jaaa azért emelkedik ennyire :) Köszi :) Üdv a klubban, csak végén ide szoksz :)
jaaa azért emelkedik ennyire :) Köszi :) Üdv a klubban, csak végén ide szoksz :)
Miért ne kezdene, nem ez a divat? :-)
Reggel vettem egy kicsit.
Nem röhögni!!!
nagyra értékelném, ha ez se kezdene limites száguldásba, elég opus után :)
kis rést terveznek a mérnökök
Pont délig tököltem végig a délelőttöt, hogy ezt ki fogják tépni, ha már nem tudnak venni Mészáros papírokat. Aztán elhesegettem a gondolatot. Ki is tépték utána.
Megint milyen okos voltam... :-/
én adtam el a napi minimumon, 256-on.
Azért durva, hogy hetek óta ücsörgök ebben a szarban kidobom (a felét) és 3 órán belül pluszba kerül a maradék pakkom.
Most újra kapható limiten.
Érdekes, hogy amint van több vevő 301-en, eladó is lesz.
na ez is megoldva :)))
csinálják a forgalmat a kitöréshez, hogy jól nézzen ki... :)
Mintha gyűjtögetné valaki. Mindig csak egy picit megy fel, majd bedobnak egy kis pakkot, majd megint húznak rajta. Nap végére meglesz a limit szvsz.
Jó nézni! Kiakaszthatnák nap végére, hátha rácuppanna erre is a tömeg pár napra. :)
ez képtelenség :DDD
Még jo, hogy azonnal cselekedtem, ahogy olvastalak! :DDD Csak azt bánom, hogy több pakkbol akartam építeni a cig-et, és ezért csak kis pakkot vettem
nekem adtad 56on és megköszöntem. Egyebkent se legyen nagy a szád, appeninn lovagló :))
láttad, hogy reggel igazi matgabos érzés szerint adtam, nem?? Soha nem lesz belőled így milliárdos!
na ezt meg hova siettetik, átakartam tolni ide a lét, csak a mohóság...
Jelenlegi értékeltségen hülye lenne, ha nem próbálná meg rv-kel kifizetve megvenni cig-et, ahogy médiással is tette. Lehet, cig még rá is állna, egyböl önthetnék is a limiten sorban állókra.
visszatértem
furcsa volt a csaj, mehetne 250 köré :) Erős a gyanúm, hogy valami s betűs, talán status itt is megjelenik...