Mi az hogy alacsonyodsz???
Nekem egy öreg (97) xtz 660 ténérém van, de én pont a rezgő de nyomatékos mivoltát szeretem benne, meg azt, h nem kell zavarba jönni egy kis földutazástól. Egyszerű megbízható szerkezet, és jó gumival lehet dönteni is rendesen annak ellenére, h magas a súlypontja. Tudod Bazsy, azért tudnak eladni ennyi féle mocit, mert minden embernek más a motorozás lényege. Sok tesztet olvasok, és ici-pici különbségek vannak a motorok között (kivéve HD :). 115kg vagyok kell a nyomaték! :))))
Szeretni kell motorozni az a fontos!!!
Már Rotax blokkot használnak, úgy nem kéne.. Az erőforrás tényleg nem modern, de van egy olyan fílingje, amit más nem ad meg. Amúgy tavaly Ducati ST4-et hajtottam (ld avatar), előtte meg japán gépeket, mindegyikből volt több is. De pl a BMW GS-t a motorja miatt sosem venném meg. Ugyanúgy egy léghűtéses, rezgő, gyenge trotty, mint a HD, de még a hangja is szar. :-)
nem az OCC? :))
Harley? Rettenetes! Japán mániás vagyok (max. bmw-ig süllyedek). Elavult technika, kényelmetlen gépezet jó PR-al! :) Szerintem a japánok, és az olaszok közül kell választani! Goldwing jó választás de kib@szott nagy! :)
A buell lehet a 21. század amcsi motorja , ha nem HD motort fog használni! A dizájn szuper jó, de a teszteken nem nyerő, és főleg a blokk miatt.
A régi szigetországi márka indiai kézben van:
amikor megnyitottam a linket, a képről rögtön egy Mondeo jutott az eszembe
utánna elkezdtem olvasni a szöveget és előkerült a Ford neve
már pedig véletlenek nincsenek :)
ráadásul pukim sem volt arról, h a fordnak bármi köze lenne a jag-hez
Khm.. szeretném megjegyezni, hogy a Buell amerikai, Harley-Davidson motor van benne. A fíling megvan, de sokkal használhatóbb túrára. Ha pedig ráöregszem, akkor Harlye Rocker C-m lesz. Goldwing is jó, de az már túl nagy, az télleg csak interkontinentális túrákra való.
Hát én nem tudom, de ha én motorozásra adnám a fejem, Honda gondving, Harley davidson elekro guide...........ha jó írtam:))
Azok pofás motorok, még nekem is tetszenek, mint antimotoros:))
www.ace-cafe-london.com Fent van a honlapon a havi program is. Indulhat a berregés! :-)
Ez a motor tetszik azóta, mióta kijött. Volt már egy jópár tucatmotorom, már a különlegesebbeket keresem. És yo volt az ára..
Leaszfaltozták az orfűi lejtőt, úgyhogy mostmár dönteni is lehet! :)
Az ACE café merre vagyon? Elberregek arra egyszer ha nyitva van! :)
És miért pont Buell?
Én is járkálok sokfelé, nem tegnap kezdtem:)
A kanyaroktól félek, mert a boxer mindig leér. :)
Anno az első motorommal én is Pécsen motoroztam 15 éve (Aprilia AF1). Azok a jó kis kanyarok az orfűi úton..
Naszóval! Én baranya megyei gyerek vagyok, főleg a dunántúlon nyomom. Balaton, Mecsek, de bárhová elmegyek.
Akiknek van mocija, azokkal akár egy stocklandyard-os motoros találkozót is összehozhatnánk. Herceg biztos megszponzorálja! :)