Kifordul a gyomrom,ettől a sok trágya embertől!
Kifordul a gyomrom,ettől a sok trágya embertől!
Prospinak még nem szóltak,hogy már máshogy látja a Párt ezt a migráns kérdést!
szoval csak behazudtad ide ezt a nagy atlathatosagot ide a ksh adatokkal, jol van pinokkio
a kvota eseten elvittek volna nehany tizezer regisztralot tolunk, mivel mi voltunk a legleterheltebb orszag, de nem kellett a kvota
a keritessel es taborral mindenki kenytelen szabalyszeruen beadni a kerelmet, es el is kell biralni. Igy , ha 50 ezren jonnek, az mind a kapun jon be, es szepen regisztral, es el sem mehet amig vegig nem varta a sorat
Aki a kertek alatt jon/jott, az alapot ad arra hogy kapasbol elutasitsak, mert illegalis,
aki tovabball, az megint megszegi az egyuttmukodest, es nem jogosult menekultstatuszra
de ilyen alapunk az elutasitashoz mar nincs, hala viktorunknak
szerencsere mindenki eldontheti, hogy mi a jobb, befogadni 1200 (ami annyi sem lett volna vegul, hanem par szaz) menekultet, cserebe elvisznek tolunk 54 ezer regisztralot, aki nem a mi gondunk (tavaly pl 40 ezerbol fogadtunk be 1300-at, 54 ezer aranyosan 1500 koruli menekulttel kevesebbet jelentett volna nekunk), vagy
teljesen atlathatoan befogadni 3000 muszlimot, meg 1500 egyebet (meg a par ezret aki meg hatravan a varakozokbol, you know, el sem szokhetnek), es teljesen atlathatatlanul befogadni 20 ezer kotvenyest, x ezer ukrant, 5 ezer oroszt, allitolagos teljesen atlathato 1500 kopt csaladot, akirol amugy az egvilagon senki nem tud, foleg a koptok
akkora gyozelem ez a migracioval szemben, hogy csak na
es ne aggodj, pontosan ertettem a szovegedet, a schengeni problemanak nincs megoldasa
a schengeni problémának bármikor szabadon átjárható külső határokkal nincs megoldása. Melyik elem nem érthető belőle. Leülhetsz fiam, szövegértés egyes.
De próbálja ki mindenki az ellenpróbát gondolatban: ne legyen kerítés hisz az nem megoldás - akkor a menekültek önként sorjáznak, hogy szabályszerűen beadják a kérelmüket a kijelölt határátkelő helyeken, 2015-ös tapasztalatok bizonyítják, hogy így történt. Szabályszerűen megvárják a belépési országban a kérelmük elbírálását önként, nem vándorolnak tovább illegálisan a célország felé, úgyhogy a magyarország felé zárt tábort fel kell számolni, mert különben is koncentrációs. A bevándorlók kérelmük elutasítása esetén önként visszatérnek hazájukba. Megoldás hegyek ala tozsdenyul....szerencsére mindenki eldöntheti tapasztalati úton nyert bizonyítékok alapján, szabadon, hogy a megoldhatatlan problémát melyik mennyire kezeli kerítés vs kerítésnélküliség, zárt befogadó tábor vs szabadon elhagyható tábor....győzködd nyugodtan a nagyérdeműt...
Nem nekem kell bizonyítani. te tetted az állítást, hogy mindenki muszlim akinek Magyarország statuszt adott ... erre mondtam, hogy nyilván leellenőrizted....erre "finomítottál" hogy ránézésre 80%... :-)!
nahát, nincs SEMMILYEN megoldása? És a kerítés? Meg kvóta elleni harc, népszavazás, konzultáció? Meg Soros? Micsoda coming out...valósággal szétrobbant a szekrény
Hogy a túróba rázódik mindez együtt össze a kis fejedben?
Várom továbbra is az átlátható, nem titkos ksh statisztikát a befogadott menekültek ország szerinti megoszlásáról, különös tekintettel egyiptomra.
'Nem csinálok segget a prospimból' jeligére.
