tudja valaki, mi történt? Pár percre leállt a cfd, és szakadt azonnal 150 pontot.
tudja valaki, mi történt? Pár percre leállt a cfd, és szakadt azonnal 150 pontot.
Megkérhetlek írsz egy pár sort bővebben a stochasticról. Mik a százalékos értékek amikor short, long jelet ad, illetve mire kellene még figyelni, te mit tartasz fontosnak?
Csütörtökön - amikor megszólal a 'Dagi' - alighanem nagy csapkodás lesz.
Lehet jeges hullám, nyakleves meg forró beöntés is.
Azért nagyon figyelni kell, mert nagyon közel vagyunk a longos irányhoz.
Lassan kész a 4. hullám és már sokszor előfordult, hogy csonka a vége.
A mi esetünkben az is lehet, hogy az A=C-vel.
A veszélyre azzal is felhívom a figyelmet, hogy
(korábban is betettem a napost, de akkor a short jelre hívtam fel a figyelmet)
naposon nagyon közel vagyunk a long jel kialakulásához.
Ha a Stochastic a 30% fölé keveredik, akkor beadja a long jelet. Most 25% környékén van. Még elidőzhet itt egy darabig, de figyelni kell.
Lehet, hogy holnap futunk megint neki prompt időben a 'ii" hullámnak, ma pedig kicsit vissza lejövünk.
Már figyelem egy ideje, hogy számít-e valamit a 17:35 utáni mozgás, de még nem vagyok meggyőzve.
Eddig az a tapasztalat, hogy megmutatja az utat majd visszajön és másnap ismét bejárja prompt időben.
Köszi Lenthor a bejegyzéseket.
A C/3-ra kíváncsi leszek mikor, mitől következik be.
viszont, hogy fokozzuk a bizonytalanságot a "B" hullámról a kis "i" hullám jön le. (ugyanis öt hullámos "C" lesz)
Tehát, hamarosan kell felfelé mennie a kis 'ii' hullámnak.
Szép nagy hullámok voltak és mindegyiket meg lehetett játszani.
1 és 5 perces Ichimoku és Stochastic végig adták a fordulópontokat.
A 08:00 és 22:00 közötti kereskedésnél már be van zárva a rés, de mindig a promptot nézik.
Az Investing viszont nem pontos, mert a legalacsonyabb eladási és a legmagasabb vételi ára ajánlatok átlagát mutatja.