Regisztráció Elfelejtett jelszó

Synergon

Most figyelj ! Vettem e…

#100987 TrogerBroker

Most figyelj !

Vettem egy kicsit még ma is. Gyüjtögetem napok óta. Most már van elég.

TA elemzésem

#94804 TrogerBroker

Ime a legújabb elemzésem :

Napos :

http://kepfeltoltes.hu/view/090731/Synergon_-_napi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha kitör, akkor elmehet a nyakvonalig , ott az igazi ellenállás. Ellenállás 760 forintnál, fölötte elszállhat. Ha áttöri 840 forint környékére várható. Megint az emelkedő trendvonal fordította meg. Ha ezt letöri, akkor könnyen visszaeshet 700 alá.

Heti bontásban :

http://kepfeltoltes.hu/view/090731/Synergon_heti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Extreme beszűkült a Bollinger szalag. Ebből nagy elmozdulás lesz ! Jelenleg fölfelé jók a kilátásai. Ha ezen felbontáson is kitör, akkor 850 körül jöhet újabb megálló. Ekkor kiépülésre kerülhet egy fordított-Fej váll, melynek ezen ellenállás a nyakvonala. Középtávú játékosoknak : Ha áttöri a fej-váll nyakvonalát, akkor újra 4 számjegyű tartományban találhatja magát a részvény. Egész pontosan 1200 környékére juthat. Persze nem kell rohanni venni ! Nem jövőhéten várható ide, majd ! Ezt azért hangsúlyozom ki mert egyesek hajlamosak azt hinni egy középtávra szóló elemzés során, hogy a célár 1-2 hetes távlatra szól. Ha mégis esne, akkor 650 alatt halott a részvény minden téren....

700-715 között olyan 350…

#94318 TrogerBroker

700-715 között olyan 35000 darabbal betámasztották. Remélem megint megpattan az emelkedő csatiról ha már tegnap nyakon öntöttek egy kevéssel. Tegnap pont elérte, ma talán fordult róla ujra föl. Közel a gyorsjelentés. Hetes bontásban talán mostmár rendesen megtolja azt a szalagot.

Re: nincs cím

#85009 TrogerBroker Előzmény: #85006

Egyetértünk visszateszt téren. 850 fölött 1200 lenne a célár.. 800 fölött adnám tuti, max visszavenném ha át bírja törni nyakvonalat.

#85006 Kissherceg Előzmény: #85002

még nem tört ki, nálam volt emelkedő trendet teszteli vissza eddig. 850 felett érdekel :)

#84999 TrogerBroker Előzmény: #84994

Brutál be van szűkülve a BB szalag... 850 ellenállás, fordított fej-Váll nyakvonal egyben. Addig ha megtolja fölfelé, akkor gyorsan elmehetne. Ha kitör nálad mi a célár ?

Érdekes ez a papír is mo…

#84993 TrogerBroker

Érdekes ez a papír is most... 650-es támaszról szépen visszajött. Nem tolta meg lefelé a BB szalagot, megmentették. Két és fél hetes eső trend vonal fölé került most.. Kitörésgyanús nálam.

Vélemények ?

Re: Gl

#84185 TrogerBroker Előzmény: #84182

PF-es tudatlan kisbüfik nagyon istenítik...Olyan mélyen benyalt neki némelyik hogy még topikot is nyitottak neki. :)) Off kikapcs.

Re: Gl

#84182 Kissherceg Előzmény: #84181

nagy speki lehet, ha más nevét használja, hogy eladja magát... biztos abból a jó fajta csalánverősből van.

Komoly mondanivalója volt és mindezt megosztani másokkal.... Maradjon csak ott :))

Gl

#84181 Waszeitung

Möbius a Pfről,véleménye Synergonról :D

"Nagyon kevés információm van.

A chart alapján be lehet szállni.

Egy ellensége lehet (mint minden részvénynek) az általános zuhanás.

Kitörésre hajlamos állapot.

Ha veszel, hordd a zsebedben a SELL gombot.

STOP a mai árfolyam körüli érték."

#81535 hAliG Előzmény: #81469

Köszi, gyorsan el is adtam :)

Nyertem kerek 1500 Ft-ot :D

Pedig azt hittem, vagy 80.000 pontig elszáguld :)))