Britek jól tették, hogy kiléptek...hosszú távon szerintem őket fogja igazolni az idő....bármilyen akadályt próbálnak meg beépíteni EU-ban, és megdrágítani nekik a kilépést - attól a pillanattól fogva, hogy megtörtént a kilépés - felszabadulnak és megpróbálhatnak fordítani azokon a folyamatokon, amiben vannak - persze bizonyos szempontból már késő nekik, mivel tele vannak bevándorlókkal - nemcsak kelet európaiakkal...hanem azt mondják London muszlimokkal - gondolom nem véletlen, hogy London polgármestere muszlim és véletlenül éppen munkáspárti...:-)! Persze ez még egy jobbnak tűnő kombináció, ahhoz képest, amikor a következő polgija Londonnak sharia hívő muszlim lesz...a radikális fajtából...
:-)!
Az egész probléma onnan indul, banyaiz, hogy van egy olyan konstrukció, hogy schengenen belül szabad mozgás, közben külső határok szabadon átjárhatósága??? Schengen határát tagállamok védik, nem a "birodalom", azaz mondhatni, ha schengen külső határán belépsz - gyakorlatilag beengedted az egész birodalom területére az illegális bevándorlót. Ha státuszt is adsz hozzá, akkor meg legalizáltad az egész birodalom területére az itt tartózkodását. Vica versa - ha az illegális bevándorló eljut Németországig és ott kap státuszt - az érvényes Magyarországra is.
Tehát van egy olyan probléma aminek nincs megoldása; konkrétan SEMMILYEN megoldása nincs: a birodalom határait tagállamok védik, a birodalom belső magországok gyarmattartó országok érdekei (legyen viszonylag nagy bevándorlás - amiből visszaosztják a maradékot a külsőkre - legalizálják az itt tartózkodásukat gyakorlatilag Magyarországra is érvényesen, továbbá a birodalom nem hajlandó a határvédelemre áldozni, a határok gyakorlatilag nyitottak.
Mindez leöntve egy Soros féle nyílt társadalom ideával, ami tulajdonképpen csak az emberi természetet/ember kulturális meghatározottságát nem hajlandó figyelembe venni. Voltak már ilyen ideológiák - pl. marxizmus - ami papíron annyira szép volt, a valóságban lett pár száz milliós áldozata.
Na hogyan lehet, a megoldhatatlan problémát megoldani? Konkrétan ott tartunk, hogy közöm van hozzá, hogy Németország/Franciaország kinek ad státuszt, Olaszország kiket enged be a határain ellenőrzés nélkül.
Egy megoldás akadna a problémára: Schengen eltörlése
Másik megoldás: Egy ember befogadásához minden tagállam hozzájárulása szükséges.
Kb itt ki is fújt a mondjuk a szerintem igazságos megoldások tárháza és jönnek a rosszabbnál rosszabb javaslatok arra, hogy az eleve szar helyzetet - Schengen belül legális szabad mozgás, kiegészítve Schengeni külső határokon illegális szabad mozgással - hogyan lehet kezelni, egyáltalán.
"az én szövegem nem változott a témában, ez nem nekem probléma, akkor is, most is azt mondtam, hogy belpolitikai hazug szar amit toltok, és nem védtek ti meg semmit. Viszont ti köpitek szembe magatok is, meg a választóitokat is."
Hát persze nyuszifül :-)!
Ti lebontanátok a kerítést, mert az nem véd meg senkit, a zárt tábort nyitottá tennéd az ország felé, mert az embertelen és emiatt sajnos a menekültek robbantgatni fognak Európában, és egyébként pedig az a legfőbb baj, hogy továbbmennek, a kvótákat pedig zokszó nélkül végrehajtanátok, mert akkor erősebb lesz az EU.
Mivel pedig a valóságban van arról tapasztalata az embereknek, hogy mindez mit jelent - kukoricásban és autópályán vonulást - ha talán nem is olyan létszámban, mint 2015-ben, bár erről biztosat nem lehet tudni - kerítés nélkül a zöldhatáron való átkelést akadálytalanul - csak nyugodtan nyomjad a szöveget, hogy Orbán nem véd semmitől.... biztosan sokan fognak hinni neked, mivel a szöveged a valósággal köszönőviszonyban sincs. :-)!
