Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: poki

#81608 holnor Előzmény: #81597

igazából az elején nm igazán tetszett a póker, csak társaság miatt kezdtem el játszani, aztán megszerettem. a hangulat élőben sokkal jobb, így neten nm sokat kártyázom: heti 1-2 freeroll (vizsgaidőszakban napi 1-2 volt :D)

#81566 holnor Előzmény: #81552

jó ötlet, póker, sakk jöhet. meg persze foci is. én még vmi fps-ben is benne lennék :D

#81541 Kissherceg Előzmény: #81530

hmm megoldjuk. Akkor csinálunk rakat klubbot :) póker, sakk, hoki, foci, fogadás, amit akarunk :D de menübe mondjuk nem tudom hova lehetne tenni...

#81530 TrogerBroker Előzmény: #81517

Természetesen úgy gondoltam ha, jelszavazva lesz, arról minden stocklandyardos tudni fog. Megoldható lenne hogy a honlapon egy "menüpont" alatt fel lennének tüntetve az infók ? Tesómmal majd megkerestetem a legjobb megoldást !

#81517 Kissherceg Előzmény: #81511

így van, köszi szépen. Sztm 5-6 ember "mindig" lesz. Az asztal alapítónak mindig be kell jelentkezni vagy a meghívottak maguktól is játszhatnak úgymond nélküled? illetve több asztal lehetősége :) Hátha vki elakarja verni a lét több asztalnál:D

#81511 TrogerBroker Előzmény: #81506

Tesóm a nagy szakértő. Majd délután meg is kérem segítsen megcsinálni, aztán majd ha sikerült, itt leírom hogyan tudnak majd belépni stocklandyardosok. Úgy lenne jó ha mindenki az itteni nickjével lenne regelve.

#81507 TrogerBroker Előzmény: #81497

Amúgy meg ha unatkozunk, ott van a sakk.hu-is..:)

Ha vannak sakk kedvelők köztünk, akkor lehet jáccani ! Akár bajnokságot is csinálhatunk. Győztesnek fizetnek következő stocklandyardos talin :D Én amatőr sakkos vagyok, valszeg nem lenne nehéz dolgotok velem.

#81506 Kissherceg Előzmény: #81497

Tróger koma tud valami privát szobás dolgot összehozni, Ő magyarázta anno ennek lehetőségét vmelyik honlapon. Mondjuk az úgy jó, mert összegyűlik 5-6fórumozó már mehet is a móka :) LEhet több asztal kell esetenként :D

#81489 TrogerBroker Előzmény: #81485

Jobb mint a tőzsde..:)

3 nap alatt 10 X , lehet nyerni folyamatosan, csak ésszel kell jáccani. Neten az a baj tele van mákerrel, előbb utóbb lemákolnak de nagyon.