13.330-on nyitottam shortot, pedig ma már nem akartam.
De, ha megy fel akkor 13.335-n már zárom is.
13.330-on nyitottam shortot, pedig ma már nem akartam.
De, ha megy fel akkor 13.335-n már zárom is.
azt "csinálja" amit oly soxor mikor meg van vadulva über vidámság miatt.....ilyenkor nem igazán célszerű shortolni...talán a 340 környéke kb. 50-150 pötty erejéig megfogja
(az első rajzon betettem 2.732-t, ott figyelni kell, mert ott lefordulhat)
----------------------------------------------
valami készül. December 30.-án (akkor 2.672 volt az árfolyam) a 2.732-t gyanúsnak tartottam.
Most 2.732
itt ha leindul gyors lesz majd jövőhéten ha
itt ha leindul gyors lesz majd jövőhéten ha
4 órásat nem tudja oldalazással leküzdeni.
Most is azt mondom, hogy kíváncsi leszek erre a 13.035-re.
Ha elindulna lefelé, szinte vonzani fogja magához.
tul van huzva igaz, de oldalazással is meg tudja szüntetni túlvettséget
Közben csuszo stop kivágott ujra dax shortbol, de nem is bánom, amilyen alsó kanócot csináltak megint...tiszta örület ez
ne is mond :(
Itt inkább a usa túlvettségre húzzák daxot,így verik ki embereket, ez a fő mozgató rugó
Ez egy túró, az RSI 5 perecesen mindig megáll 38-nál, bull támasz zóna. Vagy gyorsan beszakad, vagy megint kilő.
Igazából franc se tudja.:)
ha TE a másik oldalon ülnél akkor hogy terelgetnéd az árfolyamot hogy a lehető legtöbb kisbüfit becsabd??
pontosan így csinálnám én is ... jobbra cselezek aztán balra megyek el...
jelen esetben felfelé cseleznék aztán elhúznék lefelé ;-)
-----------------------------------------------
logikus, és jó is megpróbálni a nagyok fejével gondolkozni, mert nekik korlátlan a lehetőségük.
Most tény, hogy shortos kevesebb maradt és longra is sokakat csábítottak. Jelen pillanatban fájdalmasabb a lefelé, mint reggel volt.
Csak bejöjjön!
Igen de meddig húzzák,shorttól függ és Usa a irányító,dax csak puli se, de egy ilyen csel lehet még előtte, nagyon akarják húzzák még kihull sok számla,oszt úgy esik vissza mint a nasdaq lufi ...ugye mint tegnap Lenthor ilyenkor sokan ezt teszik,és ők erre mennek rá, annyi ő okos és stopol
downál 25175 a számított range...talán 25175-075 lesz a mai útja
"minden nagyobb forduló előtt ez van eszetlen túlhúzás,adás direkt kivégzéssel"
ez szerintem is sanszos... gondolj bele ha TE a másik oldalon ülnél akkor hogy terelgetnéd az árfolyamot hogy a lehető legtöbb kisbüfit becsabd??
pontosan így csinálnám én is ... jobbra cselezek aztán balra megyek el...
jelen esetben felfelé cseleznék aztán elhúznék lefelé ;-)
az nem tudom mi,ne azt nézd..ja tom 277,pont tizedes nélkül
nézdd dow 32pip 1 percesen ,ezt mondtam árjegyző buzul
az 277pont 13340 dax a rés aljtól, na ez pont kiveri stopot,kitörésre ösztököl ,remélem csak csel..HAVI,HETI EUWAX EZT ERŐSÍTI
PONT MOST NÉZTEM KECSKEMÉTI KÖNYVÉT ÉS LÁTTAM BENNE ILYEN SETUPOKAT