Biztosan véletlen, hogy éppen 2011-ben lett a koptoknak temploma Magyarországon, és itt járt a kopt pápa, hogy az egyetlen kopt templomot közel s távol felszentelje...:-)!
Hazudni? Azt te szoktál, mikor olyan szöveget nyomsz, ami a valósággal köszönőviszonyban sincs....szerencsére a 444.hu függetlenobjektív hírportálról megtudtuk a "frankót"... :-)!
Az egész műsor kb arra épül mint a bika előtt a vörös posztó meglengetése.
A vörös posztó a gonosz migrántok, a bika derék magyar nép, és Orbán a torreádor.
Meglengeti a vörös posztót, hogy jönnek a gonosz migrántok és megvédés, és a bika szeme vérbe borul és se lát se hall már semmi mást. Csak azt amit hallani akar, hogy a gonosz migrántok nem hiányoznak ide és kész vége. :) Mintha ez kezelné ezt az összetett helyzetet.
Ennyi a játék. Ebben egy egy ilyen zavaró statisztikai adat, ami nem illik bele a leegyszerűsített világba, annyi mint a légyzümmögés. Ha esetleg azon aggódsz , hogy ez az adat sokakat kiábrándít az orbáni dolgokból akit eddig nem, akkor ettől nem kell félned vsz.
Sajnos azt kell megállapítani embertömegeknek a szellemi igényei nagyjából ennyiben kimerülnek egy ilyen probléma kapcsán. A vágyaikat valaki leegyszerűsítve elmondja, azt hallja egy politikustól egy ilyen ügyben amit hallani szeretne, hogy gonosz migráncsoktól megvédi.
Az, hogy ennek semmi köze a valósághoz teljesen mellékes.
Ezért működhet ez. Ez nemcsak magyar sajátosság, nálunk most speciálisan ez a gonosz migránt téma beütött rendesen az agyakba a helyi sajátosságok miatt ez hálás téma.
De másik országban, mással ugyanezt el lehetne játszani. Egy másik vörös posztóval. :) Ez nagy baj a demokráciáknak.
Pl a britek előtt meglengették az EU-ból való kilépés vörös posztót. Kidomborítva ebből teljesen ábránd előnyöket , elhallgatva azt, hogy ez nem megoldás igazán semmire. Aztán ráugrottak mint légy a légypapírra. Azóta is néznek, hogy még mindig magyar és lengyel vendégmunkások vannak. Arrafelé ők a gonosz migrántok. Emberi hülyeség és a politikusi gátlástalan hatalomvágy találkozik minden elképzelhető.
Ezen , hogy történt státuszkiadás maximum az csodálkozik aki bekajálta a vizet gereblyéző megvédés paródiánkat. Az csodálkozhat esetleg rajta, hogy az óriásplakátokon nem a KSH statisztika stb szerepelt az ügyben, hanem a nem tudom minek a megvédése stb. :)
Ezen egy pillanatig sem csodálkozom, és azon sem , hogy ebben a műsorban nem ez lett kidomborítva az óriásplakátokon, és a nemzeti konzultációkban stb.
Annak a helyében viszont csodálkoznék rajta ( mikor ez médiatéma lesz ) aki bekajálta ezt a sok ostobaságot, és a témából az 1x1-nek a kiemelését mint bármiféle megoldást a dolgokra. Akkor elcsodálkoznék persze akinek már ezek a számok kellettek ahhoz csodálkozzon annak már mindegy. :) Nem valószínű leesik neki a 20 fillér bármilyen számtól.
Az egész kulimászból nagyjából az lett kidomborítva jönnek a gonosz tenoristák akiket a gonosz Brüsszel és gonosz Soros hívott , és a gonosz Merkel és mi Orbán vezér irányításával megvédjük Európát és a kereszténységet. Terror és mi megvédünk , és öröm , boldogság. :) Kb ez az üzenet és ennek a nyomatása a stratégiai cél.
