Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

ezért választják őket új…

#806710 Ibiza Előzmény: #806709

ezért választják őket újra.. miközben 51%-osok.. én egy 75-80%-ot mint minimumot elvárnék egy országvezetéstől..

fejlesztési terv..1-5-10-25éves távlatokban..

Annyi az egész ha valaki elvállal valamit akkor azt csinálja becsülettel..jó hatásfokkal 75-80%.. akár politikus akár agysebész akár utcaseprő..Én magam ezt teszem...ezért elvárhatom.

nem lehet kettős beszéd..hazugság.. idegen érdekek képviselete..

ezt kell.. kellene kikényszeriteni..

sokan azt gondolják az ellenzék dolga az állandó ellentmondás..ez egy elég ostoba elképzelés.. az ellenzék dolga a kormányzat ellenőrzése számonkérése.. saját programjának a kidolgozása.azok benyújtása...és a közös nemzeti érdekek támogatása.. nem az obstrukció a feljelentgetés..az idegenszivűek segitése...érdekeinek a képviselete a magyarral szemben..

sztem nem bonyolultAz em…

#806708 Ibiza Előzmény: #806706

sztem nem bonyolult

Az emberek egy nyugodt kiszámitható életet akarnak..biztonságot.. személyes és nemzeti sikereket..

ha a látszólagos jólét megvan akkor keményen dolgoznak.. kaja..lakhatás..gyerek tanittatása.. okostelcsi..lapostévé sok csatornával.. normális kocsi.. 1-2 jelentősebb utazás.. békés nyugodt öregkor..szép temetés..

Azt várják el a politikusok az országért dolgozzanak..jól gazdálkodjanak.. épüljön szépüljön a környezetük..

sztem a világ legtöb részén ezt akarják az emberek..

kottájából játszik ...

#806707 Ibiza Előzmény: #806694

gyurcsányban van zsigeri gyűlölet.. de erősebb a személyes bosszú..több a libsibalos ellensége mint a fasiszták közöttiek.. azok legalábbkiszámithatóak..nem tudom miért csodálkozik.. a cimborái pont olyan gereinctelenek törzséhez tartozók mint ő.. simán hátba szúrják..eladják ha az a praktikusabb.

Nem elég, ha egyvalakine…

#806706 TrendMan Előzmény: #806699

Nem elég, ha egyvalakinek van tiszta útja, hogy merre kell menni.

Több embernek együtt is meg kell ennek lennie, egymással egyetértésben - mert ha élesben megy, akkor már csak nagyon finoman lehet vitatkozni - vagy a háttérben, de az nagyon sok energiát felemészt.

+++ Ha blogot akarsz indítani, akkor is azt mondják:

Legalább fél évre előre meg kell, hogy legyenek a témáid, mert az nem blogírás, hogy kétszer-háromszor bejelentkezel aztán több hónapig ugyanaz van fent.

Valahogy a pártalapítással is így van ez.

kottájából játszik ...

#806705 Ibiza Előzmény: #806694

szerintem egyszerűbb a képlet, az ellenzék egy jelentős része a cionneoliberálbal értékeket érdekeket védi, mivel soros tudja a valót..a koporsón nincs zseb..ezért jelentős pénzeket tol elmélete megvalósulása felé.. ellenzékiek gyorsan harcos noliberálisok lesznek..hulljon a manna..

Tudják maguktól nem nagyon jutnak a hatalomba..nem is nagyon akarnak a választókkal szót érteni.. kell a külső segitség..

egy részük szép nyugdijjal befejezi hamarosan.... kapcsolati tőkével..és svájci bankszámlákkal gazdagodtak.

akkor elmondtam, fiatalo…

#806704 Ibiza Előzmény: #806692

akkor elmondtam, fiataloké a jövő..én háttérmunkában stratégiában segitettem volna..

ez meglenne szerintem it…

#806699 rbbj11 Előzmény: #806697

ez meglenne szerintem itt jó pár fórum tagban...inkább az elszántság és a "világ megváltás vágya " hiányzik

Világos értékrend és egy…

#806697 TrendMan Előzmény: #806692

Világos értékrend és egyértelmű programpontok nélkül hülyeség pártot alapítani.

És az, hogy váltsuk le a Fideszt nem elég.

