Én nem neked válaszoltam,hanem rb-nek!
Szerintem a haverok 4,99% nem mond ellent ennek amit írtam.
Miért ne írhatnám le a véleményemet? Ettől még lehet 1000 . :) vagy 3000, vagy 10.000.
Mióta írtam ezekről a cégekről az egyik tízszerezett, a másik háromszorozott stb. :) Szóval nem értem a heves érzelmeket. Nem az fogja az árfolyamot mozgatni, hogy szerintem nagyon túl van pörgetve.
Vagy kell vennem belőle leírhassam a véleményem? Lehetséges az is, hogy teljesen másról van szó mint amiket én gondolok. Volt már ilyen egy párszor a tőzsdén, hogy homályban jártam .
Egyébként én alapjáraton nem is feltételezném, hogy egy ilyen meghatározó figura mint Mészáros azért jönne a tőzsdére, hogy árfolyamot manipuláljon pl. Mert akkora hátszele van minden adott hozzá, hogy nagyot szakítson anélkül is. Ezt le is írtam többször is talán Konzumban . De furcsa az ennyire túlpörögnek a dolgok és nem hűtik le, hanem rásegítenek közlemények hangvételével stb. Kicsit sok már a furcsa együttállás ezekben a dolgokban nekem. De ettől még lehet, hogy erről szó sincs.
Kereskedési adatok megvannak. Elég sok adat most már a Konzum, Opus, Apennin. Nem tudom van e még Lölő cucc . :)
Azért ennyi adatból leszűrni azt kik bonyolítottak nagy forgalmakat valami kiderülhetne.
De ha igazán profin elrejtik a nyomokat akkor nehéz ügy. Mert váltogathatják közben a lovakat és megkuszálhatják úgy a szálakat felügyelet legyen aki egyáltalán kimutat valami ravaszságot.
De maga a kereskedés jellege elég gyanús.
Haverok 4.99%-al elképzelhetetlen a számodra mi? Én lassan spec nagy ívben leSZ amiket írsz!Nem kereskedek érzelmi alapon,de rajtad nagyon látszik,h kimaradtál. A hozam kockázat arány vsz még mindi fasza...és tudod miért!!!Mert MUTYI !!!
tuti hogy igy pörgetik, különben rég tulajaltozások lettek voltak bejelentve, kb 10 naponta :D
ott csak eladó volt egy tételes, vevö sok kicsi, akik összegyültek limiten
Ha ilyet csinálnak akkor nyilván nem saját néven. Hanem több kéz, baráti kezek szétszórva magántőkealapokba, offshore cuccokba stb mint a közkéz hivatalosan. Aztán pörög forog a biznisz. :)
Ha csinálnak ilyet ugye, nem tudhatjuk , de kissé furcsa együttállások vannak.
Pl a legutóbbi tőkeemelés a kötvények jegyzője 7 millió db részvény. Ami egy magántőkelapban lévő summa. Az vajon kié? Nem vszínű, hogy egy vadigen úgy döntött egy magántőkealapból Opus kötvényeket jegyez mrd-okért.
ha saját magát venné, akkor jelenteni kéne... ha veszik, akkor kajmán szigetekre bejegyzett offshore cégeken keresztül pörgethetik...
ezért írtam, hogy kedd volt a főpróba. Lesz egy ilyen nap is vagy kettő...
Konzum és Opi is %-osan alacsony közkéz és 0 árfolyam közeléből indult. Ez lehetőséget adott arra , hogy bagóért a közkézben is pozíciót fogjanak, ha volt rá szándék. Azzal lehet forgalmat generálni, vagy árfolyamot manipulálni.
Ki tudja , hogy mikor önti saját magára vagy veszi saját magától.
Lehet, hogy semmi ilyen nincs benne. De naponta forog a közkéz 10% környékén db számban és nincs bejelentés arról ilyen árfolyammozgások mellett valaki átlépné az 5%-ot. Hát ez egy kicsit gyanús együttállás.
Azért egy Konzum is extra forgalmak mellett 100 x-ott , és senki nem jelentette 5%-os tulaj lett.
ezt se egy mari néni vette át: 530 HUF 209.545 db Ma 12:41:55
Én azt nem értem amikor a PF-en beírják, "hogy amíg ilyen darab számokat vesznek, addig megy fel, mert valamit tudnak", de hát akik bedobnak 300-400k-t azok is tudnak valamit, vagy nem!? Egyik kézből rakják a másikba!
föleg ugy durva, hogy konzum érintett benne...abból is látszik, hogy semmi ráció az egészben, hogy konzum állva maradt, miközben tulajdonolt appenin beker árához képest 3x-zott
dobtak is limiten váróknak egy hatalmas pakkot, hadd gyüjtsék....mire észbe kapnak, alsó limiten fognak sorban állni, de hiába....
Oda teszik ahová akarják. De ez durvább móka mint a Konzum mert sokkal több az össz részvényszám.
Felvinnék arra az árfolyamra ahová Konzumot az 1000 mrd környéki cégérték lenne ami durván duplája a telekomnak, és durván fele a Molnak.
Ami azért elég extrém lenne ezekkel a számokkal.
Ez már nem játék azért ekkora részvényszám mellett. Az egész bétre kiható dolog.
Raktam be vételt 394-re!
Az a baj, hogy tegnap eladtam 456-on! :((
Na az igazán humoros az lenne, ha délután megint leöntenék-mint kedden-de most mondjuk 500-ig, aztán utána újra töltenék a könyvet! Aztán alsó limitre raknák, mert hát mindenki legyinteni, hát ezt csinálták kedden is, aztán mégis felső limit lett!