Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

DAX

#816310 TrendMan Előzmény: #816309

Én arra fogadnék, hogy ezt a 'bizonytalanságot' az algoritmusok csinálják, nem pedig egy stáb.

A 'stáb' nyilván programozza az algoritmusokat.

De vajon hogy van az, hogy egy előre beprogramozott algoritmus az egy adott pillanatban érkező hírre (melyre még nincs beprogramozva) egyből reagál? Mint a tegnap esti eset is mutatja?

DAX

#816309 Lenthor Előzmény: #816307

Olyan ügyesen állítják be az árfolyamokat, hogy mindig bizonytalanságban legyünk.

Soha nem volt ilyen.

Oda teszik, hogy lehet felfelé, vagy lefelé is.

Szerintem ez nem véletlen. Komoly stáb alakíthatja ki, hogy hol nagyobb a bizonytalanság.

Amikor kezd egyszerűsödni a helyzet, akkor hirtelen réssel fel, vagy réssel le, vagy pár perc alatt pár száz pont mozgatása.

Direkt az előbb belenéztem más elemzéseibe és mindenki vakaródzik, találgat.

Szinte mindenhol: Ha felmegy, akkor megyünk fel - ha lemegy akkor megyünk le.

Hol vannak azok a szép idők, amikor sokszor tickre meg lehetett mondani, hogy hol fog fordulni.

Persze, ehhez a bizonytalansághoz kell, hogy a nagy 4. hullámban legyünk.

DAX

#816307 olika78 Előzmény: #816300

A nágy ámerikát még felhúzhatják nagy sebtiben ezzel együtt. Kijavítva az éjszakai malőrt.

Draghy egyelőre még nem …

#816303 Lenthor Előzmény: #816302

Draghy egyelőre még nem tagja a fórumnak, de lehet, hogy szólok neki, hogy néha nézzen be.

DAX

#816300 Lenthor Előzmény: #816182

Lenthor Előzmény: #816074

Amit látok, jelen pillanatban.

12.274-ről, amit már elértünk, de legkésőbb 12.430-ról elindulunk egy kis "c" hullámra lefelé.

Most egy kis "b" hullámhoz jöttünk fel.

Rajzon jobban látszik.

https://invst.ly/6u099

------------------------------------

Még ez lenne a szép!

Tegnap a "B" hullámra 12.242-től 12.430-as értékig jött ki.

12.274-től lefordult.

Csak nem lesznek olyan szemetek, hogy most felmennek megcsinálni a "B" valódi tetejét!

Valahogy így, de remélem nem!

https://invst.ly/6undp

az márc 18 után jöhet, h…

#816299 big-ebuy.eu Előzmény: #816298

az márc 18 után jöhet, h csak a bankok nem shortolnak, addig itt fogunk rangerezni sztem

Széétrágom a körmömet, m…

#816298 TrendMan Előzmény: #816297

Széétrágom a körmömet, mikor történik meg a nagy beesés vagy a nagy kilövés ... Itt elemzünk egész nap, hullám fel meg le és semmi nem megy sehova. vuaaaaaaaaa aztán 1x csak jön egy hír és minden felülííííírrr. vuaaaaaaa

ta alapon semmi ...spx m…

#816297 big-ebuy.eu Előzmény: #816295

ta alapon semmi ...spx mehet hangulat miatt 2750 vagy 2675 ig, dax 12425 résig, teljesen lutri a ,pénteken meg non payrol vagy mi,megint piac mozgató nagyon, csüt. ekb kamatd. de az pfff. lehet kitépik esés előtt,de márc 18 futures záró

Most akkor inkább fel va…

#816295 TrendMan

Most akkor inkább fel vagy le a mai napon?

Mi várható holnap TA alapon?

:-) Ksz

DAX

#816291 Lenthor Előzmény: #816290

Ha tényleg elkezd esni, mint, ahogy ezt már máskor is csinálták, akkor ezt a módszert is figyelnetek kell.

Igen, szórakoznak a nagyok.