Panaszkodni akkor is van…

#806692 rbbj11 Előzmény: #806689

Panaszkodni akkor is van jogom, ha sajnos nem volt erom politikai pályára állni. Akiket megkerestem, egyikunkben sem dúlt a motiváció. Egyedül csak nem kellett volna nulláról partot epitenem? Te se tolongtal az első helyen, pedig neked is 49%-ban nem tetszik a Fidesz ;))

ne panaszkodj..arról vol…

#806689 Ibiza Előzmény: #806686

ne panaszkodj..arról volt szó csináltok stockis pártot..oszt? Mi lett belőle? sopánkodás és erős vélemény nyilvánitás a kocsmában,..

idezem :)

#806675 tozsdenyul Előzmény: #806653

nemcsak a biorobot van ott te, de igazad van, mind nagyon kedves megnyilatkozas, egy verbeli illemtanar vagy :)

meg hantas, de az a kisebb erenyed :)

idezem :)

#806653 Ibiza Előzmény: #806533

:) szép munka de kevered a szezont a f@szommal..

más a vélemény nyilvánitás és mások a jelzők..

egymásra jelzők aggatása ami kerülendő..és ezt így is teszem.. Herceg rámpirított és beláttam van halvány igazság a dologban..

ilyen pl. ha rád azt írom hüje vagy.. te egy majom vagy..egy kis pöcs.. vagy ha azt írnám pl a lepippantotta az ige te teee mesüge.. szóval ezek

sorosnak gyurcsánynak orbánnak a közéleti embereknek..celebeknek..benne van a munkaköri leírásában azt aggatsz rá amit akarsz.. lásd Pl Kocsis Máté..teljesen normális hetero srác lebuzizta a homokos leány.. Kocsis beperelte és vesztett..

"egy új biorobot" határozott számnévvel és minőségjelzővel ellátott főnév..de lehet főnévi melléknév.. ha jól rémlik még..

érdekességképpen

#806652 Koffein

kíváncsi voltam, hogy kikre keres rá leginkább a nép... beszédes :)

12 hónapos trend

30 napos trend is interesting, jász nagykun szolnok megyében többen kerestek mészárosra, mint orbánra és vonára összesen..

de ami a lényeg, vannak napok, amikor többen keresnek rá mészárosra, mint gyurcsányra, vonára, néha néha orbánt is megszorongatja... simicska meg kezd feledésbe merülni, ha van valami g_cis performansz, akkor üti orbánt is, de ha nincs, akkor közel nulla az érdeklődés...

Pl az is egy jelenség …

#806616 banyaiz Előzmény: #806486

Pl az is egy jelenség híres embert megvádolni, azzal bekerülni a bulvárba, médiába és abból előnyöket szerezni. Akár egy interjúért nagy pénzeket stb. Vagy peren kívül megegyezni és szép lóvét szakítani. Vagy azzal híressé válni .

Közben az illetőnek ez károkat okoz, ítélettől függetlenül megvan az a következménye ilyen hírekkel van tele a világ.

Ez sincs jól így. De mit lehet vele kezdeni? Nem sok mindent .

Nyilván ez nem az esetek többsége vagy a probléma lényege , de ez is kapcsolódik hozzá.

Olyan szempontból nehéz …

#806611 banyaiz Előzmény: #806486

Olyan szempontból nehéz téma ez hogyan lehet részletekbe menően szabályozni. Következményekkel, súlyozni az eseteket stb. Sok árnyalata van. Elég egy egy nemi erőszak ügyet ami bírósági szakba jut megnézni. Vagy mondjuk egy családon belüli erőszak ügyet.

Zaklatásnál főleg végtelen variációja a különféle körülményeknek.

Mert függőségi viszonyokat nem lehet megszüntetni. Ha pedig az fennáll akkor azzal visszaélni is lehet . Hatalommal való visszaélést sem lehet tökéletesen kizárni. Hiába minden ember egyenlő a törvények szerint.

Nagyon nem mindegy a közeg . De most pl Hollywoodot felforgatta ez az ügy. Mindenki bejelent valamit. Ott kb úgy tudok elképzelni egy bulit mint az ókori görögöknél vagy rómaiaknál. Reggelre kivel/kikel hányszor , a ló mit keres a nappaliban , és ki ez a nő itt az ágyban, és milyen nap van, és milyen év. :) Kb így tudom elképzelni a közeget. Ebben a közegben tegyél igazságot ki kit zaklatott . Mikor lehet némelyik nem volt tiszta 10 éve nem volt egy józan napja. :) Vagy úgy váltogatta a pasikat mint a bugyiját és akkor zaklatták. Ez az alap közeg . Erre valamiféle minden szempontból tökéletes szabályozást készíteni hát nehéz ügy.

Olyasmi nehézségű téma ez mint a prostitúció szabályozása pl. Ősi mesterség, kereslet és kínálat is van rá. Mi a közeg reakciója rá nyilván fontos egy egy történelmi korban. De ezt szabályozni tökéletesen nem sikerült ezer évek alatt se.