Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Menj innen, nem tetszel

#810483 tozsdenyul Előzmény: #810480

erröl van szó, te sem tudod definiálni, hogy szerinted mi az alfa...

"alfa hím: vezér hím."

"Illetve attól is függ, hogy melyik nő mit preferál jobban"

Most akkor melyik? A nötöl függ? Vagy a pasiban van az alfaság?

Ez amit itt próbálsz összehozni, a tipikus alfa PUA definíció, az az alfa, aki becsajozik...azaz önmagával definiálod. Ha a csaj elutasítja, akkor nem volt elég alfa. Ha nem utasítja el (való világ), akkor mégis alfa, bár meg nem mondtad volna róla. De persze, csak ott és akkor alfa, amúgy nem :)

Ti tényleg egy-az-egyben összehoztok itt egy PUA tanfolyamot, ott szószerint ezek a panelek mennek...

Menj innen, nem tetszel

#810482 TrendMan Előzmény: #810472

Mondok egy egyszerű példát az utolsó állításomra:

Szerintem lehetetlen megérteni, hogy miért hord olyan sok lány

-5 C fokban térdben megszaggatott nadrágot.

Ez teljességgel ellentmond minden ésszerűségnek, de szerintem esély sincs rá, hogy ezt valaha megértsem vagy egyszerű választ kapjak rá.

Holnap majd kilépek az utcára és ismét csodálkozom egy nagyot.

Menj innen, nem tetszel

#810481 TrendMan Előzmény: #810477

:-)

Na jó, de minden dolog sokkal érdekesebb egy másik nézőpontból is látva azt.

pl a buddhisták szerint, ha isten egy nagy szürke elefánt, akkor egyesek egy szürke falat látnak, mások négy széles oszlopot, a harmadik meg egy vékony, hosszú farkincát :-)

Menj innen, nem tetszel

#810480 matgab Előzmény: #810476

alfa hím: vezér hím.

Nem feltétlenül az ideális hímet (jóképű, fehér hibátlan fogazatú, IQ-ja 150 feletti, magas kisportolt, eredményes sportoló, szimmetrikus, termékeny stb.stb) értem alatta.

Alfa az elég ha csak bizonyos részterületen vagy közösségben alfa.

Tipikus példa a Való világ. Valószínű a kinti életben eszükbe nem jutott volna egymással összejönni, de ott az adott szűk körben összejöttek, mert ott annak az adott nősténynek az volt az alfa.

Vagy a rockzenekar vezetője, vagy a munkahelyi főnök, vagy a gólyatáborban a harmadéves , vagy a táncórán a tánctanár, vagy a prof az egyetemen.

Illetve attól is függ, hogy melyik nő mit preferál jobban. Nyilván azt nem preferálja senki, hogy buta legyen vagy csúnya, de van akinél ez kizáró ok, van akinél nem.

Menj innen, nem tetszel

#810478 Tapasz Előzmény: #810476

Pl. szerintem Alain Delon úgy nezett ki, és ugy is viselkedett, mint egy alfahim (érthető okokból)

Menj innen, nem tetszel

#810477 matgab Előzmény: #810454

mondtam, hogy ne vonjuk be nyuszit.

Szerinte nem léteznek alfa hímek kijelentésével meglepett. Azt hittem a hímek létezését fogja tagadni...

Úgy látszik még ő sem eléggé liberális

:-)

Menj innen, nem tetszel

#810475 Koffein Előzmény: #810471

aham, te kromoszómák alapján állítod fel a diagnózist ... szóval nincs alfa, nem is volt :)

Menj innen, nem tetszel

#810472 TrendMan Előzmény: #810463

Lehet, hogy bizonyos megközelítések itt már nem aktuálisak, de az sokkal súlyosabb, hogy sokak aktuális megközelítése meg nem reális.

Egyébként meg, ha valaki egy színvonalas emberi kapcsolatra törekszik, az minden esetben aktuális kellene, hogy legyen.

Különben a forma diadalmaskodna a tartalom felett, az meg ugye nem viszi előre senkinek az ügyét.

+++

Nagyon sokszor az a tapasztalatom, hogy a nők valamiféle ki nem mondott mintakövetésből tesznek dolgokat és a megértésre igen korlátozottak a lehetőségek, mert egyenes kérdésre esélyed sincs értelmes választ kapni.

Menj innen, nem tetszel

#810470 Koffein Előzmény: #810468

nem létezik alfa? összehasonlításképpen nézzük már meg, berki vs alekoszt, hogy kit választana a nők többsége és miért? ... :)

Menj innen, nem tetszel

#810469 Koffein Előzmény: #810465

társkeresőkön nagyon szelektálnak a nők, mert sokkal több az idióta, az általad írt 150 levél miatt is :) először is nézik a fotókat, rákeresnek a fotókra, hogy valós.e, majd nézik mit írt a levélbe, mit írt bemutatkozóba és ha megfogta valami, akkor válaszolnak... van ismerős, aki így találta meg élete párját (ezidáig) oszt kifaggattam a csajszit mi van a kibertérben...

Menj innen, nem tetszel

#810468 tozsdenyul Előzmény: #810465

"jön a liberális hülyeségekkel, hogy elméletben hogyan kellene, hogy működjön."

