Ma reggel szép pakkok vétele 300, 308 és 310 ért. Most már száguldani kéne :-)))
Ma reggel szép pakkok vétele 300, 308 és 310 ért. Most már száguldani kéne :-)))
Nagyra értékelném, ha nem kellene 450 alatt kiszállni :)) Az MKB sztori nagyon nem épült be még sztm. Konzum pedig igazán megjelenhetne itt is tulajdonosként :)))
Felfele sok ellenállás nincs, mert nagyon régen járt ilyen magasan az árfolyam
még a 308 https://invst.ly/5vkjr ha a fölé sikerül varázsolni új időszámítás következik...
lehet tévedek, de így első ránézésre 360 - 380tól jönnek a durvább ellenállások... vélemény?
úgy látom csak pislákol a tűz, az 1milliárdos alap létrehozása nem hatotta annyira meg a spekiket :o))
Ezt de szépen láttad, grat!
Nekem meg nem szabad ehhez nyúlnom, a lehető legszarabbul szálltam ki. :-(
nekem a ma reggeli bővítés :)
Hát ez a tegnapi vetel igy utolag elég mák volt.
remélem virág feri száll ki , hogy opust vegyen :)))
vagy a masterplast kiszálló áttolta ide a biciklit :)
nekem van egy valag, meetingen voltam így megvan még :) árazzák a jó gyjt remélem :)
Eladva 302 ért. Maradt még a 293 as pakkom
mindig az a kva részvény rallizik a BÉT-en , ami nekem épp nincs.
2015-ben OTP-m volt, akkor a Richter rallizott, aztán átnyergeltem Richterre, a döglött ló OTP helyett, erre az kezdett rallizniés ez ment 2 évig... Aztán megindult a Konzum, amit végignéztem, megindult az FHB, arra ráugrottam és néztem ahogy közben rallizik az OPUS, miközben az FHB lejjebb van, mint a vételemkor.
Na megindult az Appenin meg a CIG, gondoltam veszek CIG-et, hogy legalább egy ralliból ne maradjak ki. CIG visszaesett, Appenin ötszöröződött.
Aztán vettem Appenint, és kiszálltam a CIGből. Az eredményt tudjuk a CIG már aznap +10%-ban , az appenin meg beesett 1170-ről 600-ig (igaz, ott még időben (820-nál)ki tudtam szállni . Na most hogy így beesett az OPUS meg az Appenin , gondoltam, hogy veszek opus-t Appenin-t, és csökkentettem az FHB pakkomat.
Erre most elkezdett beidulni az FHB (nem annyira,mert ebből még mindig sok van) és megindult a CIG...
Ha pont az ellenkezőjét tettem volna meg mindig amit tettem, ma már nem kéne dolgzni járni...
Igen, ezért vettem én is azt a CIG adagot, amit ma eldobtam. (Mondjuk rosszkor vettem, de erről most nem szeretnék beszélni. :-) )
Viszont az Opus és App még csak most kezd rallizni! Remélem...
Nem, de az utobbi időben az ment, hogy az opus és az appenin rally után jött a cig. Hátha ...
Na, miért nem szóltál, adtam volna én neked! :-)
Itt valami aljat véltél felfedezni?