760 fölött el fog szállni. Úgy 830-850 ig ha minden jól megy.
760 fölött el fog szállni. Úgy 830-850 ig ha minden jól megy.
Most figyelj !
Vettem egy kicsit még ma is. Gyüjtögetem napok óta. Most már van elég.
Ime a legújabb elemzésem :
Napos :
http://kepfeltoltes.hu/view/090731/Synergon_-_napi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha kitör, akkor elmehet a nyakvonalig , ott az igazi ellenállás. Ellenállás 760 forintnál, fölötte elszállhat. Ha áttöri 840 forint környékére várható. Megint az emelkedő trendvonal fordította meg. Ha ezt letöri, akkor könnyen visszaeshet 700 alá.
Heti bontásban :
http://kepfeltoltes.hu/view/090731/Synergon_heti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Extreme beszűkült a Bollinger szalag. Ebből nagy elmozdulás lesz ! Jelenleg fölfelé jók a kilátásai. Ha ezen felbontáson is kitör, akkor 850 körül jöhet újabb megálló. Ekkor kiépülésre kerülhet egy fordított-Fej váll, melynek ezen ellenállás a nyakvonala. Középtávú játékosoknak : Ha áttöri a fej-váll nyakvonalát, akkor újra 4 számjegyű tartományban találhatja magát a részvény. Egész pontosan 1200 környékére juthat. Persze nem kell rohanni venni ! Nem jövőhéten várható ide, majd ! Ezt azért hangsúlyozom ki mert egyesek hajlamosak azt hinni egy középtávra szóló elemzés során, hogy a célár 1-2 hetes távlatra szól. Ha mégis esne, akkor 650 alatt halott a részvény minden téren....
700-715 között olyan 35000 darabbal betámasztották. Remélem megint megpattan az emelkedő csatiról ha már tegnap nyakon öntöttek egy kevéssel. Tegnap pont elérte, ma talán fordult róla ujra föl. Közel a gyorsjelentés. Hetes bontásban talán mostmár rendesen megtolja azt a szalagot.
komcsi synike http://vastagbor.blog.hu/2009/07/13/a_synergon_ismet_szinre_lep :)
kicsi forgalma, nem szállok bele egyelőre
Egyetértünk visszateszt téren. 850 fölött 1200 lenne a célár.. 800 fölött adnám tuti, max visszavenném ha át bírja törni nyakvonalat.
még nem tört ki, nálam volt emelkedő trendet teszteli vissza eddig. 850 felett érdekel :)
Ja ! Már van synergonom, csipegettem belőle egy pár helyen..
Brutál be van szűkülve a BB szalag... 850 ellenállás, fordított fej-Váll nyakvonal egyben. Addig ha megtolja fölfelé, akkor gyorsan elmehetne. Ha kitör nálad mi a célár ?
valóban, hetes chartot nézd meg inkább :)
Érdekes ez a papír is most... 650-es támaszról szépen visszajött. Nem tolta meg lefelé a BB szalagot, megmentették. Két és fél hetes eső trend vonal fölé került most.. Kitörésgyanús nálam.
Vélemények ?
PF-es tudatlan kisbüfik nagyon istenítik...Olyan mélyen benyalt neki némelyik hogy még topikot is nyitottak neki. :)) Off kikapcs.
nagy speki lehet, ha más nevét használja, hogy eladja magát... biztos abból a jó fajta csalánverősből van.
Komoly mondanivalója volt és mindezt megosztani másokkal.... Maradjon csak ott :))
Möbius a Pfről,véleménye Synergonról :D
"Nagyon kevés információm van.
A chart alapján be lehet szállni.
Egy ellensége lehet (mint minden részvénynek) az általános zuhanás.
Kitörésre hajlamos állapot.
Ha veszel, hordd a zsebedben a SELL gombot.
STOP a mai árfolyam körüli érték."
Köszi, gyorsan el is adtam :)
Nyertem kerek 1500 Ft-ot :D
Pedig azt hittem, vagy 80.000 pontig elszáguld :)))
no ez KO
Én is megelemeztem midcapeket címlapon, hátha vkit érint :)
Hát jah.. Marad figyelőlistán !
TA alapon már rosszul :)