Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

tozsdenyul Előzmény: #812985

tényleg mindig ugyanaz a sztori: egyesek szeretnek bekajálni minden szart, amivel etetik öket, és úgy sajnálnak le másokat, hogy semmit nem tudnak valójában a témáról..

Igen, utánéztem.

1. Elöször is, itt valami nagy titkolózás megy, mert youknow, szuverének vagyunk. Még a néptöl is, ezért viktor úgy fogad be, hogy a népe ne tudja.

2. Rohadt sorosista Helsinki bizottság próbál adatot gyüjteni, ahelyett hogy hagynák, hogy a popsik nyugodtan büszkélkedhessenek, hogy igen, én vagyok a marha, akit megvezetnek.

2016-os adatok :

Menekült vagy oltalmazott státuszt kapottak:

Afgán 97

Szír 92

Paki 10

Iraki 72

Iráni 16

Szomáliai 35

Bangladesi 1

(kérvény van még függöben, tehát a számok növekednek még, illetve még kaphat: török, marokkói, algír esetleg)

Szerk.: a statisztika alapján még van 60 menekült és 10 oltalmazott más, nem nevesített országokból.

Na most szerinted, ebböl mennyi lehet a muszlim? Szerintem ránézésre 80%+

Ebböl mennyi lehet, aki szabályosan lépte át a határt, a legközelebbi biztonságos országig, vagy az után?

Ebböl mennyi lehetett a gyerek jelentkezö, aki automatikusan kap állítólag? 9771

Hülye vagy-e már, vagy még pár ezer muszlimot be fogadunk elöbb pl afganisztánból, mert mi vagyunk a biztonságos szomszéd, mielött utána is nézel a számoknak?