Az leszel , amit megeszel.
ez volt a legjobb döntés a kúria részéről :)
Teljes szólásszabadság van, és bárki anyázhat, majomkodhat, náculhat, fasizulhat vagy a látszatnak megfelelöen Ner-kompatibilis a Stockland, csak jobboldaliaknak van ez alapvetöen, feltéve ha megígérik hogy egyáltalán nem teszik?
Tessék!
Ilyenek a nők ma:
https://zoom.hu/2017/11/07/a-kuria-szerint-nem-hib...
Nagyon résen kell lenni, mert lekapnak a 10 körmödről!
látod ilyen a fajtád.. még ezt sem érted mi az hivatás.. egy igazi orvos azonnal segit ha baj van.. a te féléd egyből a számlát lobogtatja.. ha ki van fizetve akkor már farkasos mosoly.. csinál valamit de már várja a követ kező apanázst..
vagytok páran ne aggódj..
orvos ápoló tanár az hivatás.. még ha a kufárlelkűek rá is telepednek..
amúgy "menj anyádba" és "kussolj" (idézet tőled) mondanám ha te lennék vagy a te fajtád..
milyen igazság? Hogy pénzkérdés? Az neked fáj majd, mert te szeretnéd a nödet a magyar egészségüggyel gyógyíttatni, és majd bunkósággal nagy hangon próbálsz neki a semmiböl növért teremteni. De nem lesz. Fajtázhatsz majd nagy hangon miközben te ágytálazod, vagy nézed ahogy a túlterhelt növér félregyógyszereli. Már ha értenéd mi történik...
Az egészségügy amúgy imádja a "fajtádat", a nagyhangú, bunkó, agresszív betegek és hozzátartozóik statisztikailag lényegesen több mühibát szenvednek el, úgyhogy bátran add csak magadat, jó lesz az :)
A fórumot majd jobban hanyagolom a jövöben, már túlságosan lesüllyedt az új magyar bunkirályság átlagos szintjére.
Nem lehet már megszólalni se, hogy ne jöjjön válaszként gyülölet, inzultus. Szép lett az ország.
fáj az igazság igaz... ilyen a fajtád..ne igyál tisztaszeszt gyogyóra füles mert rohamod lesz..
szegény lmp kimaradt a jóból...
"Nemrég meglékeltem egy öregasszony koponyáját; azt gondolta, hogy ő Hatsepszut királynő, de amikor meggyógyult, csak szegény öregasszony lett belőle, és többé nem volt olyan boldog, mint akkor, midőn Hatsepszut királynőnek hitte magát."
Politikai pálya, ha valaki komolyan űzi akkor mártíroknak , vagy diktátoroknak való. Különben rettentő taposómalom lehet, a sok birkát minden nap legeltetni. :) Egész nap hülyének tettetnie magát az embernek, és azt nagy komolyan előadni. :)
Másrészt ilyen kétélű fegyver mint a fenti idézetben látszik mert a jó szándék kevés visszaüthet könnyedén. Sokszor az igazság rosszabb következményekkel járna mint a gyogyó műsor.
látom, megint "nem-minösítesz", majompofa. Az én, és föleg a "fajtám" hivatástudatának elemzéséröl a teféle ostoba paraszt leállhat, jó?
Elégszer figyelmeztettem, hogy mi lesz. A ti érdeketekben, ingyér. Azt is elmondtam, hogy kire és hogyan kell odahatni. Kire kell mérgelödni.
De eszed nulla, hogy megértsd. Csak höbörögni tudsz, amikor már tényleg odáig ér a szar, ahová várható volt hogy elér majd. Arra pazarlod az indulatod, aki a fórumon a témában tett is valamit. Gratulálok, észlény.
És még most sem történik semmi, neked a téma magas, aki meg felfogja, nem tesz semmit.
Hát, akkor ez van, pajti. Mérgelödj az én hivatástudatomon, soroscsicskázz, gyurcsányozz, attól neked sokkal jobb egészségügyed lesz :(
A magyar embereket sajnálom, ök is azt kapják majd, mint te. Pedig nem mind buta paraszt.
De ez van.
igen..a te féléd nem tudja mi az..hivatás.. nem vagytok alkalmasak nem kötelező csinálni..
voltam mostanában több eg.ügyben.. jól felszereltek sok az új gép.. és bizony a neoliberális csicskák szabotálják a dolgokat..
ha ad a doki egy időpontot és akkor éppen szabin van.. akkor az a szarházi lelkében kerekedik.. nem orbánozni kéne.. hanem rendesen dolgozni..
de nem egyedüli.. beirják beteget időpontra.. de arra az időpontra még 4 másikat is..
a betegirányitók irányitanak össze-vissza..
a nővér úgy beszél a beteggel mint kutyával..
mostanában helyretettem párat..
soros népe hej..
vannak persze jó példák is.. akik teszik a dolgukat..
ott volt kisszerelmedéknek a libsibalosoknak 8évük rendbe tegyék a dolgokat.. a lopásra és a csődközeli állapotba juttatásra futotta a soroscsicskáktól..
igen, az.
sok-sok eve irom, hogy hagyjatok lezulleni, szetrohadni. Utolag kiabalni meg kerdezni mergesen mar keso...
pl akkor kellett volna, amikor a dolgozok kertek segitseget sztrajkolva, 2004-ben.
vagy amikor a rezidensek kertek segitseget
vagy amikor a reszasz kert, vagy amikor a fekete ruhas nover kerte...
es sajnos stb stb
sose késő, ha jól tudom romániába 2005 után hozták nyilvánosságra..
igen..sajna..de bennem kettős a dolog.
Komcsik nagy erőkkel semmisitették meg az aktákat.. volt idejük betenni anyagokat.. innentől kezdve nem a valót mutatja.. pl állitólag gyurcsóti teljes aktája eltünt..
Azt se feledjük a barom szilvási behozta a kgb-seket rendet tenni..ki tudja mi történt ott bent.. évekig itt voltak.. nem a régmúltban hanem az elmúlt nyócévben..
usának és oroszoknak biztosan megvan a valós lista..de nyilván zsarolásra használják..
Azt gondolom egyik pártnak sem érdeke az ügynöklista nyilvánosságra hozása.. Miért? mert nyilván a komcsik rendszerváltás előtt berakták jóképességű embereiket az új pártokba..senkit nem tudtak azok lecsekkolni.. lehet most azok az emberek pártvezérek..vagy magas poziban vannak..
A másik, az emberek töke tele ezzel a dologgal.. emikor kiderültek ügynökök nem nagyon tudtak vele mit kezdeni.. pl vikidál és hasonlók.
Szerintem ez elment.. 89ben kellett volna egy kommunista beosztás felettieket kitiltani a közéletből..és 1990-91ben nyilvánosságra hozni a listát..