Most nagyon lemerültek az indik, valahogy fel kell tölteniük, ha akarnak tovább lemenni.
Most nagyon lemerültek az indik, valahogy fel kell tölteniük, ha akarnak tovább lemenni.
Nehezet kérdezel.
Írtam, hogy lehet csonka is a vége, tehát A=C.
Viszont benne lehet még a 11.400-11.450 közötti rész.
Itt már nagyon kell figyelni majd, mert ha a "C"- ről fordulunk gyors lehet.
Jó tanács, hogy nem kell kapkodni, mert nagy erőkkel ugyan felmegy az 5/1 hullám majd, de szinte vissza fog jönni az 5/2-vel.
Aki lemaradt, az még felszállhat itt is a vonatra.
Nem lehet, hogy a mostani visszahúzással még a C/3/ii épülget?
ha elérte a korrekció az alját a C pontban akkor indul a nagy V hullám fel új ATH-ra?
------------------------------------------
A nagy 5. hullám. Szerintem új csúcsra
Szia Lenthor
ha elérte a korrekció az alját a C pontban akkor indul a nagy V hullám fel új ATH-ra?
Amit látok, jelen pillanatban.
12.274-ről, amit már elértünk, de legkésőbb 12.430-ról elindulunk egy kis "c" hullámra lefelé.
Most egy kis "b" hullámhoz jöttünk fel.
Rajzon jobban látszik.
------------------------------------
Tegnap reggeli forgatókönyv
Hmmmm!
Nyitottam 12.269-ről shortot. Majd csak lesz valami.
-----------------------------------------------------
Tegnap miután a "B" hullám tetejét vártam és elértük a minimálisan elvárt értéket felfelé, máris nyitottam a shortot, mert a "C" hullám indulását sejtettem.
Mostanra jó kis összeg gyűlt össze.
Ráadásul tegnap végig nyitottam és zártam a shortokat a kisebb hullámokkal.
Tegnap is és ma is mindenki 12.390-re, vagy föléje várja.
Csak én várom a lefelé irányt?
Pedig a jóslatomat támasztja alá, hogy most 11.995-nél járunk.
Trump tanácsadójának lemondása miatti éjszakai leszúrás a kis (i) túl nagyra sikeredett, így a számított érték túlzás és nem valós szerintem.
Kisebb lesz a kis iii. hullám.
Sziasztok, jó reggelt!
Az éjszaka épült az öthullámos "C" lefelé.
Jelenlegi állás szerint kész az 1. és a 2. hullám és valószínűleg a 3. hullám nyújtott öt hullámból (i-ii-iii-iv-v) fog felépülni.
Csak megint ott a dilemmám, hogy figyelembe vehetjük-e az éjszaka történteket?
Jelenleg Futuresen így néz ki. A 3. hullám kis iii. hullámát kezdjük el.
Nem is beszélve arról, volt kicsi longom 12K-ról, 250 fölött tettem rá egy sl-t 200-ra, de az gyorsan kivert. Most megint 990-en állok visszavenni, meglátjuk, bár most betettem venni 050-re is, majd az egyiket megkapom. De ez tényleg kis mennyiség, 500 pontonként veszek keveset, jó lenne, ha leesne 5 000-re :)
Köszi:)
Estefelé 150-en nyitottam shortot, gondoltam beverik 100 alá zárásra, de nem. Erre most ránéztem, és bezárt a shortom bőven 100 alatt. Jó volt ez a gap nekem :) Megnéztem, 62,65-ön zárt.
Lemondott Trump gazdasági főtanácsadója.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/varatlanul-lemon...
Úgy tűnik éjfélkor még koccintottak egyet:-)