Hozzászólás
tozsdenyul Előzmény: #812985tényleg mindig ugyanaz a sztori: egyesek szeretnek bekajálni minden szart, amivel etetik öket, és úgy sajnálnak le másokat, hogy semmit nem tudnak valójában a témáról..
Igen, utánéztem.
1. Elöször is, itt valami nagy titkolózás megy, mert youknow, szuverének vagyunk. Még a néptöl is, ezért viktor úgy fogad be, hogy a népe ne tudja.
2. Rohadt sorosista Helsinki bizottság próbál adatot gyüjteni, ahelyett hogy hagynák, hogy a popsik nyugodtan büszkélkedhessenek, hogy igen, én vagyok a marha, akit megvezetnek.
2016-os adatok :
Menekült vagy oltalmazott státuszt kapottak:
Afgán 97
Szír 92
Paki 10
Iraki 72
Iráni 16
Szomáliai 35
Bangladesi 1
(kérvény van még függöben, tehát a számok növekednek még, illetve még kaphat: török, marokkói, algír esetleg)
Szerk.: a statisztika alapján még van 60 menekült és 10 oltalmazott más, nem nevesített országokból.
Na most szerinted, ebböl mennyi lehet a muszlim? Szerintem ránézésre 80%+
Ebböl mennyi lehet, aki szabályosan lépte át a határt, a legközelebbi biztonságos országig, vagy az után?
Ebböl mennyi lehetett a gyerek jelentkezö, aki automatikusan kap állítólag? 9771
Hülye vagy-e már, vagy még pár ezer muszlimot be fogadunk elöbb pl afganisztánból, mert mi vagyunk a biztonságos szomszéd, mielött utána is nézel a számoknak?