Na most aki ezt a valósággal bármilyen módon összhangba tudta hozni azon már semmilyen szám , vagy érv nem segít. Akinek nem esik le , hogy totál hülyének nézik annak mindegy mindenféle érv, vagy logika vagy bármi hasonló furmányos dolog. :)
Főleg, hogy ugyanilyen felépítéssel már több ügy is végigfutott ahol volt egy gonosz ellenség , és volt megvédés tőle. Ami hát nyomokban talán tartalmazott valós elemet is, a torzítások, féligazságok, és hatalmas hazugságok mellett.
Ezek után ugyanerre a logikára építve évekig megy egy ilyen ökörség , és nem sikerül magától felismerésre jutnia bármilyen telefonos segítség nélkül. Azon a menekültstátuszos statisztikák mit tudnának segíteni , kb tökéletesen mindegy neki mert nem hiszem el tudja valahol helyezni ezeket a számokat az egész ügyön belül mint részletet.
Ez természetesen azt is hozza egyre laposabb az íve ennek a dolognak. A kontraszelekció miatt. Mára oda jutottunk az országunk megbízott vezetői arról beszélnek a Parlamentben Széll Bernadett ha részt vesz a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén akkor nem beszélnek a Soros tervről nehogy kihallgassa a semmit. :) Ide jutottunk a hülyeség fokozásában és a kontraszelekcióban. Még lehet van lejjebb is ilyen erőfeszítéssel. Mónika showban szerintem az összes epizódban együttvéve nem lehetett a természeti törvények alapján ekkora ökörség. Erre képes a kontraszelekció ha nagy erőfeszítésekkel párosul.
Az nyilvánvaló, hogy akiknek megadtuk a menekültstátuszt azt törvényi hivatkozások alapján tettük. Nemzetközi egyezményektől, EU-s bevándorlási szabályokig, és azoknak megfelelő magyar szabályozásig.
Ami engem igazán izgat az a folyamat a gyakorlatban . Ahol kikristályosodik az, hogy Ahmed miért oltalmazott, és Abdullah miért nem az. Ennek a gyakorlati menete és szakszerűsége ebben a műsorban. Ilyen politikai cécó mellett.
Mondjuk mindez 2015-ben mikor tömegek rajcsúroztak ott és más időszakokban. A bírálati eljárás gyakorlati menete .
Ez egy érdekes dolog lenne revizorként szétnézni benne , nem hálás persze ilyen politikai műsorban.
Mondjuk amikor olyat látok, hogy a miniszter a határon megelőlegezi valakinek, hogy ő terrorista hasraütésszerűen és utána valóban terrorizmusért emelnek ellene vádat . Ugyanerre kis túlzással rá lehetett volna húzni egy menekültstátuszt is a jogszabályok szerint. Ha arról beszél a határon a kormánymegbízott, vagy miniszter, hogy szegény menekült akkor lehet az apparátus kihozza, hogy csak az idegei rongyolódtak meg szegény menekültnek és azonnal menekültstátusz. :) Kis túlzással kb ennyi a mozgástér a jogszabályokban a gyakorlatban.
akkor mutasd be a ksh adatait a befogadottak etnikai/származási ország szerinti megoszlását illetöen.
Kíváncsi vagyok rá.
Külön kérném az egyiptomiakra vonatkozó adatokat.
Ha esetleg nem tudnád prezentálni, akkor a többi hazugságoddal se fárassz, mit szólsz?
az én szövegem nem változott a témában, ez nem nekem probléma, akkor is, most is azt mondtam, hogy belpolitikai hazug szar amit toltok, és nem védtek ti meg semmit. Viszont ti köpitek szembe magatok is, meg a választóitokat is.
Érvekböl a felvetéseimre annyi jutott, hogy nem ellenöriztem le, hogy a szír, iraki, iráni, pakisztáni, afgán menekültek tényleg muszlimok-e nagyrészt? Kemény érvekkel dobálózol.
Meg a kopt hazugságot tolod, mert te leellenörzöd a dolgokat :)
http://444.hu/2015/09/11/a-hazai-kopt-egyhaz-veze...
