Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

hmmm

#806455 banyaiz Előzmény: #806453

Szerintem a haverok 4,99% nem mond ellent ennek amit írtam.

Miért ne írhatnám le a véleményemet? Ettől még lehet 1000 . :) vagy 3000, vagy 10.000.

Mióta írtam ezekről a cégekről az egyik tízszerezett, a másik háromszorozott stb. :) Szóval nem értem a heves érzelmeket. Nem az fogja az árfolyamot mozgatni, hogy szerintem nagyon túl van pörgetve.

Vagy kell vennem belőle leírhassam a véleményem? Lehetséges az is, hogy teljesen másról van szó mint amiket én gondolok. Volt már ilyen egy párszor a tőzsdén, hogy homályban jártam .

Egyébként én alapjáraton nem is feltételezném, hogy egy ilyen meghatározó figura mint Mészáros azért jönne a tőzsdére, hogy árfolyamot manipuláljon pl. Mert akkora hátszele van minden adott hozzá, hogy nagyot szakítson anélkül is. Ezt le is írtam többször is talán Konzumban . De furcsa az ennyire túlpörögnek a dolgok és nem hűtik le, hanem rásegítenek közlemények hangvételével stb. Kicsit sok már a furcsa együttállás ezekben a dolgokban nekem. De ettől még lehet, hogy erről szó sincs.

hmmm

#806454 banyaiz Előzmény: #806449

Kereskedési adatok megvannak. Elég sok adat most már a Konzum, Opus, Apennin. Nem tudom van e még Lölő cucc . :)

Azért ennyi adatból leszűrni azt kik bonyolítottak nagy forgalmakat valami kiderülhetne.

De ha igazán profin elrejtik a nyomokat akkor nehéz ügy. Mert váltogathatják közben a lovakat és megkuszálhatják úgy a szálakat felügyelet legyen aki egyáltalán kimutat valami ravaszságot.

De maga a kereskedés jellege elég gyanús.

hmmm

#806453 picirigo Előzmény: #806449

Haverok 4.99%-al elképzelhetetlen a számodra mi? Én lassan spec nagy ívben leSZ amiket írsz!Nem kereskedek érzelmi alapon,de rajtad nagyon látszik,h kimaradtál. A hozam kockázat arány vsz még mindi fasza...és tudod miért!!!Mert MUTYI !!!

hmmm

#806449 rbbj11 Előzmény: #806445

tuti hogy igy pörgetik, különben rég tulajaltozások lettek voltak bejelentve, kb 10 naponta :D

ott csak eladó volt egy …

#806448 rbbj11 Előzmény: #806441

ott csak eladó volt egy tételes, vevö sok kicsi, akik összegyültek limiten

hmmm

#806445 banyaiz Előzmény: #806444

Ha ilyet csinálnak akkor nyilván nem saját néven. Hanem több kéz, baráti kezek szétszórva magántőkealapokba, offshore cuccokba stb mint a közkéz hivatalosan. Aztán pörög forog a biznisz. :)

Ha csinálnak ilyet ugye, nem tudhatjuk , de kissé furcsa együttállások vannak.

Pl a legutóbbi tőkeemelés a kötvények jegyzője 7 millió db részvény. Ami egy magántőkelapban lévő summa. Az vajon kié? Nem vszínű, hogy egy vadigen úgy döntött egy magántőkealapból Opus kötvényeket jegyez mrd-okért.

hmmm

#806444 Koffein Előzmény: #806442

ha saját magát venné, akkor jelenteni kéne... ha veszik, akkor kajmán szigetekre bejegyzett offshore cégeken keresztül pörgethetik...

hmmm

#806442 banyaiz Előzmény: #806438

Konzum és Opi is %-osan alacsony közkéz és 0 árfolyam közeléből indult. Ez lehetőséget adott arra , hogy bagóért a közkézben is pozíciót fogjanak, ha volt rá szándék. Azzal lehet forgalmat generálni, vagy árfolyamot manipulálni.

Ki tudja , hogy mikor önti saját magára vagy veszi saját magától.

Lehet, hogy semmi ilyen nincs benne. De naponta forog a közkéz 10% környékén db számban és nincs bejelentés arról ilyen árfolyammozgások mellett valaki átlépné az 5%-ot. Hát ez egy kicsit gyanús együttállás.

Azért egy Konzum is extra forgalmak mellett 100 x-ott , és senki nem jelentette 5%-os tulaj lett.

ezt se egy mari néni vet…

#806441 Koffein

ezt se egy mari néni vette át: 530 HUF 209.545 db Ma 12:41:55

hmmm

#806439 Kiss Zoltán Előzmény: #806437

Én azt nem értem amikor a PF-en beírják, "hogy amíg ilyen darab számokat vesznek, addig megy fel, mert valamit tudnak", de hát akik bedobnak 300-400k-t azok is tudnak valamit, vagy nem!? Egyik kézből rakják a másikba!

hmmm

#806438 rbbj11 Előzmény: #806436

föleg ugy durva, hogy konzum érintett benne...abból is látszik, hogy semmi ráció az egészben, hogy konzum állva maradt, miközben tulajdonolt appenin beker árához képest 3x-zott

hmmm

#806437 rbbj11 Előzmény: #806435

dobtak is limiten váróknak egy hatalmas pakkot, hadd gyüjtsék....mire észbe kapnak, alsó limiten fognak sorban állni, de hiába....

hmmm

#806436 banyaiz Előzmény: #806432

Oda teszik ahová akarják. De ez durvább móka mint a Konzum mert sokkal több az össz részvényszám.

Felvinnék arra az árfolyamra ahová Konzumot az 1000 mrd környéki cégérték lenne ami durván duplája a telekomnak, és durván fele a Molnak.

Ami azért elég extrém lenne ezekkel a számokkal.

Ez már nem játék azért ekkora részvényszám mellett. Az egész bétre kiható dolog.

hmmm

#806432 Kiss Zoltán Előzmény: #806414

Na az igazán humoros az lenne, ha délután megint leöntenék-mint kedden-de most mondjuk 500-ig, aztán utána újra töltenék a könyvet! Aztán alsó limitre raknák, mert hát mindenki legyinteni, hát ezt csinálták kedden is, aztán mégis felső limit lett!