12210 fölé menne akkor mehetne tovább, fordulós lehetne?
Én arra fogadnék, hogy ezt a 'bizonytalanságot' az algoritmusok csinálják, nem pedig egy stáb.
A 'stáb' nyilván programozza az algoritmusokat.
De vajon hogy van az, hogy egy előre beprogramozott algoritmus az egy adott pillanatban érkező hírre (melyre még nincs beprogramozva) egyből reagál? Mint a tegnap esti eset is mutatja?
Olyan ügyesen állítják be az árfolyamokat, hogy mindig bizonytalanságban legyünk.
Soha nem volt ilyen.
Oda teszik, hogy lehet felfelé, vagy lefelé is.
Szerintem ez nem véletlen. Komoly stáb alakíthatja ki, hogy hol nagyobb a bizonytalanság.
Amikor kezd egyszerűsödni a helyzet, akkor hirtelen réssel fel, vagy réssel le, vagy pár perc alatt pár száz pont mozgatása.
Direkt az előbb belenéztem más elemzéseibe és mindenki vakaródzik, találgat.
Szinte mindenhol: Ha felmegy, akkor megyünk fel - ha lemegy akkor megyünk le.
Hol vannak azok a szép idők, amikor sokszor tickre meg lehetett mondani, hogy hol fog fordulni.
Persze, ehhez a bizonytalansághoz kell, hogy a nagy 4. hullámban legyünk.
Legalábbis így szokták volt.
Lehet, hogy Draghi is ír ide, nyilván álnéven.
A nágy ámerikát még felhúzhatják nagy sebtiben ezzel együtt. Kijavítva az éjszakai malőrt.
Draghy egyelőre még nem tagja a fórumnak, de lehet, hogy szólok neki, hogy néha nézzen be.
Szerinted az EKB nem kommunikál semmit holnap, ami mozgást hozna ide?
Amit látok, jelen pillanatban.
12.274-ről, amit már elértünk, de legkésőbb 12.430-ról elindulunk egy kis "c" hullámra lefelé.
Most egy kis "b" hullámhoz jöttünk fel.
Rajzon jobban látszik.
------------------------------------
Még ez lenne a szép!
Tegnap a "B" hullámra 12.242-től 12.430-as értékig jött ki.
12.274-től lefordult.
Csak nem lesznek olyan szemetek, hogy most felmennek megcsinálni a "B" valódi tetejét!
Valahogy így, de remélem nem!
az márc 18 után jöhet, h csak a bankok nem shortolnak, addig itt fogunk rangerezni sztem
Széétrágom a körmömet, mikor történik meg a nagy beesés vagy a nagy kilövés ... Itt elemzünk egész nap, hullám fel meg le és semmi nem megy sehova. vuaaaaaaaaa aztán 1x csak jön egy hír és minden felülííííírrr. vuaaaaaaa
ta alapon semmi ...spx mehet hangulat miatt 2750 vagy 2675 ig, dax 12425 résig, teljesen lutri a ,pénteken meg non payrol vagy mi,megint piac mozgató nagyon, csüt. ekb kamatd. de az pfff. lehet kitépik esés előtt,de márc 18 futures záró
Ez még mindig a Futures, csak a helyzetnek megfelelően átszámozva. (lehet, hogy nincs gond vele, csak ki kell várni a számozással.)
Most akkor inkább fel vagy le a mai napon?
Mi várható holnap TA alapon?
:-) Ksz
20h fed könyv
Arra jó volt, hogy felviszik a 15 perces Stochasticot a korábban berajzoltak szerint.
A Futurest dobtam is, érdemesebb a promptot nézni.
Vagy csak így tudták 12114 fölé hozni, és most viszik tovább fel?