DAX
KB58 Előzmény: #818537Hello Daxi!
Úgy látom, hogy a manapság elég ritka hozzászólásaim csak téged zavarnak, mást nem igazán. Lenthor is írta régebben, hogy őt sem zavarják.
A Lenthorral kapcsolatban általad leírtakkal tökéletesen egyetértek, nagyon jól csinálja és másoknak segítségképpen közzéteszi az elképzeléseit itt a fórumon, időnként viszont erősen hiányolja is a visszajelzéseket (lásd a közelmúltban, amikor fontolóra vette zárt fórumra való átköltözést). Te valóban nem sokat szólsz hozzá a fórumhoz, nem "szemeteled" tele azt, de nem is igen teszel közzé saját elképzelést sem, ami hasznos lehet a fórumozóknak.
Kicsit több objektivitást is belevihetnél a hozzászólásaidba: pl. nem tudom, hogy milyen siránkozást láttál részemről pl. az általad felsorolt hozzászólásaimban, és mit találtál bennük olyan viccesnek.
Az utóbbi hozzászólásaim közül az első a #818491 volt, amiben kexelo chartjával egy emelkedés lehetőségére szerettem volna Lenthor figyelmét felhívni, akiről tudtam, hogy shortban van. Ekkor a DAX árfolyama még csak 11950 körül volt, ellentétben a mai 12300 feletti árfolyammal. És ugyanígy lehettek más fórumozók is shortban, akik számára kifejezetten hasznos lehetett volna az általam betett hozzászólás (ezért is tettem be, nem másért). Az általad felsorolt hozzászólásokban található kérdéseim is költőiek voltak, figyelem felhívó találgatások, amikre tulajdonképpen nem is igazán vártam választ.
Szóval én úgy értékelem, hogy a legutóbbi hozzászólásaim inkább hasznosak lehettek (volna) a fórumtagok számára, és eszembe nem jutott, hogy azzal a néhány hozzászólással "nem hagyom élni a fórumot, teleszemetelem, ömlengek, és tanácstalankodok". Egyébként február óta más fórumokat sem "szemetelek" tele és nem is szándékozom.
Ha azonban ezt tényleg így értékeli Lenthor is, akkor a továbbiakban valóban csak olvasni fogom a fórum elemzéseit és akkor akkor sem szólok hozzá, ha esetleg hasznos észrevételeim információim lennének.
A továbbiakban nem szeretnék veled ilyen témában vitatkozni a fórumon, ha netán beírnék és erre reagálsz, átugrom a hozzászólásaidat, kérlek tedd ugyanezt az enyéimmel, ha annyira zavarnak.
Bocs az OFF-ért.