Nocsak, életjeleket mutat a papír!
Nem vagy egyedül. Szerinted én hogy látom, vajon miért vagyok benne 1/3 tőkével, miért nem ugrálok ki belőle? ;-)
Ha még egyszer elmegy 11K-ig, azzal meg is lenne a közel 10%, és ez nem lenne olyan nagy produkció.
Szerintem a 9950-10000 megtartotta, és már fordult.
úgy érzem, hogy lehet vissza kéne szállni, bő 5% benne lehet, de az is lehet, hogy 10% is
Komolyan mondom, még ennek a délutánnak is örülök! :-)
Kellenek ezek a napok, hogy megtanuljuk értékelni a kis jót is. :-)
és az lett...nem is csúnya :)
a forgalmi adatokat hagyjuk figyelmen kívül :D
ne legyünk telhetetlenek...még az is lehet, hogy tényleg zöld gyertya lesz :)
:-) Brutál kitörés, majd kibökte a monitor tetejét!
Szégyen ez a papír most...
ennyire töketlennek se láttam hosszú évek óta a papírt...
Piszkosul kellene, még ha bármilyen nyögvenyelős is lesz. A forgalom sajnos egy vicc.
Bazi nagy forgalmú doji sikeredett mára, talán ez volt a fordulós nap. (?)
Ez legalább tetsző dolog sorosgyuribácsinak. :-)
Amúgy ez egy bíróság által betiltott szervezet vagy mi a faxért nem lehet ott számlájuk?
mostanaban nem jatszom, de volt idő amikor ha nem mentem, akkor masnap a szemelyzet mar rakerdezett, h mi bajom volt tegnap... :-)
Rulett, blackjack, bakkarat leginkabb...
Komoly forgalom kerekedett, nagy játék zajlik itt 10K körül. Remélem nem lefele dől...
gondolom tállai mol andrás akciója amerikában nem aratott osztatlan sikert, adják a piacot
Nem gondoltam , hogy ennyire visszaadják. Ilyen könnyen. Olyan menetelést vágtunk ki itt októberben mondom mi lesz itt év végére.
Nagyon zavaró ilyen korrekcióknál mikor ránézek amcsikra alig estek valamit index szinten mi lenne akkor ha nyomnának egy mínusz 10%-os hetet.
Nem kellene most év végére a balhé.