Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#8159 Waszeitung Előzmény: #8085

A pozi határozza meg a célárat.....és az a cég amelyik erősen veszteséges,kár ezekre hallgatni,a pénzfeldobás jobb találati arányt biztosít!

#8085 rbbj11 Előzmény: #8083

pontosabban az aranynak most jön az ideje az ubs zsenii szerint, hisz 2500 usd lesz. :) Olaj pedig recesszió közepén 300 usd - ezt is olvasni fogjuk tőlük, majd meglátjátok ;)

De talán hamarabb olvassuk majd: arany cél 100 usd. Mondjuk ezt majd akkor írják, ha 890 usd alatt marad egy ideig...

#8083 rbbj11 Előzmény: #7705

hagyjuk már ezeket a nagy célárakat....már k.-ra idegesítenek....Mondok egy jó példát: longoltam ft-ot, majd zártam is 300 körül, azt mondják: minek? 280 a célár. Aztán elindult másnap felfelé. Raffi mtsai pánikba estek ujra 304-t látva, célár már 320 volt. Mondom én: ez csak korrekció, jön 295. Erre ők: nem, vége a világnak.

Mai napon képzelhetitek mennyi az új céláruk. Na nem baj. Szóval az UBS és tsai dögöljenek meg, finoman is szólva, senkiházi nullák, eljátszották a saját pénzüket, és van pofájuk folyamatos árkövetést végezve még megszólalni. Remélem, nagy megtisztulás lesz a piacon, és az összes ilyen nulla minőségű szutyok eltűnik a süllyesztőben. Eddig könnyű volt, ingyen dőlt nekik a tőke, csak buy and hold kellett a legtöbb dolognál, ahhoz meg nem kellett ész. De vége az arany időknek, mindannyian tudjuk.

#7913 Waszeitung Előzmény: #7899

Amennyiben emelnek viszont Mnb ék 150 bp akkor cumi van,nem lehet hogy ezért adják?

#7899 hosszhuszár Előzmény: #7894

Telekom nyugi van.

Oszt előtt megtépik biztos, hacsak nem lesz valami oszt nyirbálás...

#7894 Csokigyáros Előzmény: #7884

nekem az 510-es beker átlagáramra is jó hozamnak tartom,

legfeljebb bezúg vágás után, de nyár végére szvsz ugyanezen vagy feljebb fog mozogni...

#7886 kelvin Előzmény: #7884

valami nagy kiszálló lehet.

Gondolom nem akarja megvárni az osztalékvágást