13.210-en megint nyitottam shortot rövidre, de most már figyelek és zárom, ha szükséges.
13.210-en megint nyitottam shortot rövidre, de most már figyelek és zárom, ha szükséges.
Nálam, nagyon sokszor hajszálon múlik, higy lépjek, de az hajszál majdnem mindig ott van. :-(
bennem is felmerült, de azt hittem, hogy nem fogják hagyni a shortosokat nyerni onnan.
-------------------------------------
Pedig direkt leközvetítettem, hogy lépjél már végre.
Egyértelmű volt az órás zászló teteje, hogy nem tudja áttörni. Ilyenkor lépni kell.
De szép!!!!
Még a zászló alján 13.226-nál is nyitottam egy nagy adag shortot.
Mivel túl sok volt, azokat zártam 13.175-n.
A többi még meg van.
Lenthor neked gratulálok. Láttam, amikor shortot nyitottál 13300-nál, bennem is felmerült, de azt hittem, hogy nem fogják hagyni a shortosokat nyerni onnan.
Magamnak kevésbé tudok gratulálni, bár mind a kétszer kicsit hosszabb céges telefont kaptam, amikor a DAX-ban éppen kritikus volt helyzet. 13300 alatt sajnos nem nyitottam shortot (pedig megint egész szűk stoppal lehetett volna), és a 4 nyitott CFD short mellé 12250-nél visszanyitottam 2 CFD longot és már tudtam zárni a telefonos egyeztetés miatt. Úgy hogy ahelyett, hogy legalább 6 nyitott shorttal csináltam volna végig az esést, csak kettő volt nyitva és most a 2 longom minuszban van, pedig könnyen lehet, hogy esik tovább.
13166-on venném az első pakkot, jelenleg,
H4 órás 13.158, nehéz lesz áttörni. Esetleg fordulhat is onnan.
Grat a shortodhoz, szépen kitervelted. Tegnapi short már hiányzik. Long körbe beszállót várok.
KB58
Remélem, hogy figyelsz és lépsz.
Long ajánlatok már nekem bent vannak.
Hamarosan megint nekifutunk a 13.200-nak. Utána a 13.150-13.160 az akadály.
Ha azt is sikerül, akkor jöhet a cél 13.085 13.090
Úgy néz ki, hogy áttörtük.
Gyors helyzetfelismerés a zászló tetején és gyors pozícióba lépés.
A sikeres kereskedéshez nagyon fontos.