Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

HI!

#813775 rbbj11 Előzmény: #813770

igy van, de miért vennének bele most? Öszintén kérdem, miért épp most? TA alapján lefelé. Hangulat a mészáros rv-k körül negatív. Van még böven nyeröje a korai beszállóknak. Azok, akik eladták utóbbi idöben pl 670-es ätlaggal, még nem éri meg nekik visszavenni alig 10-15%-kal lejjebb. Korábban egy nap alatt nyertek ennyit, majd ha felez, és ismét duplázásra lesz potenciál, csak akkor veszik vissza.

Nem utolsosorban van matgabnak.

Tehat miert?

ájjáájáj

#813754 matgab Előzmény: #813752

elég lenne akkor visszavenni, amikor majd eladom...:-)

Én amikor láttam azt, hogy hiába veszek önmagában Appenin-t, Opus-t CIG-et, Konzumot, attól még a másik 4 (ami nekem nincs) az rallyzik és elhatároztam, hogy mindegyikből veszek akkor megmondtam előre, hogy kivégzem ezt a mészáros rallit.

Oszt ennyi.

ájjáájáj

#813615 Koffein Előzmény: #813608

napi pár % eséssel csak összejött közel -10%, ha így megy tovább február végére lesz -20is :-P

ájjáájáj

#813612 matgab Előzmény: #813608

csak olyan szokásos matgabos...

Napi 1-3% minusz, folyamatosan, majd egy nagyobb bukó (~ -5%) és aztán lehet akár egy +2%-os nap is, majd így tovább...

Azért jobb lenne a kedvem, ha 794-nél inkább eladtam volna , mint bővítek..

HI!

#813097 picirigo Előzmény: #813078

630-on repült a pakk, 50ft-s bukó/rv :( ! Persze 700 felett nem lett volna ám jó adni! Mohó pöcs...

No mind1! 600 alattról meg úgy bezárták a shortokat, h 40ft-t repítettek rajta! Valszeg a lassú lecsorgás utáni begyorsult a esést láttunk ma. Vsz holnap még egyet löknek rajta 550-580 közé valahova de onnan már fordulnia kellene! Na ott várom szeretettel!

HI!

#813045 rbbj11 Előzmény: #813038

szerintem csak mozgatás van, nem tud úgy senki keresni, ha állóvíz van, felkorbácsolják az állóvizet, hogy ismét be tudjanak vonzani friss tökét és kirázzák a kisbüfiket, akik betespedtek a részvényekbe