Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Nekem nagyon tetszik a D…

#817500 Tucsok Előzmény: #817483

Nekem nagyon tetszik a Demeter Márta ezért a az Mszp-re akartam szavazni ,de átment az Lmp-be így már rájuk fogok.Nem érdekel hogy mi lesz ha megnyeri a választást. Szerinted így kell szavazni ? Vagy esetleg végig gondolni azt ,hogy ha sikerült volna az LMP-nek az egyeztetés akkor Gyurcsány lett volna a külügyminiszter,Toroczkai az államtitkára ,Dúró az oktatási miniszter Kunhalmi az államtitkár, Vona a belügyminiszter alatta Fodor Gábor ....

mellesleg lefogadom, hog…

#817484 rbbj11 Előzmény: #817483

mellesleg lefogadom, hogy a Fidesz kormányzás nagyban nyugszik ilyen saját hitukbol kifordult emberek szavazatàn

egyébként eleve kifordul…

#817483 rbbj11 Előzmény: #817293

egyébként eleve kifordult, és helytelen az a hozzáállás, hogy te azt figyeled, ki kivel foghat majd össze. Egy valasztonak a helyes voksolas az, amelyik jelöltet (még csak nem is partot) leglkalmasabbnak tartja a képviseletére, arra kell szavazzon. Nem feladata ,és nem is lehet feladata a nagypolitikai egyezkedesek joslasa, mert ilyen alapján szavazni torz eredményeket szül, az alap kiindulópont sérülne, ha mindenki így szavazna. Így szavazva hamar felszivodna a demokrácia, és mindig csak az aktuálisan legerosebb maradna életben.

Most volt időm belelapoz…

#817436 walex

Most volt időm belelapozni a szennylapba.

-Állítsuk meg az ENSZ-t

-Nem szeret fizetni adót Czeglédy

-Jönnek a migránsok

-Elhunyt Hadházy áldozata

-Vona megvizsgálta volna társai cerkáját és Allahu Akbar felirat volt az autóján (azt persze már nem írják,hogy nem ő rakta rá)

Ez már nagyon legalja szint.

Közben rájöttem: Az olas…

#817385 TrendMan Előzmény: #817382

Közben rájöttem: Az olasz maffia tette el láb alól azt az újságírót, aki miatt Ficonak le kellett mondania.

Ezért az olasz maffia állíthat elnököt.

Hogy hívhatják Pellengri…

#817382 TrendMan

Hogy hívhatják Pellengrininek az új szlovák miniszterelnököt?

Csattanómaszlaghírek

#817375 Fornit

Csattanó maszlaggal szennyezett fűszerkömény tételeket hívott vissza az élelmiszerlánc-biztonsági hatóság. A csattanó maszlag fogyasztása akut azonnali panaszokat okozhat. Az érintett termékek, tételek nyomon követése és a vállalkozások vizsgálata folyamatban van.

Hirdetés

Jelenlegi ismeretek szerint ez idáig három vállalkozó érintett:

• Chili Produkt Fűszerkereskedelmi Kft., Szeged,
  • Dr. Markovics Antal egyéni vállalkozó, Pécs és
  • Aroma Trans Europe Kft., Budapest/Tiszakécske

A vállalkozások alábbi lejárati idejű tételeit vonta ki a forgalomból a hatóság:

• 2018. július 31-i lejáratú egész fűszerkömény,
  • 2019. május 19-i lejáratú egész fűszerkömény és
  • 2019. augusztus 31-i lejáratú őrölt fűszerkömény

Nagyon éghet a ház, ha m…

#817364 walex

Nagyon éghet a ház, ha már a Lokált is be kellett dobni a postaládákba a Bács megyei városokban.

