Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hát, én sem tudok normál…

#818266 walex

Hát, én sem tudok normális pártot, pedig pár éve még volt 2, amire szavaztam volna.

LMP Schifferrel és az akkori Jobbik.

Most van egy LMP, ami hatalomban tartaná a DK-t, MSZP-t és van egy cuki Jobbik, aminek szóvivője kijelenti, hogy a 2010 előtti arculat csak álca vagy mi volt. Ezen még Toroczkai is kiakadt.

Kodács, kodács, kotkodács.

https://mno.hu/belfold/a…

#818255 walex

https://mno.hu/belfold/akkor-kapol-hatszazat-tiszt...

Futószalagon jönnek a botrányok. Zavar is van a fityeszben ezek kezeléséről, riporterek elől menekülő képviselők, ülések blokkolása.

Ezek vagy nem akarnak nyerni és azért nyomják ezt az 50-es IQ kampányt a pizitív eredmények kommunikálása helyett vagy tényleg ekkora a sötétség, hogy azt hiszik, ez működik.

Orban Soros bérenc

#818252 rbbj11 Előzmény: #818010

nem segít semmit hogy kis óraszámban volt 20 éve egy proba...reménytelen bármilyen komoly reform pont a tanárok ellenállása miatt

Emútnyócév

#818246 tozsdenyul Előzmény: #818245

várom majd szeretettel a beszámolókat a robotika startupról meg az eü appjaid fejlesztéséröl.

Mondjuk egyik sem tözsde, de a sikertörténetekre mindenki kíváncsi

Emútnyócév

#818245 Spade Előzmény: #818242

"Nagyon várom, különösen töled, aki kb 10 éve semmi tözsdei meglátást nem tett ide :)"

Nyuszi a te memóriádnál még a teknősé is jobb. Csak említek párat a zelmúlt 8 évből:

Dollár long 2010 körül, ingatlanpiaci fordulat 2012-13 körül, jegybanki alapkamat csökkenés 6% körülről 2% alá, tudod mennyi pénzek ezek ? Részvényeknél csak a legutóbbi opus 1 évvel ezelőtt kb.

Bármelyikből vagyonos ember lehettél. A te respectedet meg leszarom :) H te mit mondtál azt tényleg nem tudom de h keresni valszeg nem lehetett vele az több mint valószínű. A Zsiday cikkből kb a lényeget nem értetted meg :) ja ugyanaz amit te mondtál, tényleg tutira ugyanaz bazz :)

Hogyan játszom meg ?

A robotika: startup cég , turizmus növekedés: rbnb, eü: appok fejlesztése

H te hogyan játszd meg a véleményedet az a te feladatod megoldani, ha ennyire se vagy képes h kitaláld....

Nagyon nem kell majd átugornod a beírásaimat (egyébként pont neked lenne fontos megértened h mi a faszom történik körülötted, és nem tolni ezerrel a hülyeségeket, ha nem hát nem ezt is leszarom) , mert elutazom a jövő héten, már szavazni se fogok.

Emútnyócév

#818244 tozsdenyul Előzmény: #818238

amúgy elolvasva a zsiday cikket, ö 2020-ra teszi a csúcspontot, nem 2019-re, mint az én magvas gondolataim. Ezért a különbségért érdemes volt fikatollat ragadnod :)

Nem mintha a jövön lett volna a hangsúly, hanem hogy milyen volt az eredmény az emútnyócévben.

Simán scrollozni fogom a hsz-eidet, mert nem éri meg szemezgetni az ocsúdból az értéket, meg a válasz is felesleges idö.

Elég amúgyis annyit behelyettesíteni, hogy malter, soros, fidesz.

Emútnyócév

#818242 tozsdenyul Előzmény: #818240

írd le szerinted az én alábbi gondolataimat (nem az enyém, de mindegy), milyen módon lehet megjátszani a tözsdén?

Mi következik számodra, mint tözsdei konklúzió a hivatkozott gazdasági, gdp statisztikai adatokból?

Melyik instrumentumra hat és hogyan?

Nagyon várom, különösen töled, aki kb 10 éve semmi tözsdei meglátást nem tett ide :)

Pl sorolhatod, hogyan játszod meg a magyar robotizáció, eü digitalizáció, turisztikai fejlödésre tett tétedet?

