mondtam ahogy ottone ban is 50 alatt lattam a jövőt uraim!! Meg olcsóbb a nordt en vettem ma is :) good luck Pomperj lopván
mondtam ahogy ottone ban is 50 alatt lattam a jövőt uraim!! Meg olcsóbb a nordt en vettem ma is :) good luck Pomperj lopván
hajjajajjjj, veszély leselkedik rájuk :)
akkora a forgalma, mint a MOL-nak és az OTP-nek együtt.
Azért 2 -3 éve nem gondoltam volna, hogy ezek a papírok (Ottone, Nordtelekom, Futuraqua, Konzum, Opus stb.stb) sokszor nagyobb forgalmat fognak generálni, mint a Bluechipek...
Nekem ezek a papírok be sincsenek állítva a rendszeremben...(Most már a Konzum és az OPus bent van)
magától veszi, visszahúzza :) ha nem venné rajta kívül senki na az a világi szopás:)))
taktikus :) itt a hinta
futurral együtt mozog
ezek nagy halak...
Szépen pörgetik a srácok akik összeálltak. Nem tudom hány számlával csinálják, de ügyes. Csináltam én is ilyet, csak nekem a partner nem tartotta be a szabályokat és borított, hát szoptam egyet, de legalább bukó nem lett... azóta tartózkodom az ilyentől :)
hihetetlen és beteg, de ha nagy tételt akarnék eladni, én is így csinálnám, csak lépésekben öntenék, amit elbírnak a vevök
+ban nyit, nem semmi!
1 órája kérdezte a nejem, ilyen nekünk miért n? Ezért!Bár, aki ügyes volt az ma eladta! Holnap-50%???
megtámogatták:
A KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1065
Budapest, Révay utca 10. II. em., Cg.: 01-10-049323, a „Kibocsátó”) ezúton tájékoztatja a tisztelt
Befektetőket az alábbiakról.
A Tpt. 57. § (2) bekezdése alapján a Kibocsátó köteles a valóságnak megfelelő adatok haladéktalan
nyilvánosságra hozatalára, amennyiben a Kibocsátóról olyan valótlan adat kerül nyilvánosságra, amely
az általa kibocsátott értékpapír értékét vagy hozamát érintheti.
A Kibocsátó úgy ítéli meg, hogy a közelmúltban különböző fórumokon, eltérő megjelenési módon olyan
valótlan feltételezések láttak napvilágot a Kibocsátó, illetve a felette irányítást gyakorló befektetői
csoport vonatkozásában, amely információk minden alapot nélkülöznek.
A nyilvánosságra került valótlan tájékoztatások összefüggésbe hozták a Kibocsátót más, a Budapesti
Értéktőzsde Zrt. („BÉT”) által működtetett szabályozott piacon forgalmazott részvények, illetve az
azokat kibocsátó gazdasági társaságok Kibocsátó általi felvásárlásával.
Tájékoztatjuk a T. Befektetőket, hogy a Kibocsátó Igazgatósága nem hozott és nem tervez olyan - eddig
közzé nem tett - felvásárlási döntéseket, mely alapján a Kibocsátó és a vele összehangoltan eljáró felek
befektetnének bármely más a BÉT által működtetett szabályozott piacra bevezetett részvényt kibocsátó
gazdasági társaságba.
A jelenlegi rendkívüli tájékoztatás semmilyen kihatással nincs a Kibocsátó által korábban közzétett, a
Kibocsátó célpiacain előirányzott növekedési tervekre. Jelen rendkívüli tájékoztatás kizárólag a
Budapesti Értéktőzsdén működő bármely tőzsdei társaság részvényeinek felvásárlására vonatkozó
valótlan információkra korlátozódik.
"A legvalószínűbb forgatókönyv még mindig az, hogy a befektetők egy újabb papírt pécéztek ki maguknak, aminek megindították az árfolyamát (nézzük meg, mi az ami nem ment még), és a csorda most éppen erre a részvényre vetette rá magát, mert senki sem akar lemaradni az újabb nagy sztoriról."...Fasza...