"A baj, hogy én nem tehe…

#817295 Boby. Előzmény: #817293

"A baj, hogy én nem tehetem meg, hogy gyurcsányékat vagy az mszp-seket visszaszavazzam, ez nálam fix,"

Persze ne is tedd meg - bár nem értem,hogy nálad miért csak ez a két opció van -! Inkább szavazz a fideszre,és akkor lehet,hogy a következő 20-40 évben nem kell majd 4 évente vívódnod,hogy kire is voksolj,mert nem lesznek választások!

kereszténység alkonya

#817294 Koffein
A cseh fiatalok a legkevésbé vallásosak az Európai Unióban, csupán 9 százalékuk vallja magát annak – derül ki egy felmérésből, amelyhez 16-29 éveseket kérdeztek meg. A londoni St. Mary’s Universityn készült jelentés szerint a leginkább vallásosak a lengyelek, náluk a válaszadók 83 százaléka hívőnek vallotta magát. A listán Magyarország a hatodik legkevésbé vallásos ország, az itteni fiatalok 67 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nem tartja magát egyik felekezethez tartozónak sem. A riport szerzője megállapítja, annak, hogy a kereszténység az európaiak számára alapvetés, vége.

Egyben igazad van. Hogy …

#817293 Csusza Előzmény: #817174

Egyben igazad van. Hogy a fidesz széthullana, és talán egy egészségesebb formáció jönne létre.

A baj, hogy én nem tehetem meg, hogy gyurcsányékat vagy az mszp-seket visszaszavazzam, ez nálam fix, így nem könnyű a helyzetem.

Csehország vs Magyarország (népesség fordulat?)

#817288 tozsdenyul Előzmény: #817285

ne hülyéskedj már, scrollozni kellett a képernyöt, prospi akkora víziókat tett ide.

Mindennap :)

Demográfiárúl is. Egészségügyröl is. Oktatásról is.

Mindenröl a világon.

Vízió az mindig van, mert az a legegyszerübb, csak egyet kellene azok közül meg is csinálni, de azt rendesen, és tartósan, ciklusokon átívelöen. Amihez kellene közös nevezö (párbeszéd) meg együttmüködés (a háború helyett)

Kurva mindegy, hogy milyen víziót csinálsz, de mindegy még az is, hogy hogyan, ha néhány évente úgyis kidobod.

#817286 Koffein Előzmény: #817259

nem is olyan rossz ötlet, problémákat felkarolni, végig vinni oszt újabb problémának nekiesni..

#817285 Koffein Előzmény: #817256

há hogyne lenne vízió, azon dolgoznak a pártok évről évre, kormányról kormányra. igen, elmondhatjuk, hogy rendszerváltás után, ezt álmodták meg, mi mindnyájan ezt szerettük volna, hogy egy irány nélküli trutyiba lebegjünk.

most is egy vízión dolgozik az összes politikus, hogy társadalomnak jó legyen, mert ha jó a társadalomnak, jó nekik is. látjuk, hogy kormányról kormányra az oktatás, egészségügy, gazdaság stb jobbá tételén dolgoznak és nem azért, hogy miként tudnának minél több pénzt kilopni. persze, mindeközben mindegyik gerinces, a legelső balhéra lemondanak... jaaa nem, ez nem az a csatorna...

szóval egy nagy lópikulást van vízió, csak a jelen van, a jövő odadobja az összes a pillanatnyi haszonért, vagy lájkért, vagy a10mp-es megjelenésért a híradóban...

#817259 TrendMan Előzmény: #817242

Valamilyen formában tüntetni, érdekvédelmi szervezeteket létrehozni, egységet reprezentálni ebben is, az egészségügy kérdésében is és még jó néhány témakörben.

Lehetőleg a Parlament elé vinni a dolgokat, szó szerint és átvitt értelemben is.

Létre kellene hozni mondjuk a 'Megfeneklett Társadalmi Problémák' Gittegyletet. (MTP)

#817257 tozsdenyul Előzmény: #817242

de bocs, azért válaszolok konkrétan is.

Hogy mit kellene tenni, hogy ez legyen a pofink elé téve?

Csehországba költözni.