nincs kizárva, habár én ezidáig concordera gyanakodtam
meglepődnék, ha nem lenne új tulajdonos bejelentés, például STATUS Capital Befektetési Zrt. vagy magántőkealap vagy hasonló
bázzz ahogy leírtam 340re be is tettek 110k-t, 339re 72k ... de már ki is vették ... tróger banda :)
ha a csillagok is úgy akarják, meglehet a 330 feletti záró
itt a csík, no most lesz érdekes mit hoznak ki belőle
jaaa így már értem :)
nálam a 308 felett maradás volt a fő kérdés, terv szerint alakulnak a dolgok... 330is meglesz, csak mindent a megfelelő időben, e még nem egy opus :-p
az az ellenállás már kb 2 hónapja..
ezt a pozíciót szarul kezeltem, de kapják be ettől függetlenül... tegnap visszaöntötték, mert ma jött a hír
miért kéne 330 felett zárni?
kik és miért nem akarnak 330 feletti zárást ???
bazzeg tényleg mindig az megy, ami nekem épp nincs...
Most hogy OPUS-t vettem most az döglött be. Appenint vettem akkor az döglött be, amikor CIG-em volt az kezdett el esni... Amikor OTP-m van a Richter megy, amikor Richterem akkor az OTP. Ha mindkettő van, akkor egyik sem.
Konzumom meg még nem volt, az persze felment 50-ről 3000-ig...
jéééé cuki pofik 340re be is tettek 282k-t ... ééés le is álltak a 100k-val 322re :D
no átütötték, és be is álltak védeni 330at nettó 118k-val .. mókás :)
továbbra sem értem kinek milyen érdeke a 330as dugó, de ha az atszakad, felső limit jön, ez szinte biztos
Majd lebontják! :)
no lássuk ezt a 330at átviszi.e? pakolják visszafele a falat rendesen :)
Szép forgalom van!
én is azt látom, hogy vkik szándékosan fogják, és nem értem, miért??!!
Valaki gyűjtögetésere várunk? Amíg az a szerencsétlen nem szed össze eleget, nem engedik emelkedni??
Már sokadjára verik vissza látványosan, ahogy 330-t megközelíti
ma minden esély megvolt a kitörésre, de egyből adják... Felfele húztam rajta, de egyből beleadtak, lefele meg szórtam. A nyerő nagy része realizálva. Még van azért szép számmal, de ahhoz képest mennyire nem megy, nagyon figyelem középpontjában van. Aki pedig ma beleadott - a lehető legidiótábban - 50-70k körül bebaszta a rallyt... Egyelőre nem cél, hogy elinduljon.