még tedd rá a alsó kanóc távját a 13000k kanócig és mérd rá a rés aljától az mennyi? pont ide jön ki vhova !!!!
még tedd rá a alsó kanóc távját a 13000k kanócig és mérd rá a rés aljától az mennyi? pont ide jön ki vhova !!!!
dax privot 13327 ,13517 a következő,,,,ezek fontos szintek 70-80% megütik a privotot 13717 a végső, lefelé a s4 12524 :)
---------------------------------------------------------
nagyon sokáig figyeltem a pivot szinteket. Rájöttem, hogy felesleges!
Hát persze, a robotokat be kell állítani, hol vegyen és hol adjon el.
Tegnap még néztem is, hogy a robotok itt (kép) visszavertek minden longos támadást.
Ők már tudták, hogy ma mi lesz.
dax privot 13327 ,13517 a következő,,,,ezek fontos szintek 70-80% megütik a privotot 13717 a végső, lefelé a s4 12524 :) ahogy van a kisbüfik rövid pozija ,úgy mennek ellene euwax 2 első szintje.....érdekes naposan 5 felett van mióta,és nem szakadt be,előtte lévő is szép longba van....többi nem az full short
ezt manipulálják a nagyok mind,stop szintet úgy nem tud a robot ,meg hol forduljon vagy úgy van megírva akkor :)
Végül is a 13.270 feletti rész váratlan volt nekem is és nem tudtam vele mit kezdeni.
61 pontot emelkedett még rá, pedig nem kellett volna.
Lehetséges, hogy a robotok nem tudtak mit kezdeni azzal a rengeteg stoppal.
ez az főleg Usa,daxot kihagyom rég mert fingom nincs merre megy.....nagyon meredek is a emelkedő 80rsi-el usa réssel,sztem sziget lesz hétfőre, dax csak stopot vert ki,longba ültet mindenkit egy jó emelkedés előtt kéne egy long kirázó is 12,5k tipp,nem hinném ennyi a short és csak ezért veri Usa,más magyarázat nincs rá logikus....németeknél kormány sincs,mire rallyznak????
minden nagyobb forduló előtt ez van eszetlen túlhúzás,adás direkt kivégzéssel
Most én egy kis pihenés, kivárás.
De, nagyon kíváncsi leszek, erre a H4-re. Naposig minden túl van húzva.
Ha most már long az irány egy kis visszahúzást vársz még, csati tetöig?
Stochastic magasan lévőnek tűnk. Vagy annyira jelenleg nem számít?
miután állandoan kivágnak a remegö kezem miatt, új short próba, ezúttal M30 jele alapján, ami többé-kevésbé megerösítettnek vehetö, bär megint kell egy piros gyertya az alsó kanóc miatt
Hat igen, en nem igazan ertem miert olyan erdekesek ezek a 0,25-0,3%-os skalpok. (25-35-pontok) Es ha ez a target, hol van a stopp? Bekerar minusz 0,15%? Gyakorlatilag garantalt a kiutes.
Persze a topicba neha belebele olvasgatva ugy tunik minuszba tobben/tobbszor hagyjak menni 3x 4x annyira, mint ezek a skalpok.
(probalni kiprobaltam a daxot en is, nekem nem jott be anno)
Még az 5/1-ben járnánk.
----------------------------------------
Nem szerintem. A gondom, hogy az 5/1 így túl nagyra sikeredett.
Az 5/1-es hullám 1.656 pont túl sok.
A nagy 1. hullám 1.776 pont volt.
Most felfelé megyünk 14.670 irányába, így a korrekciók a 2. és 4. hullámoknál lefelé van.
Hány %-ra ment a korr. eddig?
Olvastam, ha a korrekció nem megy min. 38,2-ig az nem is igazi korrekció. Na akkor lehetne még elképzelhetetlen emelkedés hátra. Még az 5/1-ben járnánk.
Még lehet egy expanded flat b hulláma?
-----------------------------------------------
ez sosincs kizárva, de ennek utána kellene néznem. Mindenesetre nagyon durva lenne, az biztos, hogy még a dörzsölt befektetőket is átvernék.
Csak mint érdekesség, ha valakit érdekel!
Az első hullám nagyságából nagyjából lehet következtetni az 5. hullám csúcsára.
Tehát az első hullám nagyságának a 161.8%-ára esik nagyjából az 5. hullám csúcsa, ami a mi esetünkben 14.548-ra jön ki.
Már lehet, hogy unalmas, de a:
A 2. hullám jellemzően 50%, 61,8%, 76,4%, vagy 85,4% -a az 1. hullámnak, de a legsűrűbben a 61.8% fordul elő.
Esetünknél még az 50%-ra sem jött vissza, ami 12.695 lett volna.
Ha pedig a 61.8%-ot nézzük, akkor 12.499 lenne.
Nem hiába vártam a 12.500-at.