Hazudtok, mint a vízfolyás, csak te sosem állsz le. Néhány politikus van, mikor elhallgat...
most akkor mégis nyilvános a" legnagyobb titokban " kiadott státuszok száma, olyannyira, hogy a ksh honlapján bárki megnézheti? Egy kis ellentmondás vélek felfedezni a" legnagyobb titokban " és eközött a nyilvános adatsor között...de tudjuk a helsinki bizottságnak kell gyűjteni az adatokat, mert a bevándorlási hivataltól nem kapja meg a ksh...:-)!
egyiptomból is fogadtunk be menekülteket anno arab tavasz idején/után - szintén a legnagyobb titokban a sajtó szerint - ránézésre mennyi volt a muszlim? Kb. 80%? :-)! Ja, nem. Ők kopt keresztények voltak, akik tényleg életveszélynek vannak kitéve a muszlimok között...
Szóval maradjunk annyiban, hogy nem ellenőrizted le.
Aztán. Magyarországon jelenleg is élnek muszlimok bevándorlók és akár állampolgárok is, és az égegyadta világon semmi probléma nincs velük...nincs radikális gyűlöletkeltő imámjuk, nem akarnak saria törvénykezést, nincs problémájuk a karácsonnyal, nem sérti az érzékenységüket, mert nagyon kevesen vannak és ellenőrzött körülmények között érkeztek az országba.
2. Először sikeresen meg kellene oldanod a feladványt, hogy mi a különbség aközött, hogy a bevándorló nem.mehet tovább az ország/ eu felé amíg át nem világítják - és átvilágítasa alatt a szerinted koncentrációs táborban van - és az illegális belépés/bevándorlás és annak támogatása között/a szerinted koncentrációs tábor felszámolása és kötelező felső határ nélküli betelepítési kvóta között.
Mert a kvóta elfogadásra az az érvetek, hogy nincs jelentősége - úgyis továbbállnak... akkor az oltalmazotti statusz kiadás a magyar állam részéről azoknak akiket alkalmasnak tart miért is probléma kizárólag nektek, hiszen úgyis/ ők is továbbállnak?
Egyébként sztem pont a koncentrációs tábor vita idején írtam, hogy hány statuszt adott ki az állam, indexen vagy origon mandineren le lett hozva - szóval csak nyugodtan játszátok el a tágra nyitott bociszemeket. Hihető! :-)!
szerinted mari néni otthon nem csodálkozik bociszemekkel, hogy miközben ömlik az uszítás és rettegtetés a migránsokra, meg az 1200-as kvótára, meg a muszlim invázió ellen akik megtörik európa keresztény alapjait meg kulturhomogenitását, aközben
-Pénzért beengedünk 20ezret
-Menekültstátuszt adtunk, 2010 óta 3000 muszlim migránsnak (nagy részük afgán, iraki stb)
-Lobbizunk bosznia Eu tagságáért?
Ksh alapján a befogadott menekültek :
2008 - 248
2009 - 241
2010 - 215
2011 - 191
2012 - 415
2013 - 415
2014 - 476
2015 - 508
2016 - 432
2017 - 1291
Úgy látszik 2017-ben viktor suttyomban teljesítette a kvótát
juj, most látom, hiányosan mondtad fel a pamfletet :)
http://hvg.hu/itthon/20180117_migracios_sorvezet...
Aszongya,
Genfi egyezmény, pipa
Nyilvános adat, pipa
Sorosozás - hüha, ezt kihagytad!
Kapsz majd a popsidra, propsi :)
Tessék jobban felkészülni a kiadott anyagokból, ez így csak gyenge 2/3 :)
tényleg mindig ugyanaz a sztori: egyesek szeretnek bekajálni minden szart, amivel etetik öket, és úgy sajnálnak le másokat, hogy semmit nem tudnak valójában a témáról..
Igen, utánéztem.
1. Elöször is, itt valami nagy titkolózás megy, mert youknow, szuverének vagyunk. Még a néptöl is, ezért viktor úgy fogad be, hogy a népe ne tudja.
2. Rohadt sorosista Helsinki bizottság próbál adatot gyüjteni, ahelyett hogy hagynák, hogy a popsik nyugodtan büszkélkedhessenek, hogy igen, én vagyok a marha, akit megvezetnek.
