Hamarosan zárom a reggel nyitott longokat.
13.250 környékén short betéve.
Hamarosan zárom a reggel nyitott longokat.
13.250 környékén short betéve.
daytrade nekem továbbra is csak játék, nagy pénz csak "Buffett módon" (tetszik XD ) van befektetve, ez a dt nekem inkább csak olyan, mint másnak a póker, ahol élvezi a játékot, és ha minden jól megy, többször nyer, mint veszít. :p
Ahogy régebben olvastam más topic-okat is Neked is ez volt a fő irányod...
Buffett féle viselkedés > jó áron megvenni ha úgy hozza az élet és tartani sokáig
Most is megvannak még vagy már csak DayTrade-ben nyomod?
Én m30 és h1 függvényében long mostanában 213 és 265 targettel, utána megvárom mit csinal m30-on , majd csak utána nyitás, akár long,akár short
Hagyd ott, én is ezt csináltam,azóta ML papírokban bőven visszahoztam a dax bukómat, sőt még vastag pluszban is vagyok! Ha majd ezt a sok "kriksz krakszot" úgy értem mint ők-50 év- mjad ,akkor lesz újra dax-om, addig csak demo!
Taktikám: 13.250-ig kis long, 13.250-től short legalább 13.000-13.025-ig
sp futi long vetelem 2709-en vár, dax longot hamarosan nyitok
Az SP-nek is minimum le kellene jönnie 2.714 vagy 2.705-re.
Még akkor is, ha folytatná tovább az emelkedést utána.
egy háromszög is lehet belőle. A háromszög csak a 4. és a "b" hullámoknál alakulhat ki.
Sziasztok, jó reggelt!
Irány fel 13.250 környékére.
13.250-13.265 dönti el az irányt. Oda ma felmehetünk. Ha áttörjük long, ha lepattan short.
Amíg át nem törjük, addig továbbra is a lefelé irány tartom esélyesnek.
Ezt jól látod!
100 kezdö daytraderböl jó ha 1 sikeres tartósan!!! A daytrader a legnehezebb választás az összes tözsdei hozamkovácsolási módszerböl és majdnem mindenkinek a nagy garantált bukással is azonos, vagy ha nem is, akkor teljesen értelmezhetetlen hozamot termel befektetett idö arányosan.
És ezt nem csak én mondom, hanem velem azonos ideje (15-20 éve) kereskedö ismeröseim és barátaim kivétel nélkül! Én forextól kezdve, certifikátokon és opciókon át mindent kipróbáltam, és csak az alaposan megfontolt, hosszú távú, nagy tökével eszközölt befektetések érték meg. A többi mind csak játék.
Vettél volna pl 14 euros átlaggal (mélypont felett 40%-kal!!) raiffeisen részvényt, és ránéznél havonta egyszer, csak a profitot kéne számolnod! Hamarosan 35 euró fölé is kitörhet....Erre kell több millió ft-ot tenni és hasonló befektetésekre, és nem marháskodni dax short longgal és pár tized százalékos elmozdulásokat találgatni 200x töke áttétellel....
Most már tényleg úgy érzem, hogy mivel szinte soha semmi nem sikerül, bárki segít, bármennyi jó információval rendelkezem, bármilyen jól gondolom, tudom, érzem, hogy mikor mikor mit kellene lépnem, ha folyamatosan nem sikerül megvalósítani, akkor ebből a helyzetből mindenképpen szabadulnom kell, mert már lassan nem is hasonlítok az eredeti magamra, a
„tőzsdézés” miatt már minden háttérbe szorul nálam, amik pedig mind egytől egyig, külön-külön is sokkal fontosabbak mint a tőzsde. Úgy hogy ezt most már nagyon gyorsan be kell fejeznem, nem tartom kizártnak, hogy akár holnap vagy néhány napon belül akár minden DAX pozíciót lezárok, aztán vagy befejeztem vagy magasabb idősíkokon (ahogy mindig is terveztem) ritkán, nagyon jó szituációkban próbálok meg csak időnként kereskedni. Meglátom, de ezt így nem lehet, nem szabad tovább csinálnom.
csak az alap csomagot vittem át holnapra, jobb a profit a zsebben, eleget hazardiroztam ma
Már profitvedo mehet a duplazott részre , így már csak az alap pakk kockázatát futom. Bár holnap reggelre szabad ezt átvinni?
Emiatt az általad is várt DAX csökkenés miatt én meg a 13216-on vagy a 13060-on nyitott shortok közül 1-2 zárását tervezem 13200 és 13300 között.
Fel tudnál tenni egy pl. H1-es vagy H4-es chartot, ami a jelenlegi helyzetböl a várhato longos verziot mutatja az eddigi shortos helyett. Jo lenne egyszerre látni mindkét opciot.
Lentebb is irtad, hogy 13210-nél már kivágod a legutobbi shortod (ha jol emlékszem). Nekem oda van betéve a következö, majd 13270-re az azután következö short nyitási megbizás. Késöb te is irod, hogy holnap le kellene mennie 13030-13100 körülre (ha jol emlékszem). Irod, hogy a shortok nagyobb részét esetleg zárod és fedezö longokat nyitsz. Ugye ezt nem 13200 környékén, akár nyitás után tervezed, hanem miután 100-200 pontot csökkent a DAX. Mert ugye pl. a H1 RSI, stb. alapján, esetleg még néhány tiz pontos emelkedés valoszinü csak és akár 13200-13250 körülröl le kellene fordulnia. Megvizsgálnád alaposabban és tennél fel rola egy chartot, hogy hol kellene "mindenképpen" lefordulnia?
Köszi elöre is.
NASDAQ AZÉRT ESEGET