azt mondja, hogy
Tépik az OTP-t,
miközben ránézek az árfolyamra, azzal kell szembesülnöm, hogy nem tépik olyan ütembe, mint ahogy rugdosták pénteken.. nagyon szomorúúúúú ez így...
azt mondja, hogy
miközben ránézek az árfolyamra, azzal kell szembesülnöm, hogy nem tépik olyan ütembe, mint ahogy rugdosták pénteken.. nagyon szomorúúúúú ez így...
Újabb ok, hogy essen az árfolyam. :-)
Ez kemény nap lett, brutál befejezéssel. Mindez egy döbbenetesen jó gyj-re. Tényleg szép.
hűha. szép.
Persze amikor a fél pakkomat eladtam múlt gyors előtt akkor hírre vétel volt. Egy gyorssal később kellett volna hírre adásra játszani. Alig 3 hónapot tévesztettem.
Mondjuk illett azért egy korrekció év vége előtt mert ha így menetben megyünk az év végébe hát az összes grafikon kijön a monitor tetején. :)
Ezzel most letették 10 k környékére lehet elfelejthetjük 11 k feletti évzárást. Csak nehogy ezek a mókamikik év végére megöntsenek mindent. Mondjuk passzolna ehhez az évhez mert nem akar esni májusban, nem akar esni októberben, hát mikor essen év végén. Az szép szopatás lenne.
szépen megszórták, remek gyj szép reakció. Kiszálló nap.
Szerintem most rövid távra az a kérdés év végére mi lesz a hangulat a piacokon. Látom megtrükköztek a 10500 feletti vétellel.
Elvileg egy ilyen örömködős év a világban furcsa lenne egy parával záródna. De lehet épp ezért ez fog történni. :) Meglepődnék azért rajta.
Nekem tetszene olyasmi, hogy év végére átmennénk a 11k-n .
óóó hogy aszalódnának meg, akik ezt is adják... wáááá de dühös lettem...
A vártnak megfelelően egész "tűrhető" a jelentés. :)
Ami a lényeg vsz, hogy a következő években tud e így tovább építkezni . Ha nem jön olyan szintű válság ami ügyfeleket fizetésképtelenné teszi tömegesen akkor ezekkel az alapokkal 200 mrd alatt nehezen tud termelni éves szinten. Ami igen jó. Ez nagyjából azt jelentené 5 éves időtávon egy saját tőke duplázás mint valószínűség adott.
Ha extra jó munkát végeznek akkor még több is. Akvizíciók nagy kérdés mert azzal lehetne turbózni a dolgokat mennyire jól sülnek el.
Na, az már jobb lehet, mint az én vételem. Bár amilyeen nap ez, lehet, hogy délután limiten zár ez is. :-)
Egész piac szar ma, nem követhető a játék, nem kellett volna piszkálni.
3adaggal 300alatt.
de mint ahogyan szokvoltlenni,csokoládé elfogyott pisztácia nem is volt.
egész piacot mintha tömnék
nekem is furcsa, azt olvastam ,hogy a citi adja elvileg
Na ez milyen? Ez egy új műsor, eddig mindig meghúzták jó gyj-re, azután délben öntötték, most ez valami új tánc. Nem is tudom a lépéseket, összeakadtak a lábaim...
Valaki megöntötte? Beszarás. Vagy stopokat szedegetnek a brokifiúk?
Ennél azért tényleg egy "kicsit" többet várna az ember. Érdektelenség, punnyadás. :-/ Csak én veszem... :-)
Jó, fog ez menni, csak ezek szerint elmaradnak az adrenalinos otp napok.
nem robbant fel az árfolyam a gyjre