U.i: igen, ez tözsdei fórum, a többség tözsdézik, ezért értelmesebb hozzászólásokat várok még töled is. Nem olyat, ami tág gazdasági elemzésekböl akar valami trade-t kieröszakolni, valami buta elöítélet folytán.

Ugyan írjál már valami tözsdét is ide, a sok malter közé keverve.

Shortolod a ftse-t, a daxot? Húszévre? Ötvenre? Vagy hogy játszod meg a maltert?

Ne vigyük már lejjebb a színvonalat.

Értem, hogy bassza a csörödet, ha néhány hülyeségeddel kapcsolatban jött call out, de ezzel nem tünsz okosabbnak szvsz.

Írjál tradeket, megnézzük hogy milyenek, ha elég jók, akkor lesz respect a tözsdei fórumon.

Amúgy a vélemény homokozót felesleges kapirgálni.

Megint jött egy fityesz …

#818241 walex

Megint jött egy fityesz propaganda magazin.

Bemutatják a térség lerohadt útjait és hogy mindezek felújítása cirka 30 milliárdba kerülne, majd jön az észosztás. Ha az elmúltnyolcévelőtti elmúltnyolcév koncessziós autópályái után nem kellene díjat fizetni, cirka 100 milliárd maradna meg, amiből fel lehetne ezeket is újítani.

Az nem jutott eszébe a képviselőúrnak, hogy a Rogán féle pénzes migráns befogadó letelepedési kötvénybiznisz jutaléka több volt ennél a sajtóhírek szerint, de említhetném a sok százmilliárdért épült tök felesleges, szinte üresen kongó stadionokat is.

Emútnyócév

#818240 Spade Előzmény: #818239

persze de ez tudtommal egy tőzsde site, itt nem a levegőbe lövöldözünk. Meg kell játszani a tőzsdén nyuszi magvas gondolatait aztán majd kiderül, zsiday biztos vagyok benne h megjátsza. tétnélkül okoskodni könnyű de tét nélkül a vélemény csak olyan mint a szar, mindenkinek van

Emútnyócév

#818239 TrendMan Előzmény: #818238

Mindenki azt olvassa, ami megerősíti a saját korábbi nézeteit.

Ezt hívják Internetnek.

És így sokkal kényelmesebb, nem?

Emútnyócév

#818238 Spade Előzmény: #818237

Ne nevettesd már ki magad nyuszi h ilyen faszságokat olvasol. a manus megközelítése 12 egy tucat még véleménynek is az alsó ligában játszik, magyarul szart se ér. De ha hiszel benne játszd le a tőzsdén ilyen egyszerű, shortold be a picsába, legyen a véleményednek tétje is ne csak füstje :). ha valid elemzést akarsz erről olvasni akkor ajánlom zsiday-t http://www.zsiday.hu/blog/b%C3%A9rrobban%C3%A1s-fo...

Emútnyócév

#818237 tozsdenyul

valahol az optimista buborék csúcsa körül vagyunk érzésem szerint (esetleg +1 év)

Re: már húsz év is elég ausztria (lesz az még portugália) utoléréséhez, meg robotizáció

Termelékenységnövekedés az emútnyócévben:

..

Forrás:

http://portfolio.hu/prof/berfelzarkozas-illuzio...

+1: az általam idönként emlegetett Románia, mint ami vegytisztán a magyar unortodoxia ellentétét csinálja (IMF, EU és társai)

Érdekes összevetni.

Ennyire egy okádék,legal…

#818236 walex

Ennyire egy okádék,legalja választási kampányt itthon még nem láttam.

Úgy látom, hogy a házi médiák folyamatos mocskolódásával túltolták a biciklit, nagyon sok embernek elege van már ebből. Emiatt lassan nem lepődnék meg azon, ha buknának, pedig ezt nem tartottam eddig reálisnak.

a FIDESZ már a Mozi +-on van.

#818226 Koffein Előzmény: #818225

nem is tudtam, -1 csatorna, amire ezentúl véletlenül se kapcsolunk...

a FIDESZ már a Mozi +-on van.

#818224 TrendMan

Ha jól látom, megjelent a Mozi+-on a Fidesz.

Ez eddig nem volt.

Szintet léptek.