2016-os adatok :
Menekült vagy oltalmazott státuszt kapottak:
Afgán 97
Szír 92
Paki 10
Iraki 72
Iráni 16
Szomáliai 35
Bangladesi 1
(kérvény van még függöben, tehát a számok növekednek még, illetve még kaphat: török, marokkói, algír esetleg)
Szerk.: a statisztika alapján még van 60 menekült és 10 oltalmazott más, nem nevesített országokból.
Na most szerinted, ebböl mennyi lehet a muszlim? Szerintem ránézésre 80%+
Ebböl mennyi lehet, aki szabályosan lépte át a határt, a legközelebbi biztonságos országig, vagy az után?
Ebböl mennyi lehetett a gyerek jelentkezö, aki automatikusan kap állítólag? 9771
Hülye vagy-e már, vagy még pár ezer muszlimot be fogadunk elöbb pl afganisztánból, mert mi vagyunk a biztonságos szomszéd, mielött utána is nézel a számoknak?
Arra senki nem gondol közületek, hogy a bevándorlásitv alapján...:-)! talán tanulmányozni kellene... :-)!
Vicc kategória vagytok Te is meg nyúl is...nem egy vitában le volt írva -általam is, hogy tv alapján van akit megillet a menekültstatusz...nők, gyerekek pl. Szinte automatikusan megkapják...ksh közzéteszi az adatokat, de ti csak csodálkozzatok bociszemekkel, hogy történt statuszkiadás a" legnagyobb" titokban... :-)! Én is tudtam róla, banyaiz is tudott róla, nyúl nem tudott róla...dehát neki írva volt, mégis csodálkozik.
Nyúl: nyilván ellenőrizted, hogy minden magyar oltalmazott csak muszlim lehet...:-)! És én hiszek neked. Ja, nem.
Egyébként ugyanaz a sztori ismét...vannak akik nem rudnak különbséget tenni szexuális zaklatás és egy fütty a nő után között...miért is várható el, hogy ennél bonyolultabb dologban különbséget tegyen illegális bevándorlás/határátlépés vs menekült statusz között.
Ezektől a Mónika szintű dolgoktól eltekintve , ami érdekes lenne ezeknek a menekültstátusz elbírálásoknak részletei.
Mi volt egy egy konkrét esetben a bírálati folyamat mikor Ahmednek megadtuk, és Abdullahnak pedig nem.
Nem tudom van e ennek a folyamatnak valamilyen ellenőrző visszacsatolása a gyakorlatban.
Mert ha jól értem a játék úgy néz ki ha átmászik a kerítésen akkor eleve el van utasítva mert nem a határátkelőhöz ment a kérvényével. Viszont elméletileg lehet olyan aki teljesen jóravaló , rászoruló figura csak a tájékozatlansága miatt mássza a kerítést. Lehet potenciálisan sokkal inkább megfelelne egy menekültstátuszra. Aztán bekerül egy ilyen mókuskerékbe 20x mászik a kerítésen kínjában miközben csak annyi kellene valami ügyintéző tájékoztassa a pontos ügymenetről. Ezzel eljátssza az esélyét, hogy menekültstátuszt kapjon.
+ azok akik elutasításra kerültek, és akik megkapták azok közt milyen részletek döntöttek. Ezt ki vizsgálja felül, és milyen jogkörökkel, nemzetközi kontroll van e a gyakorlatban.
Érdekes egy műfaj lehet ilyen politikai nyomás mellett ezekkel a bírálatokkal foglalkozni, vagy az ellenőrzéssel ha van egyáltalán. Mennyire precíz és alapos , és humánus eljárások ezek ott. Mikor az, hogy terrorista vagy menekült éppen a napi parancs dönti el így messziről ránézve. A csókának a határon miniszter megelőlegezi, hogy ő egy terrorista és 10 évet kaphat. A másik meg lehet éppen ott hőbörgött szintén és most oltalmazott státuszban van. Nem lepődnék meg rajta ha ilyen pittyputtyok lennének.