A rákért nem zaklatott engem is egy hasonló 16 éves korom körül.. :-)
A rákért nem zaklatott engem is egy hasonló 16 éves korom körül.. :-)
Nagyon résen kell ám lenni, az is lehet, hogy ez csupán illusztrációóóó :-)
nagyon jó kis csaj az a matek tanárnő, tudnék neki állást ajánlani egyből...
a srácoknak mákjuk van, ha a svédeknél történik, akkor rábeszélésért már ülnének :-P
Szerintem csak rajtad fog ki(?) a feladvány, nem érzem öszintének kérdésed
trendmanka padtársad két amöbaparti között is megfejtette ezt a sherlocki rejtvényt
hogy nem vagy okosabb, mint egy ötödikes? :)
én elolvastam az eredetibb forrásokat, és ott nem rémlik a rábeszélés szó, mint büncselekmény. A beleegyezés kategóriája módosul, és hogy a beleegyezés hiánya is elég, fenyegetés nélkül is. De müködik a click-bait, a rábeszélés szóra máris ugrottak sokan.
Nem vagyok biztos benne, de talán Angliában már 1976 óta így van.
végül is ezzel mit szeretnél tudatni velünk? :)
Magyarázat arról, hogyan müködik az agyad, ha megtámadnak
Ugyanúgy müködik, mint a milicistáé, akire életében elöször sorozatlövö fegyverrel tüzelnek, vagy mint az ösemberé, akire rátámad a kardfogú tigris.
Nem, nem úgy, mint máskor.
Avagy miért teljesen irracionális elvárás, racionális viselkedést várni.
http://www.psychologytoday.com/blog/sexual-assaul...
Ja, a szerzö neurobiológus, aki hatóságok (rendörség, katonaság, ügyészség stb) számára végez oktatást/felvilágosítást.
Szemléltetés arról, hogy valójában, milyen ruhákról, öltözködésröl is van szó:
nem véletlen, hogy ők szaporodnak- azaz a társadalom önfenntartó, mi meg kihalunk.
:-DDD
Én kezdem gyanítani, hogy a mohamedán világ valahogy a liberalizmus átfordulásátbó, elfajulásábóll jöhetett létre.
Hiszen, ha a férfiak nők által történő zaklatását jogszabállyal nem, akkor öltözködéssel szükséges szabályozni.
hát amúgy tényleg durva néha, ha lemegy az ember a konditerembe és ott a csajok olyan kis falatnyi ruhákba öltöznek be, hogy az csak na.
Mert okés, az ember strandra megy ott számít arra, hogy bikinis csajok fognak rohangászni, de konditeremben a vérre szükség van az izmoknál, különben rám esnek a súlyok a fekvenyomásnál...
Gyakorlatilag nemcsak, hogy szexuálisan zaklató látványt nyújtanak, hanem még gondatlanságból elkövetett életveszély okozásával is be kellene perelni őket!