Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Zoom a Konzumra

Hmmm

#807165 matgab Előzmény: #807164

A vicc, hogy amit ráborítottak tegnap a piacra és visszavettek ma, abból gyakorlatilag meglesz a tőkeemelés összege Lölöéknek...

Hmmm

#807164 matgab Előzmény: #807098

A Közgyűlés napirendjére tűzött ügyre vonatkozóan az Igazgatóság köteles minden részvényesnek a napirendi pont tárgyalásához a szükséges tájékoztatást megadni, úgy, hogy a részvényes - a Közgyűlés napja előtt legalább 8 (nyolc) nappal benyújtott írásbeli kérelmére - a szükséges felvilágosítást legkésőbb a Közgyűlés napja előtt 3 (három) nappal megkapja. Az Igazgatóság megtagadhatja a felvilágosítást, ha álláspontja szerint a Részvénytársaság üzleti titkát sértené.

https://bet.hu/newkibdata/124318626/kgy_meghivo_20...

Bazzeg, az oviban nekem is az egyik kedvenc játékom az volt amikor unatkoztunk, hogy összekapaszkodtunk srácok az ovi udvarán és azt skandáltuk menet közben, hogy "ki játszik ilyet? Majd megmondom milyet!"

Na hát ez a kgy meghívó kb. ilyen... Egy kulturáltabb társasház közgyűlési összehívójában benne vannak a közgyűlési határozati javaslatok is.

Hogy tudok én meghatalmazást adni valakinek, hogy mire szavazzon, ha delegálni akarok valakit??!!

Mondjuk elfelejtettem , Mészi még ma is Ovi udvarában játszik... :-)

Hmmm

#806830 Koffein Előzmény: #806821

így legyen :)

más, 50k 3040en, valahogy így kezdődött az opi örület is... pár száz miska limiten, most meg közel 1milliárd :)

no mindegy is... ha nem akkor benéztem :)

Hmmm

#806826 matgab Előzmény: #806824

meg a kva FHB-t, bár abból kiszállt a Mészáros.

Vagy a 4IG-t... De a CIG-nél is lehetett látni, hogy a mai 257-es eldobásom mit művelt vele...

Hmmm

#806822 rbbj11 Előzmény: #806803

jo, mär biztonsägban ki tudod stopolni nyeröben, akármi lesz, mär jol jössz ki belöle

De valoban félelmetes, ami itt folyik...és ez a töke cunami mindent fel fog sorban kapni...ahogy ma cig-gel is történik

Hmmm

#806803 picirigo Előzmény: #806794

Ilyen betéti kamatok mellett nem csoda, h ekkora likviditás érkezik a piacra! És hát a speka, esetleg a kezdő nem mtel-t, vagy Otp-t fog venni, hanem olyat, ami 1 nap alatt 4 év állampapír kamatot hoz!

Hogy ez meddig mehet így! Amíg van lé...de ha elfogy, nagy balhé lesz itt! Mondom ezt úgy, h OPUS pakkom full tőkével tartom!

TA alapon egy duplacsucs…

#806792 rbbj11

TA alapon egy duplacsucs veszélye fennáll, és hát sokan ragadhattak be 2800-3000 környékén bele, azok mind kiszállnak szerintem kicsivel 3000 felett, de meglátjuk.

hehe

#806767 rbbj11 Előzmény: #806766

erre hivtam fel a figyelmet már én is többször..

ebböl is lätszik, akik ezeket veszik, fingjuk nincs az érték papír piacrol vagy annak legalapabb összefüggéseiröl sem....