Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#83964 Pityke35 Előzmény: #83963

Nekem egy öreg (97) xtz 660 ténérém van, de én pont a rezgő de nyomatékos mivoltát szeretem benne, meg azt, h nem kell zavarba jönni egy kis földutazástól. Egyszerű megbízható szerkezet, és jó gumival lehet dönteni is rendesen annak ellenére, h magas a súlypontja. Tudod Bazsy, azért tudnak eladni ennyi féle mocit, mert minden embernek más a motorozás lényege. Sok tesztet olvasok, és ici-pici különbségek vannak a motorok között (kivéve HD :). 115kg vagyok kell a nyomaték! :))))

Szeretni kell motorozni az a fontos!!!

#83963 KawaBazsy Előzmény: #83958

Már Rotax blokkot használnak, úgy nem kéne.. Az erőforrás tényleg nem modern, de van egy olyan fílingje, amit más nem ad meg. Amúgy tavaly Ducati ST4-et hajtottam (ld avatar), előtte meg japán gépeket, mindegyikből volt több is. De pl a BMW GS-t a motorja miatt sosem venném meg. Ugyanúgy egy léghűtéses, rezgő, gyenge trotty, mint a HD, de még a hangja is szar. :-)

#83958 Pityke35 Előzmény: #83130

Harley? Rettenetes! Japán mániás vagyok (max. bmw-ig süllyedek). Elavult technika, kényelmetlen gépezet jó PR-al! :) Szerintem a japánok, és az olaszok közül kell választani! Goldwing jó választás de kib@szott nagy! :)

A buell lehet a 21. század amcsi motorja , ha nem HD motort fog használni! A dizájn szuper jó, de a teszteken nem nyerő, és főleg a blokk miatt.

#83171 _pda_ Előzmény: #82678

amikor megnyitottam a linket, a képről rögtön egy Mondeo jutott az eszembe

utánna elkezdtem olvasni a szöveget és előkerült a Ford neve

már pedig véletlenek nincsenek :)

ráadásul pukim sem volt arról, h a fordnak bármi köze lenne a jag-hez

#83130 KawaBazsy Előzmény: #83122

Khm.. szeretném megjegyezni, hogy a Buell amerikai, Harley-Davidson motor van benne. A fíling megvan, de sokkal használhatóbb túrára. Ha pedig ráöregszem, akkor Harlye Rocker C-m lesz. Goldwing is jó, de az már túl nagy, az télleg csak interkontinentális túrákra való.

#83122 hosszhuszár Előzmény: #83073

Hát én nem tudom, de ha én motorozásra adnám a fejem, Honda gondving, Harley davidson elekro guide...........ha jó írtam:))

Azok pofás motorok, még nekem is tetszenek, mint antimotoros:))

#83080 KawaBazsy Előzmény: #83079

www.ace-cafe-london.com Fent van a honlapon a havi program is. Indulhat a berregés! :-)

Ez a motor tetszik azóta, mióta kijött. Volt már egy jópár tucatmotorom, már a különlegesebbeket keresem. És yo volt az ára..

#83079 Pityke35 Előzmény: #83073

Leaszfaltozták az orfűi lejtőt, úgyhogy mostmár dönteni is lehet! :)

Az ACE café merre vagyon? Elberregek arra egyszer ha nyitva van! :)

És miért pont Buell?

#83074 Ricsi Előzmény: #83062

Én is járkálok sokfelé, nem tegnap kezdtem:)

A kanyaroktól félek, mert a boxer mindig leér. :)

#83073 KawaBazsy Előzmény: #83062

Anno az első motorommal én is Pécsen motoroztam 15 éve (Aprilia AF1). Azok a jó kis kanyarok az orfűi úton..

Naszóval! Én baranya meg…

#83062 Pityke35

Naszóval! Én baranya megyei gyerek vagyok, főleg a dunántúlon nyomom. Balaton, Mecsek, de bárhová elmegyek.

Akiknek van mocija, azokkal akár egy stocklandyard-os motoros találkozót is összehozhatnánk. Herceg biztos megszponzorálja! :)