Én mindig azzal jövök, ami alátámasztható

Az elméletileg szerinted hogy van vonalat te képviseled :)

Az alfa hipotézist már állatokban is erösen módosították, pl a teória kiötlöje 1999-ben visszavonta tézisét teljesen, de a PUA kapcsán végzett emberi kutatások sem igazolták finoman szólva az "alfázást".

De elnézést a zavarásért,

folytassa a csajozást, Alfa!

:)

Menj innen, nem tetszel

#810465 matgab Előzmény: #810454

Nyuszit inkább ne kérdezd, jön a liberális hülyeségekkel, hogy elméletben hogyan kellene, hogy működjön.

Az elmúlt 15 évben annyi változott, hogy a közösségi média miatt a nőknek még inkább elszállt az agyuk (már bocsánat és természetesen rengeteg kivétel van, akiktől elnézést kérek) mert tele nyomják az egojukat like-okkal, meg ha felregisztrálnak egy társkeresőre, akkor ott mindjárt napi 150 levelet kapnak- ami elhiteti velük, hogy igenis ők a hercegnők, akiknek majd létezik az ideális herceg. Ráadásul a reklámok is egyre erősebben hatnak rájuk, egyre inkább a virtualitásban él mindenki, egyre kevesebb az élő természetes normális visszacsatolás.

Vidéken még sokkal normálisabb a csajok mentalitása, mint Pesten, Erdélyben vagy Kárpátalján még normálisabb.

Volt olyan, hogy kamu női profilt létrehoztam társkeresőn, hogy megnézzem , hogy mi van, mert egy csomó haverom állította, hogy már annak is örülnek, ha netes társkeresőn legalább egy lerázó levelet kapnak a nőktől (pedig értelmes , normális, egész jó -átlag feletti anyagiakkal , átlag külsővel/magassággal rendelkező emberek)...

És tényleg, felregisztráltam nőként, képet sem tettem fel, nem is írtam semmit szinte magamról és már elkezdtek pittyegni az üzenetek a pasiktól.

Aztán nem váltó lettem és feltettem Freddie Ljungberg (Calvin Klein model és Arsenal focista) egy kevésbé ismert régebbi képét, hogy hángy levelet kapok.

Egyet sem kaptam, bár hetente kb heti kettő jelölést kapok, hogy kedvencnek jelöltek átlag környéki (mondjuk 4,5-6,5 közötti) csajoktól. De ezeknek a csajoknak kb a 90%-a bejelöl kedvencnek és 2 nap után már nincs rajta a társkeresőn...!!

Menj innen, nem tetszel

#810463 tozsdenyul Előzmény: #810454

pl a "40 éves nö nehezebben esik teherbe, mint a fiatal fogamzásgátlóval" toposzt is cáfoltam, számokkal, statisztikákkal, linkekkel de ugye minek? Teljesen jól kitárgyaljátok hogy a nök hogy müködnek, mindenféle egyéb (pl akár nöi, akár más) input nélkül, minek zavarnék :)

Szerintem így sokkal jobban megy ez nektek :)

A világ rohadtul gyorsan változik, nem biztos hogy a 30 évvel ezelötti megközelítésetek jó lesz, de legalább mind egy véleményen lehettek :)

Szerk.: kb, mintha egy PUA tanfolyamot hallgatnék...

Szívesen randizna akár e…

#810459 TrendMan

Szívesen randizna akár egy robottal is a fiatalok nagy része

Egyre nagyobb szerepet töltenek be életünkben a robotok, nincs ez másképp a magánélet terén sem. Ma már ott tartunk, hogy világszerte a 18-34 éves fiatalok 27%-a bonyolódna romantikus kapcsolatba akár egy robottal is - derítette ki egy 12 ezer ember megkérdezésén alapuló, a párizsi Havas által végrehajtott kutatás.

Egyelőre rejtély, hogy miért, de tény, hogy a férfiak háromszor nagyobb valószínűséggel randiznának egy robottal, mint a nők, igaz, ezt "csak" a brit megkérdezettek válaszaira alapozzák a kutatók. A robotkapcsolatokon túl arra is fény derült, hogy a brit férfiak 20%-a otthonosabban érzi magát a közösségi médiában, mint a valós világban.

Az összes megkérdezett 70%-a azonban úgy értékelte, hogy az okostelefonok gyengítik az emberi kapcsolatokat, a 18-34 éves fiatalok 42%-a pedig azt mondta, hogy kellemetlenül vagy boldogtalanul érzi magát, miután ránézett más emberek online életére.

Menj innen, nem tetszel

#810454 TrendMan Előzmény: #810438

Ez egyébként tényleg így van.

Erre én egy oroszlánokról szóló természetfilm nézése közben döbbentem rá!

Jé, ez nálunk embereknél is épp így működik::-O

Azért kíváncsi lennék még két dologra:

1) Nyuszi pajtás véleményére!

2) Mennyiben, hogyan változott a 'rendszer' az elmúlt 15 évben? Én úgy látom, hogy erős eltolódások vannak.

Menj innen, nem tetszel

#810442 Tapasz Előzmény: #810441

Én is. De azt kifelejtetted, hogy a férfiak nem alfahím 80%-ának egy része neveli fel az alfahímek által elhagyott nők gyerekeit (akik már rájöttek arra, hogy nem mindig előnyös férjhez menni egy alfahímhez, vagy már otthagyták őket egy fiatalabb kedvéért).