Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Kennedy

#818073 Koffein

Azt a mindenségit :)

Talán Lyndon B. Johnson lehet a megrendelő?

A leggyanúsabb Johnson volt, aki a merénylet előtti éjszakán – tanúk vallomásai szerint – találkozott Richard Nixon korábbi alelnökkel, illetve az FBI igazgatójával, J. Edgar Hooverrel, és azt mondta: „Holnaptól a Kennedyek már soha többé nem fognak bezavarni, és ez nem fenyegetés, hanem egy ígéret.”

https://www.napi.hu/roviden/?cikkid=10003221


Orwelli világ

#817412 Koffein

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot. Hollandiában tegnap tartottak népszavazást egy új, „Nagy Testvér”-törvénynek is nevezett javaslatról, amely gyakorlatilag átengedi a hollandok adatait a titkosszolgálatoknak.

https://privatbankar.hu/makro/orwelli-vilag-jon-eg...

pusztítunk rendesen

#817291 Koffein

"Szeretném megosztani Önnel mire jöttem rá az itt létem során. Akkor döbbentem rá, amikor osztályozni próbáltam a faját. Ráébredtem, hogy Önök valójában nem emlősök. Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével, kivéve Magukat Embereket. Letelepednek valahová és addig szaporodnak míg fel nem élik mind a természeti erőforrásokat, és azután csak úgy képesek fennmaradni, ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus is ezen a bolygón, mely ugyanígy viselkedik. Tudja melyik? A vírus. Az emberi faj egy betegség, a bolygó rákosodása. Az ember egy ragály, és mi vagyunk a gyógyszer."

https://24.hu/kulfold/2018/03/20/meghalt-szudan-fe...



ki adja el jobban a politikát?

#817088 Koffein

háááát a színészek.

ma Cynthia, holnap meg Dwayne Johnson

jó fej, de nem annyira m…

#816638 Koffein Előzmény: #816636

jó fej, de nem annyira mint a tavalyi sztár :),


mekkorát taknyolt :D de így is túlpörög, le kellett volna fárasztani... gondolom kivette a gazdi a boxból, oszt hirtelen leadta az energiát idén is :)


bejelentette

#816101 TrendMan

"

Bejelentette Észak-Korea, hogy hajlandó feladni az atomfegyvereit

A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság hajlandó feladni atomprogramját, ha úgy érzi, hogy katonailag nem fenyegetik őket többé és garanciákat kapnak arra, hogy a rezsim maradhat - írja a CNBC.


Tíz év óta először, idén április végén ül össze Észak-Korea és Dél-Korea tárgyalni, erről itt írtunk:
2018.03.06 07:13 Küszöbön egy észak- és dél-koreai csúcstalálkozó



A tárgyalás kapcsán Észak-Koreában járt egy dél-koreai delegáció, ahol Kim Dzsongunnal személyesen is találkoztak. Visszatérte után a dél-koreai delegáció vezetője, Csong Euijong elmondta, hogy a KNDK kész megválni (kísérleti) atomfegyvereitől, ha többé nem fenyegeti katonai invázió az országot és a rezsimváltást sem erőltetik külföldi szereplők.



A képviselő azt is bejelentette, hogy a KNDK hajlandó tárgyalni az Egyesült Államokkal a denuklearizációról és a kapcsolatuk normalizálásáról. "