Milyen változást akarunk, amikor a jelöltek háromnegyede a nertől kapja a fizu kiegészítést, meg a védelmet? marad a kotkodácskodács...
Milyen változást akarunk, amikor a jelöltek háromnegyede a nertől kapja a fizu kiegészítést, meg a védelmet? marad a kotkodácskodács...
Sajnos a magasabb részvétel ezen nem biztos, hogy segít.
Megfelelő jelöltek is kellenének, meg egy erős középosztály azért, hogy a pártok finanszírozása ne esetlegesen külföldi szervezeteken keresztül történjen.
Őszintén megvallva, nem tudom. Tegnap jutott el hozzám ez a videó,nagy vonalakban egyetértettem az abban elhangzottakkal, ezért tettem be a linket.Biztos vannak benne részletek, amelyekkel lehet vitatkozni,de én nagyon hasonlóan látom az elmúlt 28 évet.
Mivel nem jó az ízlésed :) Hajrá Viktor! H lehet ennyi klassz nemzet segítő intézkedés után, még a hazugok szavazója pár ember?? Viccc!! Tőzsde = Fidesz ami a Long egész évben hisz január óta csak ütötték a semmire a szegény ML papírokat mikor sokkal többet érnek, pf n a menők nem is értik miért???
mivel indokolatlanul nagy arányú a repce, kukorica, búza, ezért tuti sok mindenböl, pl zöldségek, cukorrépa
Azért kérdezem, mert itt a beszélgetésben az hangzik el 18:05-nél, hogy ma behozatalra szorulunk, de nem részletezi, hogy miből.
Miből szorulunk jelenleg behozatalra? Milyen mezőgazdasági termékből?
még nem indult vizsgálat az ukrán nyugdíjcsalással kapcsolatba?
https://444.hu/2018/04/04/az-ukran-hatarnal-renget...
most láttam elöször mszp-pm reklámvideoját a szavazásra buzdítva: hát maga a reklám sokkal szimpatikusabb szólamok szintjén mint fideszé...
látjátok, ő nagyon jó kutyus, az idomítás jól sikerült. tudja kinek kezéből kapja a kenyeret, behódol és csahol a zsíros cupákért, amit hakninként kap az mtv-nél :-))
https://24.hu/belfold/2018/04/
nem értem, ha valaki gyűjt aláírást, sehol, semmi adatot nem kell megadni? senki nem kéri el a másik ember adatát? szerződés kötés nincs? ha cég csinálná ugyanezt, akkor a szervek teljes erőbedobással szállnának rá, kérnének be évekre visszamenőleg minden szerződést.. a politikában teljes a káosz...