ne csak a politikáról szóljon minden. Beshortoltam 2020.12 és nyitottam 2021.12. Jó nagy kamat tartalom van
ne csak a politikáról szóljon minden. Beshortoltam 2020.12 és nyitottam 2021.12. Jó nagy kamat tartalom van
főleg tegnap , de ma is shortosok likvidálása következik. Talán du nyitok újabb shortokat
Semjén ma fogadta a Nagy Feró és teljes csipet csapatát + feleségek , gyerekek a Parlament disztermében diszétkezésen! ezüst , herendi , etc , bor , pálinka , hungaricum!!!
Mialatt kint zajlott a demonstrációnak nevezett 300-500 fős népi hepaj , kurva nagy hangosítással .
Ákos megy a ratatouliba ???és jön nemzet csotánya ingyen koncerje az Arénába.
Tőzsdén meg Bártfay csapata nyírja és veszi át az írányitást Szívek által jelzett Seszták művektől foreverben
szelíd szívű öreg shortos szíve megszakadt a 800 millió dollár etűnésére , de pénztárcája szereti !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha beleolvasok ilyen junk rv pf topicokba altalaban arra a kovetkeztetesre jutok, h a zartosztaly apoltjai sem tudnak alulmulni azt ami azokban folyik.
én is azt néztem, hogy az, ami pf-en megy, USA-ban böven kimerítené mindenféle mértékü büncselekményt piacbefolyásolás terén....
minek mész te perverzkedni a PF hallucinogén topikjaiba??
Inkább csináld meg azokat a fejlesztéseket amiket itt írtunk a másik topikba! :-)
Mellesleg pár embert fel lehetne jelentenia fórumokon piacbefolyásolásért és kamuzásért, mert a sok virtuális milliárdos nagyon issza a vetítést... Átolvastam pf topikokba, hát hogy nem ég le a bőr a pofájáról pár díszfasznak, hogy így nyerészkedik...
Szoval beruháztam szlovén , horvát , román papírokba.
Megtermelte: Konsum , Opus és még nagyobb kamu cég cég.
Enefit tartom , ricsi maradt , BUX hati éppen long.
DAX up , China down , a jövő heti tétek
A Masters-ra érkező versenyzők , nézők k&rva nagy keresletet jelentettek + Sziget és augusztusi turizmus egy darab üres szoba sincs Budapesten.
FINA is visszamondott csomó szállást pesten és Balatonfüreden is
jav: Vár Hilton 580 fő a kapacitás , ebből 120 Fina többi egyéb turista
KIcsit gazdasági oldalról nézve. Mexico - Guedelhara nem vállalta , mert 110 millio dollárt sokallták.( 3,3 milliárd Ft ) Jelenleg cca 300 milliárd forint cca 1000 millió dollárt , már elérte a magyar szervezési költség..
Szállodák , amelyek FINÁ - ra gyurtak jelenleg 45-60% töltöttek Lásd Hilton 580 fő és 220 vendég( hivatalos adat Tűzoltóság) , melyből 120 FINA.
Turisták , hát....
Jegyek magyar eseményekre full , de a szokásos ingyen nézők kellenek máshova.
Rendezvény szervező cégek sírnak- csak a Walton Security és Waldorf Catering kaszál.-1000 Ft / órabért letolták 750- 800 Ft ra.
vannak amolyan "irányított " véletlenek...
Technikai hiba miatt Net. néhány gondolata nyílvános lett
pl- mi a faszt akar Európa izraltől ? elmehenek a fészkes fekete f&szba , Orbán meg rákontrázott
V4 meg diszpintyként hallgatnak , mert EU pénz kell , hogy saját pénztárcájukat tömhessék
Miköze van az Izreali Miniszter Elnöknek a Visegrádi 4-eknek , hiszen a rendkivüli tanácskozást miatta hívták össze Budapesten??? Egyébként részt is vett rajta.
szerintem Tarlós és Varga és Lázárt sem gondolnám annak.
Netanheu és Orbán nyílt találkozóján megjelentek ortodox és neológ zsidók,Demján , Káel Csaba, Eszenyi Enikő , G.M . Hemingway , Tarlós , Varga , Fónagy , Lázár Izrael összes nagykövete és gazdasági potentátja. Most ezek mind izrealiták???
Nem szidtalak Hathor , más véleményem van és volt a Konsumról