Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

aszondja a privátbankár

#806954 Kiss Zoltán Előzmény: #806951

Én most mindent eladtam! Majd visszaveszem a Konzumost 30000-en, az Opust 10000-ren, az Appennin-t meg 15000 környékén! Nem értem, hogy mi van itt!

aszondja a privátbankár

#806951 matgab Előzmény: #806930

és még mindig nem lépte át senki az 5%-os küszöböt...

Szóval itt a nagy tulaj önti egyik számlájáról a másikra és egyre kisebb a közkéz- sztem.

Nemsokára az OPUS lesz az Európai Amazon+ Aapple

aszondja a privátbankár

#806930 Kissherceg Előzmény: #806928

ezt eladják és vesznek mást, ahol még nincs 15% :) Ezen én is gondolkodtam, de itt nehéz visszaszállni... :)

aszondja a privátbankár

#806928 Koffein Előzmény: #806924

pofim szakad le... 805ön limit... nyitóba valakinek adtak 234k-t egybe... ugyanmár, mi az? kis zsebpénz :-P nyihahahah

aszondja a privátbankár

#806924 rbbj11 Előzmény: #806922

amennyiben egy egesz napos fibrillációs csík izgalmasnak nevezhetö :D

aszondja a privátbankár

#806915 Fornit Előzmény: #806801

Rigoletto Ur,

most olvasom a nagy hirt, 10 év tözsdei kuszkodés és szenvedés utan (olyan junkokkal mit otp / RG) vegre bejott az elet nagyon a filaxiaval :)

Hatalmas gratula!!!!

aszondja a privátbankár

#806825 rbbj11 Előzmény: #806801

késön ébredö kis részvényesek föleg, másra nem tudok gondolni...ill. már összefüggést vélik látni a több helyen megugrott ingatlan kínálattal országszerte....átlag ember bérbe adott lakását eladja és ide hozza belöle a zsét??

persze hogy nem realitás…

#806823 rbbj11 Előzmény: #806809

persze hogy nem realitás

Egyebként ilyenkor kéne mindenkinek tözsdére hoznia a cégét és rv-t nyomtatni...pl bonafarmot is

Éjszakai bagoly. :) Mé…

#806809 banyaiz Előzmény: #806777

Éjszakai bagoly. :)

Még az árazásról pár szót. Bonafarm Csányinak a mezőgazdasági bulija amibe összerakta teljes mezőgazdasági érdekeltségeit. Gazdálkodnak pár 10 k ha földön , mondjuk olyan 40-50.000 ha-on, korszerű állattartás, tehenészet, sertés . Saját takarmánnyal ,saját takarmányfeldolgozóval ami a Bábolna szerény kis takarmányfeldolgozója volt, korszerű saját vágóhíd. Olyan szerény cégekkel a saját termékek gyártására értékesítésére mint Mizo, a Pick és Délhús amik részei a cégnek mint tulajdon .

Ez a szerény kis vállalkozás Csányi össz vagyonának csak egy része. Az ő vagyonát teszik valahová 300 mrd ft környékére.

Az Opus Konzum együtt elérte Csányi össz vagyonát tehát a 300 mrd Ft-ot legalábbis a jelenlegi tőzsdei árazás szerint. Ha Appenin is akkor már lehet meghaladta. A Csányi féle 300 mrd-os összvagyonból ez a kis szerény mezőgazdasági vállalkozás mint mondtam csak egy rész, nem az egész.

Komoly a lelkesedés.

Opihoz add hozzá a 7 mil…

#806804 banyaiz Előzmény: #806759

Opihoz add hozzá a 7 millió db-ot még a kötvény kiváltás bulit. Mészárosnak közvetlenül a 77 milla + kérdés mennyi az ő pénze a Konzum magántőkealapban mert az is birtokol 70 millió db-ot. Kérdés mennyi pénze van a Statusban mert az is birtokol 26 millió db-ot. Kérdés , hogy a baráti kölcsönt ő adta e saját magának amit kiváltott 7 millió db részvénnyel. Konzum Management Kft-ből pedig mint résztulajdonos birtokol az 50 millió db-ból valamennyit ez nem kérdés.

A legnagyobb kérdés pedig az, hogy az un közkézből mennyit birtokol strómanokon keresztül. :)

Több db van nála mint 77 millió db ilyen közvetett tulajdonokkal.

Az árazásról még annyit Zoli a Budapest bankot vette meg az állam emlékeim szerint olyan 150-200 mrd ft közötti összegen. Az a cég olyan 100-150 mrd ft közötti saját tőkét tud felmutatni, és ehhez kitermel évente olyan 10-20 mrd Ft közötti nettó profitot. :)

Ennél csak az Opust többre árazza a piac jelenleg. Ezen a pénzen megvehetnél egy BB-t és még maradna borravalónak pár 10 mrd Ft. :)

Ja és még annyit , hogy a Budapest Bankot drágán vette az állam, egy kis felárral sikerült megcsípni jövőbeni privatizáció reményében. Amire hamarosan sor kerül.

Pszicho persze része a játéknak. Nyilván egy jövőbeni építkezésre való várakozás is része a játéknak. Mondjuk egy IBM is úgy indult Bill a garázsban bütykölt valamit. :)

Csak azért ez már komoly summa amire árazza a piac hazai léptékben mérve.

aszondja a privátbankár

#806801 picirigo Előzmény: #806785

Megmondom őszintén, ez már nekem is sok. De amíg minden nap limiten van nem szabad eladni...hogy ki veszi???

aszondja a privátbankár

#806785 rbbj11 Előzmény: #806780

pedig szo szerint millio akarat gyült össze felsö limiten opusban várkozva :D

aszondja a privátbankár

#806780 Koffein

"Teljes extrémitásba csapott át a Mészáros-láz: az Opus immár két és félszer annyit ér, mint a Waberer’s, és feleannyit, mint a Telekom. Ma már a Konzumot is széttépik, teljes az őrület

Mindhárom Mészáros-cég a 15 százalékos felső limiten áll, az Opus immár 5. napja. Értéke ezzel 250 milliárd forintra nőtt, két és félszeresen felülmúlva Európa legnagyobb szállítmányozási cégét és lassan közelítve a Telekomot. Ez teljes irracionalistás, mégpedig mindez úgy zajlik, ahogy normál esetben nem szokott a tőzsdéken. Az értékes cégeket kerülik, ezeket pedig felfújják, és még csak azt sem sejthetjük, ki és miért. Nem olyan a folyamat, mint amikor a millió akarat összességét látjuk."