Ebbe az érvelésbe sem tudok belekötni.
igy van, de miért vennének bele most? Öszintén kérdem, miért épp most? TA alapján lefelé. Hangulat a mészáros rv-k körül negatív. Van még böven nyeröje a korai beszállóknak. Azok, akik eladták utóbbi idöben pl 670-es ätlaggal, még nem éri meg nekik visszavenni alig 10-15%-kal lejjebb. Korábban egy nap alatt nyertek ennyit, majd ha felez, és ismét duplázásra lesz potenciál, csak akkor veszik vissza.
Nem utolsosorban van matgabnak.
Tehat miert?
Valszeg jól látod. Viszont ha valakik keményen belevesznek, megint jön a pörgés!
elég lenne akkor visszavenni, amikor majd eladom...:-)
Én amikor láttam azt, hogy hiába veszek önmagában Appenin-t, Opus-t CIG-et, Konzumot, attól még a másik 4 (ami nekem nincs) az rallyzik és elhatároztam, hogy mindegyikből veszek akkor megmondtam előre, hogy kivégzem ezt a mészáros rallit.
Oszt ennyi.
Veszegetem vissza...+láttyuk! Bár most azt látom, h 500-ig meg sem áll!
adom :D
no most kezd érdekessé válni
napi pár % eséssel csak összejött közel -10%, ha így megy tovább február végére lesz -20is :-P
csak olyan szokásos matgabos...
Napi 1-3% minusz, folyamatosan, majd egy nagyobb bukó (~ -5%) és aztán lehet akár egy +2%-os nap is, majd így tovább...
Azért jobb lenne a kedvem, ha 794-nél inkább eladtam volna , mint bővítek..
annyira azért nem dráma a helyzet
630-on repült a pakk, 50ft-s bukó/rv :( ! Persze 700 felett nem lett volna ám jó adni! Mohó pöcs...
No mind1! 600 alattról meg úgy bezárták a shortokat, h 40ft-t repítettek rajta! Valszeg a lassú lecsorgás utáni begyorsult a esést láttunk ma. Vsz holnap még egyet löknek rajta 550-580 közé valahova de onnan már fordulnia kellene! Na ott várom szeretettel!
szerintem csak mozgatás van, nem tud úgy senki keresni, ha állóvíz van, felkorbácsolják az állóvizet, hogy ismét be tudjanak vonzani friss tökét és kirázzák a kisbüfiket, akik betespedtek a részvényekbe
Minden kicsiből szállnak kifelé. Nem szép látvány.
Soros bosszúja... :-D
erős kiszálló van