászólásaidba: pl. nem tudom, hogy milyen siránkozást láttál részemről pl. az általad felsorolt hozzászólásaimban, és mit találtál bennük olyan viccesnek.
Az utóbbi hozzászólásaim közül az első a #818491 volt, amiben kexelo chartjával egy emelkedés lehetőségére szerettem volna Lenthor figyelmét felhívni, akiről tudtam, hogy shortban van. Ekkor a DAX árfolyama még csak 11950 körül volt, ellentétben a mai 12300 feletti árfolyammal. És ugyanígy lehettek más fórumozók is shortban, akik számára kifejezetten hasznos lehetett volna az általam betett hozzászólás (ezért is tettem be, nem másért). Az általad felsorolt hozzászólásokban található kérdéseim is költőiek voltak, figyelem felhívó találgatások, amikre tulajdonképpen nem is igazán vártam választ.
Szóval én úgy értékelem, hogy a legutóbbi hozzászólásaim inkább hasznosak lehettek (volna) a fórumtagok számára, és eszembe nem jutott, hogy azzal a néhány hozzászólással "nem hagyom élni a fórumot, teleszemetelem, ömlengek, és tanácstalankodok". Egyébként február óta más fórumokat sem "szemetelek" tele és nem is szándékozom.

Ha azonban ezt tényleg így értékeli Lenthor is, akkor a továbbiakban valóban csak olvasni fogom a fórum elemzéseit és akkor akkor sem szólok hozzá, ha esetleg hasznos észrevételeim információim lennének.

A továbbiakban nem szeretnék veled ilyen témában vitatkozni a fórumon, ha netán beírnék és erre reagálsz, átugrom a hozzászólásaidat, kérlek tedd ugyanezt az enyéimmel, ha annyira zavarnak.

Bocs az OFF-ért.

DAX

#818564 Maroni 07 Előzmény: #818563

Jó étvágyat!

Én nem olvastam semmit ami miatt ilyen ugrást kellett volna csinálnia! A napos csökkenő csatornának is itt van a teteje!